Informatie

HTC telefoonhoesjes Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • HTC One mini (M4) hoesjes

  Een mooi HTC One Mini M4 hoesje


  De HTC One Mini M4 is een mobiele telefoon waar veel belangstelling naar is. Dit toestel is het kleine broertjes van de HTC One M7. Ze hebben dit keer besloten om voor hoge klasse te gaan en minder gelet om de kosten te drukken. De kwalitatieve en fatsoenlijke luidsprekers die voor zorgen dat u nooit meer een oproep mist omdat u niet het belsignaal hebt gehoord. Ook met de laatste Android versie, zult u wederom genieten van de nieuwste mogelijkheden. Deze telefoon heeft een extra vak voor uitbreiding van het geheugen. Dus u moet goed uw best doen wilt u te kort komen aan opslag. Bescherm uw toestel nu met een HTC One Mini hoesje, zodat je je toestel zo lang mogelijk als nieuw behoud.


  Een HTC One Mini hoesje in gebruik nemen


  Wie heeft niet iemand een gsm zien laten vallen? In combinatie met een hoesje, zullen aanzienlijk lagere aantallen apparaten uiteen vallen door een ongelukje. Stel dat u net een nieuw mobieltje hebt aangeschaft en ongelukkig laat vallen en er zit meteen een barst op, dat wilt niemand. Plak er naast een HTC One Mini hoesje nog een screenprotector op en u hebt uw hele mobieltje beschermd tegen beschadigingen.
  Met een telefoon als de HTC One Mini, laat u niet altijd vellig in uw broekzak zitten. Geen wonder dat we allemaal in het dagelijks leven met een telefoon in de hand zitten. Een grote kans dat u tijdens het reizen naar uw favoriete nummer aan het luisteren bent, opnames aan het maken bent of je navigeert in het buitenland. Uw mobieltje is een instrument om momenten vast te leggen, u de kortste route aan te geven en voor entertainment. Het is wel zo dat, hoe meer u een smartphone gebruikt, hoe groter de kans wordt dat hij een keer valt. Als hij al kapot is gevallen, is het al te laat voor een HTC One Mini hoesje.


  Een beschadigd mobieltje is erg vervelend


  Stelt u eens voor dat u bezoek hebt met kinderen en u laat de kleuters een game spelen op uw mobieltje. De kleuters passen niet op en de gsm valt. Niet alleen uw toestel beschadigd, maar uw mobieltje gaat niet meer aan. Het kost enorm veel tijd om uw informatie deels te redden als dat nog kan. Dat zou erg jammer zijn en vervelend. Zorg dat u het probleem voor bent en bescherm uw device met een HTC One Mini hoesje.


  Kies hier uw HTC One Mini hoesje uit


  Wij, bij www.my-icover.nl zorgen ervoor dat alle producten gekeurd worden door onze personeel voor het wordt verstuurd. Service is voor ons erg van belang en ons voornemen is om u als klant een goede ervaring te bezorgen m.b.t. het internet winkelen.
  Wanneer u uw HTC One Mini hoesje hebt uitgekozen, verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag mits het voor 17.00 uur is besteld. Zo kunt u de volgende dag al uw hoesje thuis ontvangen.
  Als er iets niet duidelijk is, deins niet terug en stuur ons een e-mail bericht. Onze vriendelijke collega’s staan klaar om uw vraag snel te beantwoorden!

  Ook relevant:
  Ons aanbod in HTC One M7 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M8 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One Mini 2 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Plus Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 816 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire Eye Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 626 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One A9 Hoesjes

 • HTC One M7 hoesjes

  Een stevig HTC One M7 hoesje

  HTC heeft dankzij deze telefoon weer een topper in zijn opeenvolgende toestellen, de HTC One M7. Dit toestel werd uitgebracht in 2013 en blinkt uit met zijn bouwkwaliteit, scherm en design. Zo zit er een snelle hardware in het toestel voor een plezante belevenis. De foto camera maakt duidelijke opnames zonder last te hebben van onzuiverheden of andere irritaties. Ook de stereo-speakers produceren een super geluid. Hoe dan ook, u bent op deze pagina beland, dus d.w.z. dat u een juiste keus hebt gemaakt wat betreft het uitkiezen van uw mobiel. Houd je nieuwe toestel zo lang mogelijk als nieuw door een HTC One M7 hoesje aan te schaffen.


  Het kopen van een HTC One M7 hoesje

  Op straat struinen er veel mensen rond die geen hoesje om hun dure mobieltje hebben zitten. Met een HTC One M7 hoesje, hebt u veel meer bescherming tegen allerlei krassen en valpartijen. Stel dat u net een splinternieuw toestel hebt aangeschaft en deze kort daarna ongelukkig laat vallen en er zit meteen een barst op, dat wilt niemand. Plaats naast een hoesje nog een screen protector op het mooie 4.7 inch scherm en u hebt uw hele mobieltje beschermd tegen krassen.
  Er wordt veel gespeelt met een smartphone als de HTC One M7. Dat komt omdat dit een toestel over ongekend veel functies en diensten beschikt. In plaats van doelloos naar buiten te staren, kan men vandaag de dag fijn zijn contacten onderhouden, of een game spelen. Uw HTC One M7 is een toestel om momenten vast te leggen, u de kortste route aan te geven en voor ontspanning. Het zal je maar gebeuren, wanneer u een gsm voor een noodgeval nodig hebt, valt hij en het scherm breekt in vele kleine stukken. De reparatie kosten zijn niet om te lachen. Dan kan een telefoonhoesje voor uw HTC One M7 van een paar euro, uw toestel redden en u veel ergernis besparen.


  Waarom u een HTC One M7 hoesje nodig hebt

  Stel u hebt geen HTC One M7 hoesje en per ongeluk valt hij. Niet alleen uw apparaat is bekrast, maar uw smartphone gaat helemaal niet meer aan. Alle belangrijke contacten en foto’s die zijn bewaard op uw gsm zijn voor goed niet meer te raadplegen. Dat zou erg jammer zijn en vervelend. Wanneer uw toestel nog gemaakt kan worden, dan zullen de reparatiekosten niet om te lachen zijn. Een nieuw beelscherm kost al snel rond de €100,-! Daar kunt u gemiddeld wel 10 HTC One M7 hoesjes voor kopen. Zorg dat u de narigheid voor bent en bescherm uw HTC One M7.


  HTC One M7 hoesjes zijn hier leverbaar

  Wij, bij my-icover.nl zorgen ervoor dat alle producten gekeurd worden door ons personeel voor deze de deur uitgaan. Service is voor ons bijzonder van belang en we streven ernaar om u als klant een plezante ervaring te bezorgen m.b.t. het internet winkelen.
  Wanneer u uw HTC One M7 hoesje hebt gevonden, verzenden wij uw order nog dezelfde dag mits het voor 17 uur is besteld. Normaal gesproken heeft u uw telefoonhoesje de dag erop dan al in huis.
  Mocht u een vraag hebben, aarzel niet en stuur ons een e-mail bericht via info@my-icover.nl. Onze deskundige medewerkers staan paraat om uw vraag snel te beantwoorden!

