Filteren op

Kleur

Kleur

Samsung Galaxy Tab S (10.5) hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

My-iCover.nl klasse Samsung Galaxy Tab S 10.1 hoesjes

De reeks Samsung Galaxy Tab S en S2 toestellen lijken allemaal op elkaar. De Tab S is de voorganger van de Tab S2 en is verkrijgbaar in twee maten. Er is een 8.4inch uitvoering en een 10.1inch uitvoering. De Tab S 10.1 is de grote broer van de familie. Het formaat is uitstekend om presentaties op te houden of om films op te kijken. Uiteraard wil je dat je toestel heel lang met je meegaat, let daar op dat je tablet een Tab S 10.1 hoesje omheeft.

Waarde van een Samsung Galaxy Tab S 10.1 hoesje

Door het omdoen van een Tab S 10.1 hoesje zorgt u voor directe bescherming tegen dagelijke ongelukjes. Tijdens een harde landing op de grond kan je Tab S 10.1 fikse beschadigingen opdoen. Met een Tab S 10.1 hoesje kun je eenvoudig jezelf veel vervelendheid voorkomen. Heb je kinderen in huis die zowel met de Tab S 10.1 spelen? Dan is het zeker aan te bevelen om je toestel degelijk te beschermen. Een volwassene kan eens onvoorzichtig zijn en iets laten vallen, dus een kleintje al helemaal! De kosten voor een Tab S 10.1 hoesje zijn niet hoog, zo wil My iCover het voor alle klanten mogelijk maken om zijn of haar apparaat in goede conditie te behouden. Plak er nog een beschermfolie op om het scherm nog een extra bescherming te geven.

 

Waarom zou je nog meer een Tab S 10.1 hoesje aanschaffen?

Het gebruik van een Tab Lite 3 hoesje heeft ook enige praktische redenen. Stel je voor je neemt je tablet mee op reis en je zit lekker in de trein. Met de tablet op het inklaptafeltje voor je, zou je voorover gebukt moeten zitten om op je tablet te kijken. Of je zou de tablet in de hand vast moeten houden op ongeveer een hoek van 45 graden om alles duidelijk te kunnen bekijken. Door een Tab S 10.1 hoesje kun je je tablet in verscheidene standen rechtopzetten. Je zal genkele nekklachten meer hebben. Ook is het zeer handig uiteraard als je een video wil zien of een introductie met de toestel gaat geven. Daarnaast kan het gebeuren dat er iemand een glas drank over je toestel heen laat donderen. Alle gegevens op je device kunnen zoek raken, en die kun je niet simpel terug krijgen. Als de belangrijke presentatie voor je werk die je net nu nodig hebt foetsie is, is dat wel heel erg. Voorkomen is beter dan genezen.

 

De waarde van je tablet.

Door een Tab S 10.1 hoesje te gebruiken heb je dus het voordeel zonder de constante zorg dat het beschadigd raakt. Je kun het apparaat in één hand omdraai overeind zetten en een film bekijken zonder alle mogelijke voorwerpen te gebruiken om de tablet staand te houden. Een ander aspect is de waarde van het device. Een Tab S 10.1 hoesje dat je continu in gebruik hebt gehad vanaf de aanschaf van het apparaat, zal na een aantal jaren flink toegetakeld zijn. Kun je je indenken dat al die beschadigingen en verkleuringen niet op het frontje zitten, maar op de tablet? Ingeval je je tablet verkoopt, kan je vaak meer geld voor de tablet vragen dan als het toestel vol krassen zit. Ben je nog van plan je Tab S 10.1 door te verkopen? Dan kun je er nog veel meer geld voor terug krijgen dan voor een toestel vol gebruikerssporen. Je verkoopt het device veel eerder omdat het ten eerste een A-merk product is en ook nog eens in goede staat.

 

De service van my-icover.nl

U kunt ons omvangrijke aanbod inzien op deze pagina. Bedien de filters aan de linkerzijde om speciaal te zoeken op kleur, prijs of type Tab S 10.1 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij reageren binnen aanzienbare tijd.

Ook relevant:

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

 

Samsung Galaxy Tab S (10.5)  hoesjes