LG / Nexus telefoonhoesjes

Er zijn 52 producten.

Item 1-12 van 52 in totaal item(s)

Actieve filters

Goede LG / Nexus hoesjes

De tijd dat een smartphone alleen voor de bellen was is allang voorbij. Voortaan gebruiken wij onze toestellen voor communicatie in verschillende manieren en voor amusement. LG weet dit maar al te goed en gaat met de tijd mee. Zij voorzien hun toestellen van de laatste technologieën. Toch vergeet LG niet dat er ook mensen zijn die alleen willen bellen. Daarom leveren zij een uiteenlopende toestellen reeks. Ieder toestel, groot of klein is gevoelig voor ongelukjes. Je neemt je toestel overal mee naartoe, daarom is protectie met een LG hoesje een must.

LG Accessoires

LG zelf levert ook telefoonbescherming, maar de prijzen zijn gigantisch. Wees dus slim en kies voor een hoesje bij My-iCover.nl. Het resultaat van bescherming is en blijft hetzelfde, alleen uw portemonnee zal meer geld overhouden voor andere dingen. Daarnaast leveren wij ook nog eens hoesjes in verschillende modellen en kleuren. De keuze is ruim en er zit voor ieder wat wils bij. Kies je voor een flipcover, dan is de voor- en achterkant van je toestel volledige beschermt tegen krassen en stoten. In de meeste flipcovers kun je ook je pasjes opbergen. Houd je je toestel liever zo dun mogelijk? Kies dan voor een backcover in combinatie met een screen protector. Zo blijft je GSM goed beschermt met een LG hoesje.

Snelle service

My-iCover.nl vind het belangrijk dat je na bestelling zo snel mogelijk gebruik kan maken van je hoesje. Zo blijft je hoesje niet te lang onbeschermd, zodat de kans op ongelukjes zo klein mogelijk blijven. Wanneer je voor 17:00uur bestelt, dan heb je de volgende dag je nieuwe LG hoesje al in huis! De verzendkosten zijn bij ons geheel gratis. Wij controleren al onze bestellingen voordat ze ons magazijn uitgaan. Zo voorkomen wij ontevreden klanten door de beste kwaliteit te bieden.

Ook relevant:

Ons aanbod in LG Nexus 4 hoesjes

Ons aanbod in LG Nexus 5 hoesjes

Ons aanbod in Nexus 6 hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G2 hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G2 mini hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G3 hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G3 mini hoesjes

Ons aanbod in LG L Bello hoesjes

Ons aanbod in LG G Flex 2 hoesjes

Ons aanbod in LG G4

Ons aanbod in LG Nexus 5X hoesjes

LG / Nexus hoesjes