  Volg ook onze Facebookpagina! Wij houden regelmatig winacties in samenwerking met bloggers. Wie weet ben jij de volgende winnaar van een HTC One M7 hoesje!

  Ook relevant:

  Ons aanbod in HTC One Mini M4 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M8 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One Mini 2 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Plus Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 816 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire Eye Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 626 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One A9 Hoesjes

 • HTC One M8 hoesjes

  HTC One M8 hoesjes


  HTC heeft dankzij deze smartphone weer een topper in zijn opeenvolgende toestellen, de HTC One M8. Dat heeft dit apparaat te danken dankzij zijn welgemaakte ontwerp en het hanteren van deugdelijke materialen. Het krachtige audiogeluid dat door de twee HTC BoomSound Frontspeakers komt zorgen ervoor dat u uw favoriete muziek optimaal kan beluisteren. Ook met de jongste Android versie, zult u weer genieten van de nieuwste functies. Ook de Duo Camera zorgt voor de beste kiekjes van je favoriete momenten. Hoe dan ook, u bent op deze pagina beland, dus d.w.z. dat u een juiste keus hebt gemaakt wat betreft het uitkiezen van uw gsm. Kies voor een HTC One M8 hoesje en je toestel blijft langdurig als nieuw.


  De waarde van het gebruik van een HTC One M8 hoesje


  Wie heeft niet een persoon een smartphone zien laten vallen? In combinatie met een hoesje, zullen zeker lagere aantallen smartphones in duigen vallen door een ongelukje. Uit research is bekend geworden dat krasjes op een apparaat één van de grootste irritaties zijn van het publiek die een nieuw mobieltje hebben gekocht. Plaats naast een HTC One M8 hoesje nog een screen protector op het scherm en u hebt uw hele smartphone beschermd tegen krassen. De HTC One M8 is maar 9.35mm dun en is afgerond met strakke lijnen die perfect in je hand past. Toch kan het glad geborstelde aluminium design vlug uit je handen of jaszak glijden. Een HTC One M8 hoesje vangt de eerste klappen op bij valpartijen.
  Met een toestel als de HTC One M8 , zou het merkwaardig zijn als u deze niet overal mee naartoe zou nemen. Geen wonder dat we allemaal in het dagelijks leven met een mobieltje in de hand zitten. U zult zien dat u tijdens het reizen naar uw favoriete nummer aan het luisteren bent, foto’s aan het maken bent of dat u aan het navigeren bent op een plaats waar u nooit bent geweest. Uw gsm is een middel om momenten vast te leggen, u de weg te wijzen en voor amusement. Het zal altijd gebeuren, wanneer u een smartphone nodig hebt, valt hij en het scherm breekt in duizend stukken. Indien hij al stuk is gevallen, is het al te laat voor een hoes. Bespaar op dure reparatie kosten en schaf vandaag nog een HTC One M8 hoesje aan.


  Waarom u een hoesje nodig hebt


  Stelt u eens voor dat u gasten in huis hebt met kinderen en u laat de kinderen een game spelen op uw mobieltje. De kleuters zijn nog klein en onvoorzichtig en de gsm valt op de grond. Niet alleen uw toestel is bekrast, maar uw telefoon gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en bestanden die zijn opgeslagen op uw gsm zijn voor goed niet meer te benaderen. Dat zou erg jammer zijn en vervelend. Zorg dat u de narigheid voor bent en bescherm uw device met een stevig HTC One M8 hoesje.


  HTC One M8 telefoon hoesjes zijn hier leverbaar


  Wij zorgen ervoor dat alle artikelen gekeurd worden door ons personeel voor het wordt verzonden. Service is voor ons onwijs belangrijk en we onze doelstelling is om u als klant een amusante ervaring te bezorgen m.b.t. het internet shoppen.
  Als u uw HTC One M8 hoesje hebt uitgekozen, sturen wij uw bestelling nog dezelfde dag op mits het voor 17.00 uur is besteld. Zo kunt u de volgende dag al uw hoes thuis ontvangen.
  Mocht u een vraag hebben, peins niet en stuur ons een e-mail. Onze vriendelijke medewerkers staan paraat om uw vraag snel te beantwoorden!

  Ook relevant:

  Ons aanbod in HTC One Mini M4 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M7 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One Mini 2 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Plus Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 816 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire Eye Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 626 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One A9 Hoesjes

 • HTC One Mini 2 hoesjes

  Bijzondere HTC One Mini 2 hoesjes


  De HTC One Mini 2 is een gsm waar veel interesse naar is. Het is het kleine broertje van de HTC One M8. Het toestel mag dan wel wat kleiner zijn, de prestaties zijn er zeker niet minder om. De kwalitatieve en solide luidsprekers zorgen ervoor dat u nooit meer een gesprek mist omdat u niet de belsignaal hebt gehoord. Nu kost het nog minder tijdslengte om apps te laden en multitasking is geen enkel punt. De accuduur van dit toestel is wel iets minder. Dus zorg dat u uw oplader overal mee naartoe neemt voor noodgevallen. Wij weten dat je je toestel het liefst overal mee naartoe neemt. Daarom is een HTC One Mini 2 hoesje erg van belang.


  Het gebruik van een HTC One Mini 2 hoesje


  Wie heeft niet een persoon een mobiele telefoon zien laten vallen? Of heb je zelf misschien al ooit je telefoon laten vallen? De kans is erg groot. Door het aanschaffen van een HTC One Mini 2 hoesje, zorgt u ervoor dat er geen beschadigingen komen op een apparaat. Stel dat u net een gloednieuwe smartphone hebt gekregen en per ongeluk laat vallen en er zit meteen een kras of barst op, dat wilt niemand. Het vervangen van een scherm kost al snel €100,-. Daar kunt u toch al snel 10 HTC One Mini 2 hoesjes van kopen! Plaats naarst een hoesje nog een screen protector op het 4.5 inch scherm en u hebt uw hele toestel beschermd tegen beschadigingen.
  Een mobieltje als de HTC One Mini 2, is een geavanceerd toestel met opmerkelijk veel functies en diensten. Natuurlijk hebt u dan uw smartphone vaak in uw hand. In plaats van doelloos naar buiten te staren, kunnen mensen hedendaags leuk de contacten onderhouden, of een spel spelen. Uw telefoon is een middel om momenten vast te leggen met de camera, het zorgt ervoor dat u niet verdwaalt en het zorgt voor amusement. Het is wel zo dat, hoe meer u een gsm gebruikt, hoe groter de kans wordt dat hij een keer valt. Als hij al kapot is gevallen, is het al te laat voor een telefoonhoesje.


