Filteren op

Kleur

Kleur

HTC One M7 hoesjes

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Een stevig HTC One M7 hoesje

HTC heeft dankzij deze telefoon weer een topper in zijn opeenvolgende toestellen, de HTC One M7. Dit toestel werd uitgebracht in 2013 en blinkt uit met zijn bouwkwaliteit, scherm en design. Zo zit er een snelle hardware in het toestel voor een plezante belevenis. De foto camera maakt duidelijke opnames zonder last te hebben van onzuiverheden of andere irritaties. Ook de stereo-speakers produceren een super geluid. Hoe dan ook, u bent op deze pagina beland, dus d.w.z. dat u een juiste keus hebt gemaakt wat betreft het uitkiezen van uw mobiel. Houd je nieuwe toestel zo lang mogelijk als nieuw door een HTC One M7 hoesje aan te schaffen.


Het kopen van een HTC One M7 hoesje

Op straat struinen er veel mensen rond die geen hoesje om hun dure mobieltje hebben zitten. Met een HTC One M7 hoesje, hebt u veel meer bescherming tegen allerlei krassen en valpartijen. Stel dat u net een splinternieuw toestel hebt aangeschaft en deze kort daarna ongelukkig laat vallen en er zit meteen een barst op, dat wilt niemand. Plaats naast een hoesje nog een screen protector op het mooie 4.7 inch scherm en u hebt uw hele mobieltje beschermd tegen krassen.
Er wordt veel gespeelt met een smartphone als de HTC One M7. Dat komt omdat dit een toestel over ongekend veel functies en diensten beschikt. In plaats van doelloos naar buiten te staren, kan men vandaag de dag fijn zijn contacten onderhouden, of een game spelen. Uw HTC One M7 is een toestel om momenten vast te leggen, u de kortste route aan te geven en voor ontspanning. Het zal je maar gebeuren, wanneer u een gsm voor een noodgeval nodig hebt, valt hij en het scherm breekt in vele kleine stukken. De reparatie kosten zijn niet om te lachen. Dan kan een telefoonhoesje voor uw HTC One M7 van een paar euro, uw toestel redden en u veel ergernis besparen.


Waarom u een HTC One M7 hoesje nodig hebt

Stel u hebt geen HTC One M7 hoesje en per ongeluk valt hij. Niet alleen uw apparaat is bekrast, maar uw smartphone gaat helemaal niet meer aan. Alle belangrijke contacten en foto’s die zijn bewaard op uw gsm zijn voor goed niet meer te raadplegen. Dat zou erg jammer zijn en vervelend. Wanneer uw toestel nog gemaakt kan worden, dan zullen de reparatiekosten niet om te lachen zijn. Een nieuw beelscherm kost al snel rond de €100,-! Daar kunt u gemiddeld wel 10 HTC One M7 hoesjes voor kopen. Zorg dat u de narigheid voor bent en bescherm uw HTC One M7.


HTC One M7 hoesjes zijn hier leverbaar

Wij, bij my-icover.nl zorgen ervoor dat alle producten gekeurd worden door ons personeel voor deze de deur uitgaan. Service is voor ons bijzonder van belang en we streven ernaar om u als klant een plezante ervaring te bezorgen m.b.t. het internet winkelen.
Wanneer u uw HTC One M7 hoesje hebt gevonden, verzenden wij uw order nog dezelfde dag mits het voor 17 uur is besteld. Normaal gesproken heeft u uw telefoonhoesje de dag erop dan al in huis.
Mocht u een vraag hebben, aarzel niet en stuur ons een e-mail bericht via info@my-icover.nl. Onze deskundige medewerkers staan paraat om uw vraag snel te beantwoorden!

Volg ook onze Facebookpagina! Wij houden regelmatig winacties in samenwerking met bloggers. Wie weet ben jij de volgende winnaar van een HTC One M7 hoesje!

Ook relevant:

Ons aanbod in HTC One Mini M4 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One M8 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One Mini 2 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One M9 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One M9 Plus Hoesjes
Ons aanbod in HTC Desire 816 Hoesjes
Ons aanbod in HTC Desire Eye Hoesjes
Ons aanbod in HTC Desire 626 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One A9 Hoesjes

HTC One M7 hoesjes