Bloggers gezocht

Wij zoeken zelfstandige bloggers die interessante reviews willen schrijven over onze producten. We werken samen met bloggers d.m.v. winacties of een unboxing. Wij proberen constant ons netwerk van bloggers uit te breiden. Dus ben jij een blogger, ongeacht of het nu zakelijk is of liefhebberij? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want wij zijn dan op zoek naar jou, en je blog natuurlijk!

Wat krijg je ervoor terug?

Het product wordt gratis verzonden naar de winnaar indien het een winactie betreft, of we sturen je gratis het product naar je om er een gedetailleerd review over te schrijven. Onze bloggers schrijven voor ons omdat ze het leuk vinden, vrijwillig dus. Blogger staat natuurlijk leuk op je Linkedinprofiel, CV of portofolio. Zeker als schrijven je vak is of als je er je vak van wilt maken.

Blog vereisten

Als tegenprestatie verwachten we een net geschreven blog artikel over het product / my-icover. Het artikel moet minimaal 400 woorden bevatten. Je stuurt ons je geschreven blogartikel voor goedkeuring.

Interesse? Laat het ons weten!

Mocht je interesse hebben, laat het ons weten via ons email adres: info@my-icover.nl Je mag dan gelijk een telefoon hoesje uit ons assortiment kiezen voor de winactie/review!

Bloggers gezocht