  Verlies van informatie


  U gebruikt uw toestel al een tijd lang zonder een hoes en door een kleine ongeluk laat u uw nog prima telefoon plotseling vallen. Niet alleen uw smartphone beschadigd, maar uw toestel gaat niet meer aan. Het kost erg veel tijd om uw informatie deels te redden als dat nog mogelijk is. Dat zou erg sneu zijn en vervelend. Zorg dat u de narigheid voor bent en bescherm uw toestel vandaag nog met een HTC One Mini 2 hoesje.

  Veel aanbod in HTC One Mini 2 hoesjes


  Wij, bij www.my-icover.nl zorgen ervoor dat alle artikelen gekeurd worden door ons personeel voor het wordt verstuurd. Klanttevredenheid is voor ons heel van belang en we voornemen is om u als klant een uitstekende beleving te bezorgen m.b.t. het internet shoppen.
  Wanneer u uw HTC One Mini 2hoesje hebt uitgekozen, sturen wij uw bestelling nog dezelfde dag op mits het voor 5 uur is besteld. Vaak heeft u uw hoes de dag erop dan al in huis.
  We wensen u alvast veel plezier toe met uw nieuwe HTC One Mini 2 hoesje!

  Zie ook:

  Ook relevant:

  Ons aanbod in HTC One Mini M4 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M7 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M8 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Plus Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 816 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire Eye Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 626 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One A9 Hoesjes

 • HTC One M9 hoesjes

  Mooie HTC One M9 Hoesjes.

  De HTC One M9 is de voorganger van de M8. Ze lijken erg veel op elkaar, maar de M9 heeft een betere camera en een iets ander ontwerp. De HTC One M8 was al een erg populair smartphone, behalve het camera onderdeel bleek niet goed genoeg te zijn. Daarom heeft HTC de camera van de M9 onder handen genomen. Nu heeft het een 20 megapixel-camera die van Toshiba afkomstig is. Deze camera mag dan wel veel beter zijn dan die van de M8, toch kan hij zeker niet tippen aan de smartphonecamera’s van zijn concurrenten zoals de iPhone 6 en de Samsung Galaxy Note 4. De behuizing van de HTC One M9 is van zeer goede kwaliteit. Er is metaal met geborstelde afwerking gebruikt. Volgens HTC zorgt dit ervoor dat het toestel krasbestendiger is. Nu denk je zeker, ‘’oh dat is fijn, hoef ik geen HTC One M9 hoesje te kopen’’. Maar toch adviseren wij dit wel te doen. Een stevige behuizing is erg fijn, maar beschermt niet tegen alle ongelukjes zoals water- of stofschade en schade door valpartijen.

  Een HTC One M9 hoesje is erg van belang.

  Net als de laatste iPhone modellen is de HTC One M9 ook gemaakt van metaal. Erg stevig en degelijk materiaal. Nu weet je zeker dat je smartphone lang mee zal gaan. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje, en kan bij een valpartij je smartphone toch nog flink beschadigen. Denk niet alleen aan externe schade, maar ook interne schade is een veel voorkomend probleem na een valpartij. Onderdeeltjes kunnen los gaan zitten, waardoor bijvoorbeeld je je smartphonegeheugen zomaar kwijt kan raken, of waardoor bepaalde knoppen of instellingen niet meer werken. Natuurlijk kun je na de valpartij naar de smartphone reparateur brengen, maar vaak kan interne schade niet gemaakt worden of de rekening zal erg hoog uitvallen. Neem dus niet het risico en schaf vandaag nog een leuk HTC One M9 hoesje aan.

  Hoesjes in leuke modellen en kleuren

  Vind jij een hoesje eigenlijk helemaal niet zo mooi om je toestel, omdat het je toestel dikker maakt of omdat je dat de mooie behuizing niet meer kan zien? Kies dan voor een dun transparante HTC One M9 hoesje. Deze zijn helemaal niet prijzig en zeer degelijk. Onze transparante hoesjes zijn gemaakt van TPU plastic. Dit is erg flexibel en gaat lang mee. Of ben jij iemand die wel van een leuk kleurtje houdt? Dan zijn en voor jou verschillende HTC One M9 hoes opties. Je kunt kiezen voor een flipcover met print of een leuke backcover in combinatie met een screen protector.

  My iCover levertijden

  Wij bij My iCover hebben al onze HTC One M9 hoesjes direct op voorraad. Wilt u vandaag bestellen en uw hoesje morgen in huis hebben? Dan is dit mogelijk! Wij doen uw bestelling dezelfde dag voor 17:00uur nog op de post. Daarnaast brengen wij geen verzendkosten in rekening, dus u komt niet voor verrassingen te staan bij het afrekenen van uw winkelmandje. Heeft u vragen of speciale wensen, wacht dan niet langer en neem contact met ons op via het contact formulier of via ons email adres: info@my-icover.nl

  Wij houden met regelmaat Facebook winacties. Like onze pagina en misschien ben jij de volgende winnaar van een HTC One M9 hoesje!

   

  Ook relevant:

  Ons aanbod in HTC One M8 Mini Mini M4 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M8 Mini M7 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M8 Mini M8 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One Mini 2 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Plus Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 816 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire Eye Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 626 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One A9 Hoesjes

 • HTC One M9 Plus hoesjes

  Goedkope HTC One M9 Plus hoesjes

  In Juli 2015 kwamen deze smartphone in de winkels te liggen met een prijs van €699,-. De One M9+ is familie van de HTC One M9 en heeft een 5.2 inch scherm met 2560x1440 pixels. Daarmee heeft de nieuwste One M9+ een groter scherm en een betere resolutie. Daarnaast heeft het toestel ook nog een vingerafdruksensor die is geïntegreerd bij de knop onder het scherm. Deze is erg handig bij het ontgrendelen van het device. Met het 20 megapixel geïntegreerde camera met dubbele lens kun je de mooiste kiekjes maken. Natuurlijk neem je daarom je smartphone overal mee naartoe! Zorg voor een goede bescherming door middel van een HTC One M9 Plus hoesje, zodat jouw toestel zo lang mogelijk meegaat.

  Het belang van een HTC One M9+ hoesje

  Je HTC One M9+ is een mooie verschijning. Er zijn tal van redenen om deze verschijning goed te beschermen tegen dagelijkse ongelukjes. Zo blijft je toestel er als nieuw uitzien en zal deze zo lang mogelijk met je mee gaan. Denk bijvoorbeeld aan een situatie dat je op vakantie alles met je vrienden wilt delen. Je bent van alles foto’s aan het maken om het op Facebook te posten. Doordat je je toestel constant in je hand hebt in de raarste poses om de beste kiekjes te maken, kan je toestel zomaar ineens uit je hand glijden. De HTC One M9 Plus is een erg dun toestel en heeft een gladde behuizing, dus de kans is groot dat deze een keer uit je hand glijdt. Na de valpartij zal je ontdekken dat je toestel flink beschadigd is. Als het niet aan de buitenkant is, dan wel aan de binnenkant. Veel mensen hebben het niet in de gaten, maar er kunnen bij een flinke stoot ook onderdelen in het toestel loskomen te zitten waardoor of je toestel niet meer aangaat, of dat bepaalde functies niet meer werken. Als je HTC One M9+ nog gemaakt kan worden, dan zullen de reparatiekosten hoog uitvallen. Denk er dus aan om altijd een HTC One M9 Plus hoesje te dragen. Zo kun je deze ongelukkige situaties het beste voorkomen.

