Filteren op

Huawei Ascend P7 hoesjes

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Huawei Ascend P7 Hoesjes kopen

 

De Huawei Ascend P7 is de opvolger van de Huawei Ascend P6. Het glas van het scherm van de Huawei Ascend P7 is gemaakt met een 7-laags behandeling met behulp van een micro-patroon ontwerp nog nooit eerder gezien in een smartphone. Door deze behandeling is de transparantie van het glas uniek en is de smartphone een lust voor het oog en ligt lekker in de hand. Zodra je de Huawei Ascend P7 oppakt, zal je meteen opmerken dat het ongelofelijk dun is. Ondanks dat de Huawei Ascend P7 maar 6.5mm dun is, betekend dit niet dat de eigenschappen en functionaliteit minder zijn. De Huawei Ascend P7 is een smartphone van topkwaliteit. Het is uitgerust met een 1.8 GHz quad-core processor en heeft een 13 megapixel camera aan de achterkant. Aan de voorkant is de Huawei Ascend P7 uitgerust met een 8 megapixel camera en is voorzien van een blauwe glazen infrarood sensor die de helderheid van elke foto verbetert. Heeft uw Huawei Ascend P7 bijna geen batterij meer? Geen probleem. Wanneer uw Ascend P7 batterij begint op te raken, schakelt de Ultra Power Saving Mode de functies die de accu het meest gebruikt uit.

Bescherming van uw Huawei Ascend P7

Natuurlijk wilt u dat uw Huawei Ascend P7 er altijd als nieuw uit blijft zien. Ook wilt u dat uw smartphone altijd optimaal blijft werken. Zonder uw Huawei Ascend P7 te beschermen, is het risico op beschadigingen erg groot. De kans is erg groot dat uw Smartphone uit uw hand valt op een harde ondergrond. Niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant kan daardoor erg beschadigd worden. De val kan zelfs fataal zijn voor uw Huawei Ascend P7. Een hoesje is de perfecte beschermlaag om uw Huawei Ascend P7 waardoor de kans op schade wordt verkleind.

Een Huawei Ascend P7 hoesje zorgt niet alleen voor bescherming tegen stoten en krassen. Denk bijvoorbeeld schade door aan zand of viezigheid in de buitenlucht. Ook als u uw telefoon bijvoorbeeld meeneemt naar een feestje. De kans is groot dat er een glas drinken overheen valt. Door een telefoonhoesje te gebruiken zorg je ervoor dat het vloeistof niet gemakkelijk de telefoon in drupt. Wij hebben Huawei Ascend P7 hoesjes in verschillende kleuren, designs en materialen in ons assortiment. Voor de klanten die hun hoesje willen opvrolijken hebben wij kleurige designs en hoesjes met leuke prints en voor onze zakelijke klanten hebben wij strakke designs in moderne kleuren.

Screen protectors

Hierboven hebben wij u al verteld over het uitzonderlijk transparante scherm van de Huawei Ascend P7. Natuurlijk wil je deze zo goed mogelijk beschermen tegen kleine krasjes door zand, sleutels of andere scherpe voorwerpen. Daarom hebben wij goede Huawei Ascend screen protectors in ons assortiment.

Service

My iCover wil het beste voor zijn klanten. Dus de beste kwaliteit bescherming, de snelste levertijd en minimale verzendkosten. Daarnaast zijn wij ook 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar via ons emailadres: info@my-icover.nl

Ook relevant

Ons aanbod in Huawei Ascend P6 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P8 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P8 Lite hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend Mate 7 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend G6 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend G7 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Honor 7 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Nexus 6P hoesjes

Ons aanbod in Huawei G8 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P9 hoesjes

huawei Ascend p7 hoesjes