Huawei telefoonhoesjes

Er zijn 72 producten.

Item 1-12 van 72 in totaal item(s)

Actieve filters

Leuke Huawei hoesjes

Het Chinese merk Huawei wordt steeds populairder op de smartphonemarkt. De Huawei smartphones zijn betaalbaar en de kwaliteit van de toestellen zijn top. De laatste toestellen hebben bijna allemaal een metalen behuizing, dit zegt wel dat Huawei een serieuze concurrent is geworden. Het echte toponderdeel van de nieuwste toestellen is toch wel de camera. Door verschillende functies toe te voegen onderscheid Huawei zich van de rest van de concurrenten. Huawei biedt niet alleen smartphones aan, maar ook de Huawei Watch en Huawei tablets. Om je Huawei toestel te beschermen, zit je hier aan het goede adres. Wij bieden diverse Huawei hoesjes aan voor de beste bescherming van je device.

Huawei bescherming

Om je toestel zo lang mogelijk nieuw te houden van de binnen- en buitenkant, is het belangrijk om je Huawei goed te beschermen tegen ongelukjes. Je kent het wel, je neemt je toestel natuurlijk overal mee naartoe, bijvoorbeeld naar de kroeg, op vakantie of onderweg. Door de nieuwste snufjes heb je je Huawei het merendeel van de tijd in je hand. Maar pas op, je toestel is en blijft gevoelig voor ongelukjes. Hij kan uit je hand glijden op een harde tegelvloer, maar er kan bijvoorbeeld ook een biertje overheen vallen. Met als resultaat je scherm kapot en binnenstromende vloeistof. Had je een Huawei hoesje om je toestel, dan was het glas op het hoesje gevallen en niet op je toestel en had de bier niet zo snel in je toestel kunnen stromen waardoor je je nog device had kunnen redden. Zo zijn er tal van ongelukjes die kunnen ontstaan die flinke beschadigingen aan je toestel kunnen aanbrengen.

Huawei hoesjes in diverse ontwerpen

Wij doen ons best om ons assortiment met Huawei hoesjes zo breed mogelijk te houden, zodat jij de beste keuze kan maken. Daarom bieden wij bijvoorbeeld backcovers, flipcovers en screen protectors aan. In deze categorieën zijn ook weer tal van mogelijkheden te vinden. Zo heb je flipcovers met window display of met vakjes voor pasjes. Deze zijn ook weer te verkrijgen in verschillende kleuren of patronen. Neem gewoon eens een kijkje in ons assortiment en je ziet dat er zeker wel iets voor jou bij zit. Wil je beste bescherming met een Huawei hoesje, maar weet je niet wat voor soort hoesje de beste bescherming biedt? Dan is een flipcover in combinatie met een screen protector de beste keuze voor jouw. Een Huawei flipcover beschermt de voor- en achterkant van je toestel. Wanneer je belt klap je je flipcover open. Door de screen protector op te brengen bescherm je je scherm tegen krassen van bijvoorbeeld je oorbel tegen het toestel tijdens het bellen.

My iCover goedkope Huawei hoesjes

Wij willen niet dat onze klant teveel betaalt voor een Huawei hoesje. Een Huawei smartphone is al duur genoeg. Wij kopen onze hoesjes zo voordelig mogelijk in, zodat wij je de beste prijs kunnen bieden. Daarnaast brengen wij ook geen verzendkosten in rekening, dus je komt niet voor onverwachte kosten te staan tijdens het afrekenen van je winkelwagentje. Bestel je vandaag nog voor 17:00uur? Dan doen we je bestelling dezelfde dag nog op de post en heb je je Huawei hoesje de volgende dag al in je brievenbus liggen. My iCover wenst je alvast veel plezier met je nieuwe en leuke Huawei hoesje!

Ook relevant

Ons aanbod in Huawei Ascend P6 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P7 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P8 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P8 Lite hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend Mate 7 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend G6 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend G7 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Honor 7 hoesjes

Huawei telefoonhoesjes