Filteren op

Model

Model

Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

My iCover prima Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 hoesjes

 

De Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 is het kleine broertje van de Tab Pro 10.1. Door het 8.4inch formaat kun je de tablet nog net in één hand houden. Vergeleken met de Tab Pro 10.1 is het formaat compact en erg gebruiksvriendelijk. Ook de beeldkwaliteit is bijzonder goed en dus perfect voor de leukste films te bekijken. Bij één stoot kan je device al razendsnel beschadigen, koop vandaar een Tab Pro 8.4 hoesje en je zal lang genot hebben van je tablet.

 

Hoe bescherm je je device optimaal een met Samsung Galaxy Tab Pro 8.4?

Door het omdoen van een Tab Pro 8.4 hoesje zorgt u voor optimale bescherming van buitenaf. Krassen kunnen de Tab Pro 8.4 schaden en in het ernstigste geval, defect raken. Deze vervelendheid kun je eenvoudig voorkomen door middel van een Tab Pro 8.4 hoesje. Heb je kinderen in huis die zowel met de Tab Pro 8.4 spelen? Schaf dan zeker een Tab Pro 8.4 hoes aan. Een volwassene kan soms onvoorzichtig zijn en iets laten donderen, dus een kleintje al helemaal! De uitgave voor een Tab Pro 8.4 hoesje zijn niet hoog, zo willen wij het voor iedereen mogelijk maken om zijn of haar device in perfecte conditie te behouden. Plak er nog een beschermfolie op om het full-hd scherm nog een extra bescherming te geven.

 

Waarom zou je nog meer een Tab Pro 8.4 hoesje aanschaffen?

Het gebruik van een Tab Lite 3 hoesje heeft ook enige praktische redenen. Stel je voor je gaat met de tablet naar school en je zit lekker in de trein. Ingeval je tablet op schoot legt, dan moet je compleet voorover buigen om op je scherm te kijken. Of je zou de device vast moeten houden op ongeveer een hoek van 45 graden om alles goed te zien. Door het gebruik van een Tab Pro 8.4 hoesje kun je je tablet in verscheidene standen rechtop zetten. Nekklachten zullen per vandaag verledentijd zijn. Ook is het extreem fijn natuurlijk als je een film wil zien of een introductie met de device gaat geven. Daarnaast kan het voordoen dat er iemand een glas water over je device heen laat vallen. Je kunt natuurlijk de persoon aansprakelijk stellen voor de beschadiging aan de tablet, echter alle gegevens op de Tab Pro 8.4 kunnen wellicht kwijt zijn geraakt. Als al je persoonlijke bestanden zoals fotoos en berichten weg zijn, zou dat toch wel heel vervelend zijn. Voorkomen is beter dan genezen.

 

De waarde van je toestel behouden.

Middels een Tab Pro 8.4 hoesje in gebruik te nemen heb je dus het voordeel zonder de constante zorg dat het beschadigd raakt. Zowel kun je je tablet op een passende stand zetten zodat de waarschijnlijkheid op nekklachten zo klein mogelijk blijft. Maar er zijn nog meer voordelen. Je kunt de waarde van je tablet behouden Een Tab Pro 8.4 hoesje dat je continu hebt gebruikt vanaf de koop van het apparaat, zal na een tijdje flink toegetakeld zijn. Kun je je indenken dat al die krassen en verkleuringen niet op het hoesje zitten, maar op de tablet? Wanneer je jouw toestel weer aan iemand anders wilt verkopen, kan je veel meer geld voor het toestel vragen dan wanneer het toestel vol krassen zit. Ben je nog van plan je Tab Pro 8.4 te verkopen? Dan kun je er nog veel meer geld voor terug krijgen dan voor een device vol krassen. Je verhandelt het apparaat veel eerder omdat het ten eerste een A-merk artikel is en ook nog eens in goede staat.

 

Koop bij my-icover.nl

U kunt ons grote assortiment inzien op deze webpagina. Gebruik de filters aan de linkerkant om specifiek te zoeken op kleur, prijs of soort Tab Pro 8.4 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij reageren binnen korte tijd.

Ook relevant:

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

Samsung Galaxy Tab Pro (8.4) hoesjes