Telefoon hoesjes

Een telefoonhoesje is een product wat niet al te veel kost, maar erg veel voordelen met zich mee brengt als u het gebruikt.

Redenen om een telefoonhoesje te gebruiken:

Geen beschadigingen

Door het gebruik van een hoesje voor uw gsm vanaf de aankoop van uw toestel, zorgt ervoor dat uw smartphone langer meegaat, beter bestand is tegen vallen en stoten, maar ook de irritante krasjes. Met behulp van een screenprotector is uw telefoon optimaal beschermd en blijft het als nieuw uitzien. Als het toestel een keer hard valt, vangt het hoesje een groot deel van de klap op en dat bespaart u in hoge reparatiekosten.

 

Waarde van het toestel

Door het gebruik van een telefoon hoesje, zal u meer geld kunnen vragen bij verkoop van uw toestel. Een tweedehands gsm zonder krassen levert soms wel 25% meer op dan een toestel met gebruikers sporen. Ook zullen kopers sneller een toestel kopen zonder beschadigingen, dat betekend namelijk dat de eigenaar altijd voorzichtig is geweest met de mobiele telefoon en de koper een beter gevoel bij hebt omdat het uiterlijk geen beschadingen heeft.. Dat allemaal dankzij een simpel en goedkoop telefoonhoesje,

 

Uniek uiterlijk

Er zijn bij http://www.my-icover.nl een overvloed aan unieke hoesjes waar u uw mobieltje een mooi en uniek uiterlijk kan geven. Er zijn miljoenen smartphones van uw toestel op de markt die allemaal hetzelfde uitzien, u kunt er een persoonlijke draai aan geven door een mooi hoesje om te doen! 

telefoonhoesjes

Iphone hoesjes

Samsung telefoonhoesjes

HTC telefoonhoesjes

Huawei telefoonhoesjes

LG telefoonhoesjes

Nokia telefoonhoesjes

Sony telefoonhoesjes

Blackberry hoesjes