Filteren op

Samsung Galaxy Note 3 hoesjes

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Goede Samsung Galaxy Note 3 hoesjes

 

De Samsung Galaxy Note 3 een uitstekende smartphone en de opvolger van de Samsung Galaxy Note 2 die in 2012 werd uitgebracht. Nog altijd hebben veel klanten veel genoegen van dit toestel. De Samsung Galaxy Note 3 komt in de uitlopende kleuren combinaties: roze goud wit, roze goud zwart en merlot rood maar ook is hij te koop in wit of zwart. Overigens is het telefoon gemaakt van kunststof en de achterkant is gemaakt van kunstlede want het toestel een chique uitstraling geeft. Denk er wel aan dat het device minder goed tegen stootjes en gekras kan. Een Samsung Galaxy Note 3 hoesje is daarom van belang.

 

De zin van een Samsung Galaxy Note 3 hoesje

Iedereen herkent het wel, je laat je smartphone zinken in bad of een vlakke vloer, waardoor er een misvormde krak of waterbeschadiging ontstaat. Dikwijls zijn reparatie uitgaven zo hoog dat je net zo goed een nieuw toestel kan kopen. Gebruik dus steeds een Samsung Galaxy Note 3 hoesje samen met een beschermfolie om zulke ongevallen en grote uitgaven te preveniëren. Met een screen protector kun je het kostbaarste component van je device het beste afschermen: Het lcd scherm. Dus is het important om dit ook goed bedekt te houden. Dit kun je doen door het gebruik van een Samsung Galaxy Note 3 screen protector of / en met een flipcover. Begrijpelijk is het gebruik van beide tegelijkertijd het aller Best. Met een flipcase bescherm je de achter- en voorkant tegen stoten. De bookcase zal het allereerste de klap opnemen bij een val. Daarnaast is er in onze fliphoesjes plek gecreëerd voor pasjes. Dit is helemaal handig want je dan niet meer je beurs overal mee naartoe hoeft te nemen. Heb je het al opgemerkt? Gedurende het telefoneren kunnen er krassen ontstaan op je lcd scherm omdat je hanger er tegen scheurt. Door middel van het gebruik van een beschermfolie kun je deze krassen voortaan voorkomen en blijft je device er mooi uitzien! Als je toch je smartphone zo dun mogelijk wilt houden, dan kun je tevens kiezen voor een backcover samen met een beschermfolie. My iCover wil dat onze consument voldoende keuze moet hebben om een passend smartphonehoesje uit te kiezen, dat is waarom we ons assortiment zo breed mogelijk willen houden. Veel klanten willen liever geen Samsung Galaxy Note 3 hoesje omdat ze dan hun mooie telefoon niet meer kunnen aanschouwen, de uitkomst hierop is een doorschijnend frontje. Vind jij vrolijke kleuren en patronen toch leuker? Dan kun je kiezen voor backcovers met bloemen, cartoons of in een aantrekkelijk tintje.

 

De baten van www.my-icover.nl

Er zijn een aantal baten als u bij www.my-icover.nl een hoesje koopt. Om te voorkomen dat je te lang geen enkel frontje om je smartphone hebt zitten, zijn onze verzendtijden zeer kort. Dus als u voor vijf uur bestelt, dan hebt u uw case de volgende dag al op de deurmat liggen. Daarnaast hoef je niet thuis op je bestelling te wachten want wij versturen alles in stevige pakjes die door de brievenbus passen. Al onze Samsung Galaxy Note 3 hoesjes liggen bij ons op voorraad. Dit betekent dat wij zelf alle hoesjes keuren voordat deze verstuurd worden. Zo zorgen wij ervoor dat de kans dat je een kapot frontje ontvangt zo klein mogelijk is. Als laatste zijn onze covers zeker niet duur. Op die manier is er voor elkeen de gelegenheid om een case bij zijn smartphone uit te zoeken. Een toestel is al prijzig genoeg toch? Wij versturen alle bestellingen gratis dus je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten bij het afrekenen. Wij zien jouw bestelling moet genoegen tegemoet!

 

Winacties

Wij houden dikwijls winacties via onze Facebookpagina in samenwerking met een blogger. Like onze page en houd deze goed in de gaten. Wellicht ben jij wel de navolgende winnaar van een Samsung Galaxy Note 3 hoesje!

 

Ook relevant:

Ons aanbod in Samsung Galaxy S2 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S3 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 2
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 4
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5 Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7
Ons aanbod in Samsung Galaxy A8
Ons aanbod in Samsung Galaxy Alpha
Ons aanbod in Samsung Galaxy Mega 6.3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Ace
Ons aanbod in Samsung Galaxy Grand Prime
Ons aanbod in Samsung Galaxy S7 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7 (2016)

Samsung Galaxy Note 3 hoesjes