Filteren op

Kleur

Kleur

Samsung Tab S (8.4) hoesjes

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

My iCover mooie Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoesjes

 

De reeks Samsung Galaxy Tab S en S2 toestellen lijken allemaal op elkaar. De Tab S is de voorganger van de Tab S2 en is verkrijgbaar in twee maten. Er is een 8.4inch uitvoering en een 10.1inch uitvoering. De Tab S 8.4 is het kleine broertje van de familie. Het formaat is net goed om de tablet in één hand te kunnen leggen. Begrijpelijk wil je dat je device zo lang mogelijk mee gaat als je het overal mee naartoe neemt, let daar op dat je device een Tab S 8.4 hoesje omheeft.

 

De waarde van een Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoesje

 

Als je een Tab S 8.4 hoesje gebruikt behoed je je device tegen dagelijkse ongelukjes. Door een harde landing op de harde vloer kan je Tab S 8.4 flinke beschadigingen opdoen. Met een Tab S 8.4 hoesje kun je eenvoudig jezelf veel overlast voorkomen. Heb je thuis kinderen die ook gebruik maken van de Tab S 8.4? Dan is het zeker raadzaam om je device uitstekend te beschermen. Een volwassene kan weleens roekeloos zijn en iets laten vallen, dus een kind al helemaal! Een Tab S 8.4 hoesje kost niet veel centen, zorg daarom dat jouw tablet correct beschermd is en in uitstekende staat blijft. Plak er nog een screen protector op om het full-hd scherm nog een extra protectie te geven.

 

Waarom zou je nog meer een Tab S 8.4 hoesje aanschaffen?

Een aantal praktische redenen van een Tab S 8.4 hoesje zetten we voor je op een rijtje. Veel mensen nemen hun toestel mee onderweg naar school, bijvoorbeeld in de trein. Met de tablet op het inklaptafeltje voor je, zou je voorover gebukt moeten zitten om het scherm te zien. Of je zou de tablet vast moeten houden op ongeveer een hoek van 45 graden om alles helder te kunnen bekijken. Door het gebruik van een Tab S 8.4 hoesje kun je je tablet in verscheidene standen rechtop zetten. Je zal geen enkele nekklachten meer krijgen. Ook is het erg fijn uiteraard als je een video wil zien of een introductie met de toestel gaat geven. Daarnaast kan het voorvallen dat er iemand een drinkglas drank over je toestel heen laat vallen. Alle data op je apparaat kunnen weg zijn, en die kun je niet makkelijk terug krijgen. Als al je persoonlijke bestanden zoals foto's weg zijn, zou dat toch wel heel vervelend zijn. Voorkomen is beter dan genezen.

 

De waarde van je device.

Door een Tab S 8.4 hoesje te kopen heb je dus het voordeel zonder de constante zorg dat het beschadigd raakt. Je kun het device makkelijk overeind zetten en een film bekijken zonder alle mogelijke voorwerpen te gebruiken om het apparaat rechtop te houden. Een ander aspect is de waarde van het toestel. Een Tab S 8.4 hoesje dat je al jaren in gebruik hebt, zal wel al flinke beschadigingen vertonen. Zonder gebruik van een Tab S 8.4 hoesje zou deze helemaal toegetakeld zijn met deze defectheden. {Indien je je} toestel doorverkoopt, kan je vaak meer geld voor de tablet vragen dan als het toestel vol defectheden zit. Ben je nog van plan je Tab S 8.4 door te verkopen? Dan kun je er nog veel meer cash voor terug krijgen dan voor een tablet vol beschadigingen. Tevens verkoopt een tablet in goede staat veel beter dan één die door gebruik is beschadigd.

 

Koop bij my-icover.nl

U kunt ons grote aanbod bekijken op deze pagina. Bedien de filters aan de linkerkant om expliciet te zoeken op tint, prijs of type Tab S 8.4 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij reageren binnen aanzienbare tijd.

Ook relevant:

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

 

Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoesjes