Kerstcadeau voor hem of haar

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan, maar tegelijkertijd is dit ook een erg stressvolle tijd voor de meeste mensen. Voor kerst moet meestal je van alles voorbereiden. Kerstdiner, kerstontbijt en andere lekkere snacks, de kerstboom opzetten, nieuwe kleding en natuurlijk ook cadeautjes voor onder de kerstboom. Met dat laatste gaan we je helpen. In dit artikel zullen we wat leuke kerstcadeau ideeën voor je op een rijtje zetten.

Leuke cadeau ideeën voor een man en vrouw

Wie heeft er tegenwoordig geen smartphone, tablet of laptop? Het enige wat je hoeft te doen is even kijken welk merk en model mobiel, tablet of laptop de ontvanger heeft en je bent al op weg naar een super leuk kerstcadeau. Wanneer je deze informatie binnen hebt, surf je even door onze site en zoek je naar een passende hoes. Natuurlijk is het niet altijd gemakkelijk om een leuk model te vinden voor iemand anders. Daarom zullen we je een handje helpen.

Kerstcadeau voor hem

De meeste mannen vinden een telefoonhoesje of tablethoesje altijd leuk om te hebben. Jongens en mannen tot ~25 jaar vinden vaak een simpel hoesje het fijnst, zonder al te veel poespas, dat het toch handig is in gebruik en het liefst met een niet al te felle kleur. Jonge mannen stoppen een smartphone in hun broekzak, dus het is belangrijk dat het een dun hoesje is, dat het de telefoon niet dik maakt en daardoor in de weg gaat zitten. Wat opvalt is naarmate mannen ouder worden, de flipcovers meer in de smaak vallen. Dat zijn hoesjes die je als een boek open kunt maken, dus deze hoesjes beschermen de voor- en achterzijde goed. Daarnaast is het grote voordeel dat zulke hoesjes ook plaats hebben voor pasjes.

Kerstcadeau voor jongens

Kerstcadeau voor Man

Bij tablethoesjes vinden jonge mannen fijn dat de tablet overeind kan staan. Het liefst vinden mannen naast de standaard horizontale stand het ook fijn om de tablet te kunnen draaien naar de verticale stand. De mannen die wat ouder zijn, vinden vaak een tabletcover met een lederen look mooi. Een screenprotector is altijd aan te raden om te gebruiken bij een smartphone, maar ook bij de tablets.

Kerstcadeau voor meiden

Vaak hangt de smaak van vrouwen af van de leeftijd. Zoek je een leuk beschermhoesje voor meiden tussen de 10 en 18 jaar? Dan kun je het beste kiezen voor vrolijke en schattige hoesjes. Meiden houden van leuke kleuren zoals roze. Ook is het erg origineel als er een cartoon wordt afgebeeld of als er gebruik wordt gemaakt van bloemen. Kwa model kun je het beste kiezen voor een backcover in combinatie met een screen protector. De meeste meiden dragen hun mobieltje in hun broekzak, dus dan is het belangrijk om de smartphone zo dun mogelijk te houden. Zie hieronder een aantal voorbeelden:

Kerstcdaeu voor meisjes

Kerstcadeau voor haar

Kerstcadeau voor vrouwen

Zoek je een leuk kerstcadeau voor vrouwen tussen de 18 en ouder? Kies dan voor trendy basic hoesjes. Vrouwen in deze leeftijdscategorie willen wel origineel zijn, maar willen niet een te jeugdig hoesje. Kies daarom voor een flip hoesje in één leuke kleur. Waarom raden wij een flipcase aan? Dat is omdat de meeste vrouwen een handtas hebben en dus hoeft de smartphone niet ultra dun te blijven voor in een broekzak. Ook hebben onze flipcovers vakjes voor pasjes. Zo kun je gemakkelijk bijvoorbeeld je pinpas in je hoesje opbergen zodat je niet steeds je portemonnee uit je tas hoeft te halen. Wel is het een slim idee om voor een vrolijke kleur te kiezen. Zo vind je je mobieltje gemakkelijk terug in je handtas tussen alle andere vrouwbenodigdheden.

Kerstcadeau voor vrouw

Zoek je een leuke tablet hoes om als cadeau weg te geven? Dat kan natuurlijk ook. Kwa kleur en print kun je hetzelfde aanhouden als hierboven geschreven. Kwa model vinden vrouwen het erg fijn als de tablet 360 graden gedraaid kan worden. Zo kun je gemakkelijk films kijken en door Facebook heen scrollen.

My iCover kerstcadeau inpakservice

Laat je cadeau mooi inpakken door onze inpakservice. Wij zorgen dan dat jou bestelling mooi wordt ingepakt voor maar €1,95 extra. Wij verzenden alles gratis in brievenbuspakjes. Dus er komen geen extra verzendkosten bij tijdens het afrekenen. Ook verzenden wij alles dezelfde dag. Dus bestel je op werkdagen voor 17:00uur, dan ligt uw bestelling de volgende dag al in een brievenbus. Let wel op dat met de kerst soms wat vertraging kan ontstaan door de kerstdrukte. Zorg er daarom voor dat je op tijd besteld.