  De leukste modellen telefoonhoesjes

  Veel mensen willen geen HTC One M9 Plus hoesje omdat is hun telefoon te dik of lelijker maakt. Hier hebben wij verschillende oplossingen voor bedacht. Wij proberen onze hoesjes zo dun mogelijk te maken, maar wel tot een dikte zodat je hoesje toch nog alle stoten goed op kan vangen. Als je geen kleurig hoesje om je toestel wilt, dan kun je altijd kiezen voor een transparant HTC One M9+ hoesje. Deze zijn gemaakt van TPU plastic waardoor je altijd de beste bescherming hebt, want TPU is flexibel en stevig plastic. Of misschien ben jij wel iemand die van kleuren en bijzondere hoesjes houdt? Dan hebben wij ook een ruim assortiment aan HTC One M9+ flipcovers en backcovers om jouw toestel zo bijzonder mogelijk te maken. Bescherm je device altijd in combinatie met een screen protector. Zo blijft je mooie schermt altijd krasloos. Krasjes ontstaan erg gemakkelijk. Denk maar eens aan je mobiel in je tas die tegen je huissleutels aan schuurt. Of denk aan je oorbellen tijdens het bellen of misschien wel kleine zanddeeltjes in je broekzak. Schaf vandaag nog één van onze HTC One M9+ hoesjes aan met een screen protector en jij bent goed beschermt tegen dagelijkse ongelukjes.

  My iCover heeft alle telefoonhoesjes op voorraad

  Doordat wij alles op voorraad hebben, kunnen wij onze levertijden zo kort mogelijk houden. Bestelt u op werkdagen voor 5 uur ‘s middags? Dan hebt u uw HTC One M9+ hoesje de volgende dag al in huis!

  Ook relevant:

  Ons aanbod in HTC One Mini M4 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M7 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M8 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One Mini 2 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 816 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire Eye Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 626 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One A9 Hoesjes

 • HTC Desire 816 hoesjes

  Leuke HTC Desire 816 hoesjes

  De HTC Desire 816 is één van de toestellen van HTC die in het middensegment vallen. Door de ontwikkeling van de techniek is het nu zover dat je voor een betaalbare prijs al een kwalitatief goed toestel als dit kan bezitten. De HTC Desire 816 werd in 2014 gelanceerd en nog steeds hebben veel mensen veel plezier van dit toestel. Daarnaast ziet het toestel er ook nog eens strak uit zonder enige versiering en dat is prima. De HTC Desire 816 is verkrijgbaar in de twee kleuren zwart en wit. Verder is het toestel gemaakt van plastic in zijn meest pure vorm. Denk er daarom wel aan dat het toestel minder goed tegen stootjes en krassen kan. Een HTC Desire 816 hoesje is daarom van belang.

  Hoe belangrijk is het beschermen van je toestel?

  Veel mensen onderschatten het belang van een HTC Desire 816 hoesje, tot het te laat is. Vaak zijn reparatie kosten zo hoog dat je net zo goed een nieuw toestel kan aanschaffen. Denk dus goed na en bespaar uiteindelijk op reparatie kosten door je device zo goed mogelijk te beschermen tegen dagelijkse ongelukjes. Het scherm is meestal het duurste gedeelte van het toestel. Daarom is het van belang deze ook goed bedekt te houden. Dit kun je doen door het gebruik van een HTC Desire 816 screen protector of / en met een flipcover. Natuurlijk is het gebruik van beide tegelijk het aller beste. Met een flipcover bescherm je de achter- en voorkant tegen stoten. Denk bijvoorbeeld aan valpartijen. Vaak hebben onze HTC Desire 816 flipcovers ook ruime voor creditcardpasjes. Dit is helemaal handig omdat je dan niet meer je portemonnee overal mee naartoe hoeft te nemen. Met een screen protector bescherm je je scherm tijdens het bellen. Denk bijvoorbeeld aan krassen op het beeldscherm doordat je oorbel tegen het scherm aan schuurt. Als je toch je toestel zo dun mogelijk wilt houden, dan kun je ook kiezen voor een backcover in combinatie met een screen protector. Wij hebben backcovers in verschillende kleuren en materialen. Je kunt kiezen voor een transparant model om je mooie toestel zichtbaar te houden. Maar houdt je meer van kleuren en bijzondere hoesjes? Dan kun je kiezen voor backcovers met bloemen, cartoons of in een leuk kleurtje.

  De voordelen van My iCover

  U hebt een aantal voordelen als u bij ons een hoesje aanschaft. Ten eerste willen wij onze levertijd zo kort mogelijk houden omdat wij niet willen dat onze klanten te lang zonder hoesje zitten. Dus als u voor 17.00uur bestelt, dan hebt u uw case de volgende dag al op de deurmat liggen. Wij verzenden alles in brievenbuspakjes dus u hoeft niet thuis te blijven wachten op de pakketpost. Al onze HTC Desire 816 hoesjes liggen bij ons op voorraad. Dit betekent dat wij zelf alle hoesjes controleren voordat deze de deur uit gaan. Dit doen we om de kans op defectheden zo klein mogelijk te houden. Ten derde zijn onze hoesjes zeker niet duur. Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om je toestel te beschermen. Een smartphone is al duur genoeg toch? Aarzel dus niet langer en schaf vandaag nog je hoesje aan. De verzendkosten zijn geheel gratis!

  Winacties

  Wij houden regelmatig winacties via onze Facebookpagina in samenwerking met een blogger. Like onze pagina en houd deze goed in de gaten. Misschien ben jij wel de volgende winnaar van een HTC Desire 816 hoesje!

  Ons aanbod in HTC One Mini M4 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M7 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One Mini 2 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Plus Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M8 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire Eye Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 626 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One A9 Hoesjes

 • HTC Desire Eye Hoesjes

  Fraaie HTC Desire Eye hoesjes

  De HTC Desire Eye is een middensegment telefoon. Hedendaags is het mogelijk om voor een lage prijs een kwalitatief degelijk telefoon te kopen. Het introductiejaar van de HTC Desire Eye is 2014 en nog altijd is deze telefoon behoorlijk geliefd onder de menigte. Daarnaast ziet het device er super strak uit zonder enkele decoratie en dat is prima. De HTC Desire Eye komt in de bijzondere tint blauw. Overigens is het smartphone gemaakt van kunststof in zijn meest zuivere vorm. Denk er wel aan dat het smartphone minder goed tegen klappen en krassen kan. Een HTC Desire Eye hoesje is daarom van belang.

