Filteren op

Kleur

Kleur

Samsung Galaxy Note 4 hoesjes

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Goede Samsung Galaxy Note 4 hoesjes kopen

De Samsung Galaxy Note 4 is het eerste toestel van een goedlopende serie met deels een metalen behuizing. Er is een hoop verbeterd in vergelijking met de Samsung Galaxy Note 3. De Samsung Galaxy Note 4 werd in 2013 geïntroduceerd en nog steeds hebben veel consumenten veel plezier van dit device. De Samsung Galaxy Note 4 komt in de kleuren Zwart, Goud, Roze en Wit. Verder beschikt het toestel over een moderne camera met 16 megapixel voor de mooiste kiekjes. Dagelijkse stoten zijn niet tegen te houden, hoe waakzaam je toch bent. Zorg er daarom voor dat je device continu geheel beschut blijft door een Samsung Galaxy Note 4 hoesje.

 

Hoe important is het beschermen van je toestel?

Iedereen herkent het wel, je laat je telefoon plonzen in een plas of een harde bodem, waardoor er een grote breuk of waterbeschadiging ontstaat. Vaak zijn herstel uitgaven zo aanzienlijk dat je net zo goed een nieuw device kan aanschaffen. Gebruik vandaar onophoudelijk een Samsung Galaxy Note 4 hoesje en een screen protector om dit soort ongelukken en flinke uitgaven te vermijden. Met een screen protector kun je het kostbaarste component van je smartphone het beste beschermen: Het lcd scherm. Middels het gebruik van een Samsung Galaxy Note 4 hoesje met een beschermfolie heb je de ultieme beveiliging jegens dagelijkse pech. Onze screen protectors zijn steevast niet duurder dan €8,- dus voor de aankoopprijs hoef je het toch niet te laten? Natuurlijk is het gebruik van beide tegelijk het aller Best. Met een bookcase bescherm je de achter- en voorzijde tegen botsen. De flipcase zal het allereerste de stoot opvangen bij een val. Bovendien is er in onze flipcases plaats gemaakt voor pasjes. Dus je portefeuille kun je voortaan wel thuis opgeborgen laten liggen. Scheelt weer plaats in je jaszak! Met een screen protector bescherm je je lcd scherm gedurende het telefoneren. Denk onder andere aan krassen op het LCD scherm omdat je hanger tegen het full-hd scherm aan krast. Als je toch je toestel zo dun mogelijk wilt houden, dan kun je zowel kiezen voor een backcover in combinatie met een screen protector. My iCover weet dat al onze klanten een andere voorkeur heeft. Zakenmensen houden van luxueuze Samsung Galaxy Note 4 hoesjes, terwijl de jeugd van vrolijke cases houden. {Daarom is ons assortiment zo breed mogelijk om de keuze voor jou zo aangenaam mogelijk te maken.} Best veel consumenten willen liever geen Samsung Galaxy Note 4 hoesje aangezien zij dan hun prachtige device nooit meer kunnen zien, de oplossing hiervoor is een doorzichtig smartphonehoesje. Vind je vrolijke tinten en patronen toch mooier? Dan kun je kiezen voor backcovers met bloemen, cartoons of in een aantrekkelijk kleurtje.

 

Waarom voor My iCover?

www.my-icover.nl biedt gevarieerde voordelen indien je kiest voor My iCover. Hierna alle voordelen voor je op een rijtje. Zodat dat je te lang geen frontje om je device hebt zitten, zijn onze verzendtijden bijzonder kort. Bestel je op doordeweeks voor 17:00uur in de middag? Dan heb je de volgende dag al jouw smartphone hoesje in huis. Tevens hoef je niet thuis op je bestelling te wachten aangezien wij versturen alles in nette brievenbuspakjes. Al onze Samsung Galaxy Note 4 hoesjes liggen bij ons op goederenvoorraad. Dit betekent dat wij zelf alle hoesjes nakijken voordat deze verstuurd worden. Dit doen we om de kans op defectheden zo klein mogelijk te houden. Zodat je niet een beschadigde bestelling ontvangt. Als laatste zijn onze covers voordelig. Op die manier is er voor al onze klanten de gelegenheid om een hoesje bij zijn telefoon uit te zoeken. Een device is al prijzig genoeg toch? Aarzel dus niet langer en schaf vandaag nog je hoesje aan. De leveringskosten zijn volkomen gratis!

 

Winacties

Wij houden regulier winacties via onze Facebookpagina in samenwerkingsverband met een blogger. Like onze pagina en houd deze goed in de gaten. Wellicht ben jij wel de navolgende winnaar van een Samsung Galaxy Note 4 hoesje!

Ook relevant:

Ons aanbod in Samsung Galaxy S2 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S3 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 2
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5 Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7
Ons aanbod in Samsung Galaxy A8
Ons aanbod in Samsung Galaxy Alpha
Ons aanbod in Samsung Galaxy Mega 6.3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Ace
Ons aanbod in Samsung Galaxy Grand Prime
Ons aanbod in Samsung Galaxy S7 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7 (2016)

Samsung Galaxy Note 4