Filteren op

Kleur

Kleur

Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

My-iCover.nl mooie Samsung Galaxy Tab 4 8.0 hoesjes

De reeks Samsung Galaxy Tab 4 toestellen lijken allemaal op elkaar, alleen de afmetingen verschillen. De Tab 4 8.0 is het middelste broertje uit de Tab 4 familie. De Tab 4 familie is de opvolger van de Tab 3 reeks. De Samsung Galaxy Tab 3 reeks zijn toestellen met wat lagere specificaties. De Tab 4 7.0 is wat innovatiever van binnen en is daarom veel sneller. Ook het kwaliteit van het LCD scherm is scherper. Je verlangt zeker niet dat je device vlug kapot gaat, schaf daarom nu nog een Tab 4 8.0 hoesje aan.

 

Waarom een Samsung Galaxy Tab 4 8.0 hoesje?

Door het omdoen van een Tab 4 8.0 hoesje zorgt u voor optimale bescherming van buitenaf. Valpartijen kunnen de Tab 4 8.0 schaden en in het ergste situatie, defect raken. Met een Tab 4 8.0 hoesje kun je simpel jezelf veel ergernis voorkomen. Heb je thuis kinderen die ook spelen met de Tab 4 8.0? Behoed je tablet dan goed. Als een volwassene weleens iets kan laten donderen, kan een kleuter dat al helemaal! Een Tab 4 8.0 hoesje kost niet veel geld, zorg dus dat jouw device correct beschermd is en in perfecte staat blijft. Bevestig er nog een beschermfolie op om het scherm nog een additionele protectie te geven.

 

Waarom zou je nog meer een Tab 4 8.0 hoesje aankopen?

Een aantal praktische redenen van een Tab 4 8.0 hoesje zetten we voor je op een rijtje. Stel je voor je gaat met de tablet naar school en je zit in de trein. Wanneer je device op schoot legt, dan moet je compleet voorover buigen om op je scherm te kijken. Of je kan je tablet in je hand vasthouden, echter dat wordt je ook al vlug beu. Door een Tab 4 8.0 hoesje kun je je tablet in meerdere standen recht zetten. Nekklachten zullen vanaf nu verledentijd zijn. Ook is het heel fijn natuurlijk als je een video wil kijken of een introductie met de toestel gaat geven. Evenzo kan het gebeuren dat er iemand een glas water over je tablet heen laat vallen. Je kunt allicht de persoon verantwoordelijk stellen voor de ellende aan het toestel, maar alle data op de Tab 4 8.0 kunnen wellicht weg zijn. Als de belangrijke presentatie voor je werk die je net vandaag nodig hebt weg is, is dat wel zeer vervelend. Voorkomen is beter dan genezen.

 

De waarde van je device.

Met een Tab 4 8.0 hoesje hoef je je zodoende niet steeds te letten op een barst. Je kun de tablet makkelijk recht zetten en een film bekijken zonder allerlei voorwerpen te gebruiken om het apparaat rechtop te houden. Een ander aspect is de waarde van het toestel. Een Tab 4 8.0 hoesje dat je continu hebt gebruikt vanaf de koop van de tablet, zal na een aantal jaren fors toegetakeld zijn. Kun je je voorstellen dat al die beschadigingen en verkleuringen niet op het beschermhoesje zitten, maar op de tablet? Ingeval je jouw tablet doorverkoopt, kan je veel meer geld voor de tablet vragen dan wanneer het device vol beschadigingen zit. Ben je nog van plan je Tab 4 8.0 door te verkopen? Dan kun je er nog veel meer geld voor terug krijgen dan voor een toestel vol beschadigingen. Je verkoopt het toestel veel sneller omdat het in eerste instantie een A-merk tablet is en ook nog eens in goede staat.

 

Koop bij my-icover.nl

U kunt ons grote aanbod bekijken op deze pagina. Gebruik de filters aan de linkerzijde om expliciet te zoeken op tint, koopprijs of soort Tab 4 8.0 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij antwoorden binnen aanzienbare tijd.

Ook relevant:

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

Samsung Galaxy Tab 4 (8.0) hoesjes