  Het belang van een HTC Desire Eye hoesje

  Iedereen herkent het wel, je laat je device plonzen in de WC of een vlakke oppervlakte, waardoor er een misvormde barst of vochtschade ontstaat. Om dit soort schade te herstellen ben je erg veel poen kwijt of kun je wellicht zelfs beter een andere telefoon kopen. Gebruik dus continu een HTC Desire Eye hoesje en een beschermfolie om zulke ongevallen en flinke uitgaven te ondervangen. Het Full-HD scherm is doorgaans het duurste deel van het smartphone. Daardoor is het van belang om dit ook goed afgedekt te houden. Dit kun je doen door het gebruik van een HTC Desire Eye screen protector of / en met een bookcase. Begrijpelijk is het gebruik van beide tegelijkertijd het allerbest. Als je kiest voor een flipcover bescherm je tegelijk je volledige mobiel. De flipcase zal het allereerst de smak opnemen bij een valpartij. Meestal beschikken onze HTC Desire Eye flipcovers zowel over plaats voor pasjes. Dit is helemaal gemakkelijk omdat je dan niet meer je beurs overal mee naartoe hoeft te nemen. Met een screen protector bescherm je je lcd scherm tijdens het telefoneren. Denk bijvoorbeeld aan gekras op het LCD scherm omdat je hanger tegen het scherm aan krast. Als je toch je telefoon zo dun mogelijk wilt houden, dan kun je ook kiezen voor een backcover in combinatie met een screen protector. Wij hebben backcovers in verscheidene kleuren en materialen. Best veel klanten wensen geen HTC Desire Eye hoesje aangezien zij dan de prachtige telefoon nooit meer kunnen zien, de uitkomst hierop is een transparant frontje. Houd je in tegendeel van kleuren en originele hoesjes? Maak dan de keuze voor een HTC Desire Eye hoesjes met vrolijke afbeeldingen in een leuke kleur.

  Waarom de keuze voor www.my-icover.nl?

  www.my-icover.nl biedt verschillende voordelen wanneer je kiest voor My iCover. Hierna alle baten voor je op een rijtje. Om te voorkomen dat je te lang geen enkel frontje om je telefoontoestel hebt zitten, zijn onze verzendtijden uiterst kort. Bestel je op werkdagen voor 5 uur in de middag? Dan heb je de navolgende dag al jouw hoesje in je brievenbus liggen. Wij sturen alles in brievenbuspakjes dus u hoeft niet thuis te blijven afwachten op de pakketpost. Al onze HTC Desire Eye hoesjes liggen bij ons op voorraad. Dit betekent dat wij zelf alle hoesjes inspecteren alvoor deze de deur uit gaan. Zodanig zorgen wij ervoor dat de kans dat je een kapot frontje ontvangt zo klein mogelijk is. Ten derde zijn onze frontjes zeker niet duur. Zo is er voor al onze klanten de kans om een smartphonehoesje bij zijn smartphone uit te zoeken. Een toestel is al prijzig genoeg toch? Wij versturen alle bestellingen gratis dus je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte uitgave bij het afrekenen. My iCover ziet jouw bestelling moet genoegen tegemoet!

  Winacties

  Wij houden regulier winacties via onze Facebookpagina in samenwerkingsverband met een blogger. Like onze pagina en houd deze goed in de gaten. Misschien ben jij wel de navolgende winnaar van een HTC Desire Eye hoesje!

  Ook relevant:

  Ons aanbod in HTC One M8 Mini Mini M4 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M8 Mini M7 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M8 Mini M8 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One Mini 2 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Plus Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 816 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 626 Hoesjes

 • HTC Desire 626 hoesjes

  Fraaie HTC Desire 626 hoesjes bestellen

  De HTC Desire 626 is een middensegment telefoon. Hedendaags is het mogelijk om voor weinig geld een kwalitatief degelijk smartphone aan te schaffen. De HTC Desire 626 werd in April 2015 gelanceerd en nog steeds hebben veel mensen veel genot van dit device. De HTC Desire 626 ligt in de winkel in de tweetal kleuren grijs en blauw. Daarnaast beschikt de smartphone over een goede camera met 13 megapixel voor de scherpste fotoos. Denk er wel aan dat de telefoon niet goed tegen klappen en krassen kan. Een HTC Desire 626 hoesje is daarom van belang.

   

  De importantie van een HTC Desire 626 hoesje

  Iedereen herkent het wel, je laat je mobiel donderen in bad of een vlakke tegelvloer, waardoor er een grote barst of waterbeschadiging ontstaat. Om dit soort defectheden te repareren ben je erg veel poen kwijt of kun je wellicht zelfs beter een andere telefoon aanschaffen. Gebruik vandaar voortdurend een HTC Desire 626 hoesje samen met een beschermfolie om dit soort ongelukken en flinke uitgaven te voorkomen. Het Full-HD scherm is vaak het duurste gedeelte van het device. Met het gebruik van een HTC Desire 626 hoesje samen met een beschermfolie heb je de perfecte bescherming jegens dagelijkse pech. Beschermfolies kosten steevast niet duurder dan €8,- dus voor de aankoopprijs hoef je het toch niet te laten? Natuurlijk is het gebruik van beide tegelijkertijd het aller beste. Met een flipcover bescherm je de achter- en voorzijde tegen klappen. Denk onder andere aan een harde val. Vaak beschikken onze HTC Desire 626 flipcovers ook over ruimte voor pasjes. Dus je portefeuille kun je nu wel in huis opgeborgen laten liggen. Dat scheelt weer plaats in je tas! Met een beschermfolie bescherm je je lcd scherm gedurende het bellen. Denk bv. aan gekras op het LCD scherm doordat je oorbel tegen het lcd scherm aan krast. Als je toch je smartphone zo dun mogelijk wilt houden, dan kun je ook kiezen voor een backcover samen met een beschermfolie. Wij weten dat al onze klanten een andere smaak hebben. Jeugd houd meer van kleurrijke en aparte HTC Desire 626 hoesjes, terwijl ouderen meer van basic frontjes houden in niet te felle kleuren. Daarom is ons assortiment zo breed mogelijk om de keuze voor de klant zo gemakkelijk denkbaar te maken. Je kunt kiezen voor een doorzichtig model om je mooie toestel zichtbaar te houden. Houd je in tegendeel van vrolijke tinten en originele cases? Dan kun je kiezen voor backcovers met bloemen, cartoons of in een leuk tintje.

  De baten van www.my-icover.nl

  www.my-icover.nl biedt verscheidene voordelen als je kiest voor My iCover. Hierna alle baten voor je op een rijtje. Als eerste verlangen wij onze verzendtijd zo kort mogelijk te houden aangezien wij niet willen dat onze klanten te lang zonder bescherming zitten. Bestel je op werkdagen voor 17:00 in de middag? Dan heb je de volgende dag al je hoesje op de deurmat liggen. Bovendien hoef je niet thuis op je hoesje te wachten want wij sturen alle bestellingen in stevige brievenbuspakjes. Al onze HTC Desire 626 hoesjes liggen bij ons op voorraad. Dit betekent dat wij zelf alle hoesjes controleren alvoor deze verstuurd worden. Zodanig zorgen wij ervoor dat de waarschijnlijkheid dat je een kapotte bestelling ontvangt zo beperkt mogelijk is. Daarbij bieden wij onze hoesjes aan tegen goede

  prijzen. My iCover wil het voor alle klanten mogelijk maken om je device te beschermen. Een device is al duur genoeg toch? Wij sturen alle bestellingen gratis dus je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte uitgave bij het afrekenen. My iCover ziet jouw bestelling graag tegemoet!

