Filteren op

Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Onze goede Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoesjes

 

De reeks Samsung Galaxy Tab 4 toestellen lijken allemaal op elkaar, alleen de afmetingen verschillen. De Tab 4 7.0 is het kleinste broertje uit de Tab 4 familie. De Tab 4 familie is de opvolger van de Tab 3 reeks. De Samsung Galaxy Tab 3 reeks zijn toestellen met wat lagere specificaties. De Tab 4 7.0 is wat geavanceerder onder de moterkap en is daarom een stuk sneller. Ook het kwaliteit van het scherm is scherper. Bij één stoot kan je apparaat al gauw stuk gaan, neem daarom een Tab 4 7.0 hoesje en je zal heel lang plezier hebben van je toestel.

Waarom een Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoesje?

Door het omdoen van een Tab 4 7.0 hoesje zorgt u voor optimale bescherming tegen ongelukjes. Krassen kunnen de Tab 4 7.0 toetakelen en in het ergste situatie, defect raken. Met een Tab 4 7.0 hoesje kun je gemakkelijk jezelf veel irritatie voorkomen. Heb je thuis kinderen die ook spelen met de Tab 4 7.0? Dan is het zeker verstandig om je tablet goed te behoeden tegen ongelukjes. Als een volwassene eens iets kan laten donderen, kan een kleintje dat al helemaal! De kosten voor een Tab 4 7.0 hoesje zijn niet hoog, zo moet het voor al onze klanten mogelijk zijn om zijn of haar device in perfecte conditie te behouden. Kies in combinatie met een Tab 4 7.0 hoesje ook nog voor een beschermfolie en je beeldscherm blijft beschermt tegen krassen.

Waarom zou je nog meer een Tab 4 7.0 hoesje aanschaffen?

Het gebruik van een Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoesje heeft zowel enige praktische redenen. Stel je voor je neemt je tablet mee op reis en je zit in de trein. Wanneer je tablet op bovenbenen legt, dan moet je helemaal voorover buigen om op je beeldscherm te kunnen kijken. Of je zou de tablet vast moeten houden op ongeveer een hoek van 45 graden om alles duidelijk te zien. Met een Tab 4 7.0 hoesje kun je de case openklappen en rechtop plaatsen in diverse standen. Nekklachten zullen per nu verledentijd zijn. Ook is het zeer handig natuurlijk als je een video wil zien of een presentatie met de toestel gaat geven. Daarnaast kan het voorvallen dat er iemand een glas drank over je device heen laat vallen. Je kunt allicht de persoon verantwoordelijk stellen voor de ellende aan het toestel, echter alle gegevens op de Tab 4 7.0 kunnen wellicht weg zijn. Als al je persoonlijke bestanden zoals foto’s weg zijn, zou dat toch wel heel ernstig zijn. Voorkomen is beter dan genezen.

De waarde van je tablet.

Met een Tab 4 7.0 hoesje hoef je je dus niet alsmaar te letten op een beschadiging. Bovendien kun je je tablet op een passende stand zetten zodat de waarschijnlijkheid op nekklachten zo klein mogelijk blijft. Een ander aspect is de waarde van het device. Een Tab 4 7.0 hoesje dat je al een hele tijd in gebruik hebt, zal wel al grote beschadigingen hebben opgelopen. Kun je je indenken dat al die barsten en verkleuringen niet op het frontje zitten, maar op de tablet? Indien je je device verkoopt, kan je vaak meer geld voor het toestel vragen dan wanneer het device vol gebruikerssporen zit. Had je in gedachten je Tab 4 7.0 door te verkopen? Dan kun je er nog veel meer cash voor krijgen dan voor een toestel vol gebruikerssporen. Daarnaast verkoopt een product in topconditie veel sneller dan één die door gebruik is aangetast.

 

De service van my-icover.nl

U kunt ons omvangrijke assortiment inzien op deze pagina. Gebruik de filters aan de linkerzijde om speciaal te zoeken op kleur, koopprijs of type Tab 4 7.0 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij reageren binnen aanzienbare tijd.

Ook relevant:

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoesjes