Filteren op

Kleur

Kleur

Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

My iCover kwalitatieve Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 hoesjes

 

De reeks Samsung Galaxy Tab 3 toestellen lijken allemaal op elkaar, alleen de afmetingen verschillen. Alleen de Tab 3 Lite en de Tab 3 7.0 hebben dezelfde afmeting. Het verschil zit wat er binnen in zit. De Samsung Galaxy Tab 3 Lite is een toestel met lage specificaties. De Tab 3 7.0 is wat geavanceerder onder de moterkap en is daarom een stuk sneller. Ook het kwaliteit van het scherm is scherper. Dat wil niet zeggen dat de Tab 3 Lite een slecht toestel is. Als je alleen je basis apps wil gebruiken op je toestel is de Tab 3 Lite een perfect device. Vanzelfsprekend wil je dat je device zo lang mogelijk mee gaat, let daar op dat je apparaat een Tab 3 Lite hoesje heeft.

 

Schaf een Samsung Galaxy Tab 3 Lite hoesje aan

 

Wanneer je een Tab 3 Lite hoesje aanschaft bescherm je je apparaat tegen narigheid. Je Tab 3 Lite kan flink kapot gaan ingeval het device bijvoorbeeld op een harde tegelvloer zou vallen. Deze vervelendheid kun je gemakkelijk voorkomen door middel van een Tab 3 Lite hoesje. Heb je thuis kinderen die ook gebruik mogen maken van de Tab 3 Lite? Behoed je toestel dan goed. Als een volwassene soms iets kan laten donderen, kan een kind dat al helemaal! De uitgave voor een Tab 3 Lite hoesje zijn niet hoog, zo moet het voor alle klanten mogelijk zijn om zijn of haar toestel in uitstekende conditie te behouden. Plak er nog een screen protector op om het scherm nog een extra protectie te geven.

 

Waarom zou je nog meer een Tab 3 Lite hoesje kopen?

 

Het gebruik van een Tab Lite 3 hoesje heeft zowel enkele praktische redenen. Veel mensen nemen hun device mee , bijvoorbeeld in de trein. Met de tablet op het inklaptafeltje voor je, zou je voorover gebukt moeten zitten om het full-hd scherm te zien. Of je zou de tablet vast moeten houden op ruwweg een hoek van 45 graden om alles goed te kunnen zien. Met een Tab 3 Lite hoesje kun je het openklappen en overeind zetten in gevariëerde standen. Nekklachten zullen per nu verledentijd zijn. Ook is het buitengewoon fijn natuurlijk als je een video wil kijken of een presentatie met de toestel gaat geven. Zowel kan het voordoen dat er iemand een drinkglas cola over je device heen laat vallen. Alle gegevens op je tablet kunnen weg zijn, en die kun je niet eenvoudig terug krijgen. Als al je persoonlijke bestanden zoals foto's verdwenen zijn, zou dat toch wel heel ernstig zijn. Voorkomen is beter dan genezen.

 

De waarde van je toestel.

Met een Tab 3 Lite hoesje hoef je je uiteraard niet continu zorgen te maken voor een een kras. Zowel kun je je toestel op een passende stand zetten zodat je geen nekklachten krijgt. Een ander aspect is de waarde van het toestel. Een Tab 3 Lite hoesje dat je steevast hebt gebruikt vanaf de koop van het device, zal na een langere periode fiks toegetakeld zijn. Kun je je indenken dat al die krassen en verkleuringen niet op het beschermhoesje zitten, maar op de tablet? Indien je het device doorverkoopt, kan je vaak meer voor het toestel vragen dan als het device vol gebruikerssporen zit. Ben je nog van plan je Tab 3 Lite te verkopen? Dan kun je er nog veel meer cash voor terug krijgen dan voor een tablet vol gebruikerssporen. Je verkoopt het apparaat veel eerder omdat het ten eerste een A-merk tablet is en ook nog eens in goede staat.

 

De service van my-icover.nl

 

U kunt ons breede aanbod inzien op deze webpagina. Gebruik de filters aan de linkerzijde om speciaal te zoeken op tint, prijs of soort Tab 3 Lite hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij reageren binnen korte tijd.

Ook relevant:

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

Samsung Galaxy Tab 3 lite hoesjes