   

  Winacties

  Zou je heel graag een HTC Desire 626 hoesje willen winnen? Like dan de My iCover Facebookpagina, want wij houden geregeld winacties in samenwerking met bloggers!

   

  Ook relevant:

  Ons aanbod in HTC One M8 Mini Mini M4 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M8 Mini M7 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M8 Mini M8 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One Mini 2 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Plus Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 816 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire Eye Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One A9 Hoesjes

 • HTC One A9 Hoesjes

  Voordelige HTC One A9 hoesjes

   

  De HTC One A9 is één van de meeste besproken smartphone in het laatste kwartaal van 2015. Dit komt omdat het toestel erg voor op de iPhone 6(s) lijkt en omdat het toestel best prijzig is. Toch kan de HTC One A9 zich goed onderscheiden van de concurrent Apple. Het heeft snelle specs een hoogstaand scherm en draait op Android 6.0 Marshmallow. Kwa buitenkant heeft de HTC One A9 wel wat weg van de iPhone 6(s). Dit komt door zijn aluminium behuizing, afgeronde hoeken en de schuin lopende glaslaag aan de voorkant. Ook zijn de antennestrepen aan de achterzijde erg herkenbaar. De smartphone voelt erg stevig aan is ziet er super uit. Wil je je toestel voor een lange tijd er zo uit laten zien? Kies dan vandaag nog voor een passend HTC One A9 hoesje!

  Bescherm je toestel optimaal

  De HTC One A9 is het broertje van de HTC One M9. De A9 is hoger en breder dan zijn broertje en ook wat dunner. Zo’n dun en lang toestel kan gemakkelijk uit je hand glijden. Al helemaal door zijn aluminium geborstelde oppervlakte. Het is beter om je device goed te beschermen voordat het te laat is. Er zijn verschillende manieren waarop je je toestel kan beschermen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een flipcover die de voor- en achterzijde optimaal beschermt. Valt je device op de grond? Dan zal de flipcover de eerste klappen opvangen waardoor er zowel geen schade ontstaat aan je toestel. Gebruik je geen HTC One A9 hoesje en je device valt op een harde tegelvloer, dan zijn de gevolgen niet om blij van te worden. Er kan een barst in je scherm terecht komen, maar je toestel kan ook onder de motorkap flink beschadigd raken. De reparatie kosten vallen super hoog uit of soms is het zelf onmogelijk om je toestel te repareren waardoor je een nieuw exemplaar moet kopen. Inverteer daarom vandaag nog in een HTC One A9 hoesje en voorkom jezelf een hoop gestress. Naast een flipcover kun je ook kiezen voor een backcover. Als je kiest voor een backcover zorg er dan voor dat je deze gebruikt in combinatie met een screen protector, want een backcover beschermt alleen maar de achter- en zijkanten van je device. Met een extra laagje plastic over je beeldscherm, genaamd een screen protector, bescherm je je device tegen krassen. Een krasje is zo gemaakt. Tijdens het bellen bijvoorbeeld schuurt je toestel constant tegen je oorbel of wanneer je je toestel in je broekzak draagt ontstaan er al de kleinste krasjes voor kleine zandkorrels. Wie wil nu niet dat dat je HTC One A9 zo lang mogelijk mee gaat en er voor een lange tijd goed uit blijft zien?

  Diverse modellen hoesjes

  Wij willen dat iedereen een gepast hoesje kan vinden voor zijn op haar telefoon. Hierboven hebben we al beschreven welke soorten HTC One A9 hoesjes we in ons assortiment hebben. Hieronder zullen we je wat meer vertellen over de diverse modellen kwa kleur en materiaal. De meeste backcovers uit ons assortiment zijn gemaakt van TPU plastic. Dit vinden wij erg belangrijk omdat dit materiaal erg lang mee gaat en goed stoten op kan vangen. Het is wat dikker flexibel plastic wat erg licht van gewicht is. Wie liever zijn eigen device wil blijven zien tijdens het dragen van een hoesje, kan kiezen voor een transparante backcover in combinatie met een screen protector. Zo blijft je device optimaal beschermt en kun je je prachtige toestel blijven bewonderen.

  Winacties

  Zou je heel graag een HTC Desire 626 hoesje willen winnen? Like dan de My iCover Facebookpagina, want wij houden geregeld winacties in samenwerking met bloggers!

   

  Ook relevant:

  Ons aanbod in HTC One M8 Mini Mini M4 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M8 Mini M7 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M8 Mini M8 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One Mini 2 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC One M9 Plus Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 816 Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire Eye Hoesjes
  Ons aanbod in HTC Desire 626 Hoesjes

 • HTC 10 / 10 Lifestyle...

  Een hoesje voor uw HTC 10

  Vanaf de bekendmaking in 2016 is de HTC 10 een geliefde smartphone. Het mooie 5,2 inch touchscreen en 4 GB geheugen zorgt dit samen voor een toestel dat vloeiend en snel opereert. Beschadigingen tegengaan door gebruik te maken van een HTC 10 hoesje is dan ook zeer zeker aan te raden.

  De HTC 10 mag gerust een krachtpatser worden genoemd. De razendsnelle Qualcomm® Snapdragon™ 820 en 12 megapixel fotocamera maken deze smartphone een top toestel waar u nog lang van kunt genieten. Een HTC 10 hoesje zal ervoor zorgen dat de telefoon lang in een goede conditie blijft.

   

  Zonder krassen

  Zonder een telefoonhoesje om uw HTC 10 kan uw smartphone al na korte periode onaangename gebruikerssporen optreden. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Het is daarom raadzaam om de telefoon te goed af te schermen met een HTC 10 hoesje. Uw smartphone zal bij een valpartij flink schade hebben, waar ditzelfde toestel in een hoesje de kans veel kleiner zal zijn dat het toestel beschadigd raakt. Een hoesje zorgt bovendien dat de behuizing krasvrij blijft. U heeft langer plezier van uw toestel en voorkomt een hoop ellende.

  Indien u een HTC 10 hoesje aanschaft dat alleen de achterkant beschermd, is het zeker aan te raden om ook een screenprotector te plakken. Een grote ergernis is wanneer het scherm bekrast is. Daar is namelijk niks meer tegen te doen als het bekrast is, naast het compleet vervangen van een scherm.

   

  Verlaag de kans op een kapotte smartphone

  Een HTC 10 hoesje beschermt uw toestel van krassen, maar ook alle hardware dat in het toestel zit zal veel minder lijden. De componeneten in een smartphone zijn eenmaal gevoelig en de schokken van het dagelijks gebruik worden deels weggenomen door een hoesje. Een HTC 10 hoesje geeft de bescherming die het verdient.

  Heeft u weleens in de regen een telefoontje moeten plegen? Zonder een HTC 10 hoesje kan vocht makkelijker door de behuizing komen en zorgen voor kortsluiting. Wanneer dat gebeurt, is het vaak einde verhaal voor een smartphone.

   

  Groot aanbod in telefoon hoesjes

  My-icover.nl biedt u een groot en leuk aanbod HTC 10 hoesjes dat scherp geprijst zijn. Vandaag besteld betekend dat het ook vandaag mee met de post gaat, mits voor 17:00 besteld is.

   

  Gerelateerde pagina’s

  HTC One M9 hoesjes

  HTC One M9 Plus hoesjes

  HTC One M8 hoesjes

  HTC Desire 626 hoesjes

   

   

 • HTC U Play hoesjes

  HTC U play hoesjes

  De HTC U play is een mobiele telefoon waar veel interesse naar is. Ze hebben dit keer besloten om voor hoge klasse te gaan en minder gelet om de kosten te drukken De kwalitatieve en solide speakers die voor zorgen dat u nooit meer een oproep mist omdat u niet de belsignaal hebt gehoord. Nu kost het nog minder tijd om toepassingen te openen en multi tasken vormt geen complicaties. Deze smartphone heeft een extra gleuf voor uitbreiding van een memory card. Dus u moet goed uw best doen wilt u te kort komen aan opslag.

  Het gebruik van een HTC U play hoesje

  Wie heeft niet een persoon een telefoon zien laten vallen? Samen met een hoesje, zullen zeker lagere aantallen telefoons stuk gaan door een klein ongeval. Stel dat u net een gloednieuwe smartphone hebt gekregen en ongelukkig laat vallen en er zit meteen een kras op, dat wilt niemand. Plak er nog een screenprotector op en u hebt uw hele gsm beschermd tegen beschadigingen.

  Met een toestel als de HTC U play, zou het gek zijn als u die niet zou gebruiken. Mocht u iemand zijn die alleen af en toe een telefoontje pleegt, zou u niet voor deze toestel zijn gegaan In plaats van te vervelen, kan men hedendaags prettig zijn contacten onderhouden, of een spel spelen. Uw smartphone is een instrument om momenten vast te leggen, u zorgen dat u niet verdwaalt en voor afleiding. Maar pas op, hoe vaker u een smartphone gebruikt, hoe groter de kans wordt dat hij een keer valt. Op zo een moment kan een telefoon hoesje voor uw HTC U play van een paar euro, uw toestel redden en u veel ergernis besparen.

  Een defecte apparaat is erg vervelend

  Stelt u eens voor dat u bezoek hebt met kinderen en u laat de kids een game spelen op uw mobieltje. De kids zijn nog klein en de apparaat valt. Niet alleen uw telefoon beschadigd, maar uw smartphone gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en informatie die zijn bewaard op uw mobieltje zijn voor goed niet meer te op te vragen. Dat zou erg zonde zijn en vervelend. Zorg dat u het probleem voor bent en bescherm uw HTC U play.

  Kies hier uw HTC U play hoesje uit

  Alle hoezen bij ons worden grondig gecontroleerd door onze collega’s en worden pas verstuurd wanneer die door de kwaliteits controle door komen. We zijn verheugd te zien dat we goed worden beoordeeld op verschillende vergelijking websites en dat willen we natuurlijk zo houden.

  Wanneer u uw HTC U play hoesje hebt gevonden, verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag mits het voor 17:00 is besteld. In de meeste gevallen heeft u uw hoesje de dag erop dan al in huis.

 • HTC U Ultra hoesjes

  Een beschermend hoesje voor de HTC U Ultra

  HTC heeft dankzij deze telefoon weer een topper in zijn scala toestellen, de HTC U Ultra. Ze hebben dit keer besloten om voor deugdelijkheid te gaan en minder gelet om de kostprijs te drukken De kwalitatieve en heerlijk klinkende speakers die voor zorgen dat u nooit meer een oproep mist omdat u niet de belsignaal hebt gehoord. Ook met de nieuwste android versie, zult u wederom genieten van de nieuwste mogelijkheden Hoe dan ook, u bent hier, dus dat betekent dat u een juiste keus hebt gemaakt wat betreft uw mobiel keuze

  Het kopen van een HTC U Ultra hoesje

  Er zijn veel goede argumenten om uw gsm te behoeden van schade, met name wanneer het gaat om een kostbare mobiele telefoon. Door het kopen van een HTC U Ultra hoesje, zorgt u ervoor dat er geen beschadigingen komen op een mobieltje. Een beschadiging op een nieuw apparaat zal nooit meer weg te halen zijn en dat is erg zonde. Plaats er nog een screenprotector op en u hebt uw hele telefoon beschermd tegen beschadigingen.

  Met een gsm als de HTC U Ultra, laat u niet eeuwig in uw broekzak zitten. Als u iemand bent die zo nu en dan een telefoontje pleegt, zou u niet voor deze toestel zijn gegaan In plaats van doelloos naar buiten te staren, kunnen mensen vandaag de dag leuk zijn connecties onderhouden, of een spelletje spelen. Uw gsm is een apparaat om momenten vast te leggen, u rond te leiden en voor entertainment. Maar pas op, hoe vaker u een smartphone gebruikt, hoe groter de kans wordt dat hij een keer valt. Op zo een moment kan een telefoon hoesje voor uw HTC U Ultra van een paar euro, uw telefoon redden en u honderden euro’s besparen.

  Waarom u een telefoon hoesje nodig hebt

  Stel u hebt geen telefoon hoesje om uw HTC U Ultra en per ongeluk valt hij. Niet alleen uw telefoon beschadigd, maar uw apparaat gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en gegevens die zijn bewaard op uw telefoon zijn voor goed niet meer te op te vragen. Dat zou erg jammer zijn en vervelend. Neem vandaag nog aktie en bestel een betaalbare hoes voor uw HTC U Ultra.

  Kies hier uw HTC U Ultra hoesje uit

  Wij, bij Gajetto zorgen ervoor dat alle artikelen gekeurd worden door onze personeel voor het wordt verstuurd. Klantenservice is voor ons erg van belang en we streven er naar om u als klant een goede ervaring te bezorgen m.b.t. het internet shoppen.

  Wanneer u uw HTC U Ultra hoesje hebt gevonden, verzenden wij uw order nog dezelfde dag mits het voor 17.00 uur is besteld. Zo kunt u de dag erop al uw hoes thuis ontvangen.

  We wensen u alvast veel plezier toe met uw nieuwe HTC U Ultra hoesje!

 • HTC U12 Plus hoesjes

  HTC U12 PLUS hoesjes

  HTC heeft onlangs een innovatieve smartphone op de markt gebracht, de HTC U12 PLUS. Wat opmerkelijk is aan deze smartphone is dat het totaal geen knoppen heeft. Hierdoor is het toestel geheel waterdicht. Nu zijn om apps nog sneller te openen en multitasken vormt geen complicaties. Wat we wel missen is een aansluiting voor een koptelefoon. Het moet tegenwoordig allemaal draadloos.

  Het aanschaffen van een HTC U12 PLUS hoesje

  Er zijn vele redenen om uw telefoon te behoeden van schade, voornamelijk wanneer het gaat om een kostbare smartphone. Met een hoesje voor de HTC U12 PLUS, geeft u veel meer beschutting tegen allerlei krassen en schokken. Een beschadiging op een gloednieuwe apparaat zal nooit meer weg te halen zijn en dat is erg zonde. Bevestig er nog een screenprotector op en u hebt uw hele toestel beschermd tegen beschadigingen.

  Met een apparaat als de HTC U12 PLUS, gaat u uzelf nooit vervelen. Dit is een mobieltje met verrassend veel functies en mogelijkheden, dat de kans gewoon klein is dat u er niet mee zou spelen. U zult zien dat u tijdens het reizen naar uw favoriete nummer aan het luisteren bent, foto’s aan het maken of navigeren in het buitenland. Uw mobieltje is een toestel om momenten vast te leggen, u zorgen dat u niet verdwaalt en voor ontspanning. Het zal altijd gebeuren, wanneer u een mobieltje voor een noodgeval nodig hebt, valt hij en het scherm valt helemaal uit elkaar. Op zo een moment kan een telefoon hoesje voor uw HTC U12 PLUS van een paar euro, uw smartphone redden en u veel euro’s besparen.

  Verlies van informatie

  Stelt u eens voor dat u bezoek hebt met kinderen en u laat de kleuters een spel spelen op uw toestel. De kids zijn nog klein en de apparaat valt. Niet alleen uw smartphone is bekrast, maar uw toestel gaat niet meer aan. Het kost verschrikkelijk veel tijd om uw contacten gedeeltelijk te redden als dat nog mogelijk is. Dat zou erg sneu zijn en vervelend. Neem vandaag nog actie en bestel een betaalbare telefoon hoesje voor uw HTC U12 PLUS.

  Mooi keus in HTC U12 PLUS hoesjes

  Wij, bij My-iCover zorgen ervoor dat alle producten gekeurd worden door onze personeel voor het wordt verzonden. We zijn verheugd te zien dat we goed worden beoordeeld op verschillende vergelijking websites en dat willen we natuurlijk zo houden.

  Heeft u een leuk HTC U12 PLUS hoesje besteld, sturen wij uw bestelling nog dezelfde dag op mits het voor 5 uur is besteld. Vaak heeft u uw telefoon hoesje de volgende dag dan al in huis.

  We houden af en toe acties op onze facebook page, hou het in de gaten en misschien bent u wel 1 van de gelukkige winnaars!

Leuke HTC hoesjes bestellen

De HTC is één van de merken die veel telefoons aanbied die in het middensegment vallen. Hedendaags is het mogelijk om voor een lage prijs een kwalitatief goed toestel te kopen. De HTC toestellen zijn erg populair want veel consumenten hebben veel plezier van dit merk. De HTC Smartphones zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alledaagse ongelukjes zijn onontkoombaar, hoe waakzaam je ook bent. zorg ervoor dat je telefoon steeds goed beschut blijft door een HTC hoesje.

Het belang van een HTC hoesje

Je kent het wel, je laat je device donderen in de wasbak of een harde vloer, waardoor er een hinderlijke breuk of vochtschade ontstaat. Dikwijls zijn herstel kosten zo hoog dat je beter een andere smartphone kan aanschaffen. Denk dus goed na en bespaar tenslotte op herstel uitgaven door je toestel zo goed mogelijk te behoeden tegen dagelijkse gevaar. Met een screen protector kun je het kostbaarste onderdeel van je toestel het beste afschermen: Het LCD scherm. Dus is het cruciaal om deze ook goed bedekt te houden. Dit kun je doen door het gebruik van een HTC beschermfolie of / en met een flipcase. Vanzelfsprekend is het gebruik van beide tegelijkertijd het aller beste. Met een flipcover bescherm je de achter- en voorkant tegen klappen. De flipcase zal het allereerst de dreun onderscheppen bij een val. Bovendien is er in onze flipcases plaats gecreëerd voor pasjes. Dus je knip kun je voortaan wel in huis laten. Dat scheelt weer ruimte in je jaszak! Heb je het al opgemerkt? Onder het telefoneren kunnen er krassen ontstaan op je LCD scherm doordat je hanger hier tegen scheurt. Door middel van het gebruik van een screen protector kun je deze krassen voortaan preveniëren en blijft je telefoon er goed uitzien! Als je toch je smartphone zo fijn mogelijk wilt houden, dan kun je bovendien kiezen voor een backcover samen met een screen protector. My iCover wil dat onze gasten een toereikende keuze moeten hebben om een gepast frontje te vinden, dat is waarom wij onze collectie zo breed mogelijk willen houden. Je kunt kiezen voor een doorzichtig model om je mooie toestel zichtbaar te houden. Of houd je toch meer van kleuren en bijzondere frontjes? Maak dan de keuze voor HTC hoesjes met leuke plaatjes en in een opvallende kleur.

De voordelen van je aankoop bij My iCover

Er zijn een aantal baten als u bij My iCover een hoesje aanschaft. Als eerste willen wij onze levertijd zo kort als het kan houden aangezien wij niet willen dat onze klanten langdurig zonder hoesje zitten. Dus als u voor vijf uur bestelt, dan hebt u uw bestelling de volgende dag al thuis. Bovendien hoef je niet thuis op je bestelling te wachten aangezien wij alle bestellingen verzenden in stevige pakjes die door de brievenbus passen. Alvorens wij de smartphonehoesjes verzenden, inspecteren wij elk HTC hoesje persoonlijk op defectheden. Dit doen we om het risico op beschadigingen zo klein mogelijk te houden dat je een kapot case ontvangt zo beperkt denkbaar is. Als laatste zijn onze covers zeker niet duur. Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om je device te behouden tegen beschadigingen. Een smartphone is al prijzig genoeg toch? Wacht dus niet meer en schaf vandaag nog je HTC case aan. De verzendkosten zijn geheel kosteloos!

Winacties

Zou je heel graag een HTC hoesje willen winnen? Like dan onze Facebookpagina, want wij houden regulier winacties in coöperatie met bloggers!

Ook relevant:

Ons aanbod in HTC One M8 Mini Mini M4 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One M8 Mini M7 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One M8 Mini M8 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One Mini 2 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One M8 Mini M9 Hoesjes
Ons aanbod in HTC One M8 Mini M9 Plus Hoesjes
Ons aanbod in HTC Hoesjes
Ons aanbod in HTC Desire Eye Hoesjes
Ons aanbod in HTC Desire 626 Hoesjes