Filteren op

Samsung Galaxy Note 2 hoesjes

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Toffe Samsung Galaxy Note 2 hoesjes kopen

De high-end Samsung Galaxy Note 2 de succesvolle opvolger van de Samsung Galaxy Note. Op het begin moesten nog veel mensen wennen aan het grote formaat, maar uiteindelijk was deze smartphone met 10 miljoen wereldwijde verkopen een groot succes. Vanwege zijn strakke design ziet het toestel er onwijs eigentijds uit en zal je continu bij de tijd blijven. De Samsung Galaxy note 2 beschikt over een 5.5 inch super-amoled-scherm. Dagelijkse stoten zijn onvermijdbaar, hoe zorgvuldig je ook bent. Pas op dat je device continu geheel beveiligt blijft door het gebruik van een Samsung Galaxy Note 2 hoesje.

 

De relevantie van een Samsung Galaxy Note 2 hoesje

Veel consumenten miskennen belangrijkheid van een Samsung Galaxy Note 2 hoesje, tot het te laat is. Om dit soort ellende te fiksen ben je flink wat poen kwijt of kun je soms zelfs beter een ander device kopen. Gebruik daarom onophoudelijk een Samsung Galaxy Note 2 hoesje in combinatie met een beschermfolie om dit soort ongevallen en flinke uitgaven te preveniëren. Het scherm is veelal het kostbaarste gedeelte van het telefoon. Met de aanschaf van een Samsung Galaxy Note 2 hoesje samen met een beschermfolie heb je de ultieme dekking jegens dagelijkse stoten. Screen protectors kosten altijd niet duurder dan €8,- dus voor de aankoopprijs hoef je het toch niet te laten? Logisch is het gebruik van beide tegelijk het aller beste. Met een bookcase bescherm je de achter- en voorzijde tegen stoten. Denk bv. aan valpartijen. Meestal beschikken onze Samsung Galaxy Note 2 bookcases zowel over ruimte voor creditcardpasjes. Dus je beurs kun je nu wel in huis laten. Scheelt weerom plaats in je jaszak! Met een screen protector bescherm je je scherm gedurende het telefoneren. Denk onder andere aan krassen op het Full HD-scherm doordat je oorbel tegen het full-hd scherm aan krast. Als je toch je toestel zo dun mogelijk wilt houden, dan kun je tevens kiezen voor een backcover samen met een screen protector. Wij willen dat onze gasten voldoende keuze moet hebben om een goed frontje te vinden, dat is waarom wij ons assortiment zo breed mogelijk willen houden. Je kunt kiezen voor een doorschijnend model om je mooie telefoon zichtbaar te houden. Vind je vrolijke tinten en patronen toch interessanter? Kies dan voor Samsung Galaxy Note 2 frontjes met leuke patronen in een opvallende kleur.

De baten van je aankoop bij My iCover

U heeft een aantal baten als u bij www.my-icover.nl een hoesje besteld. Als eerste willen wij onze verzendtijd zo kort als het kan houden omdat wij niet willen dat onze bezoekers te lang zonder frontje komen te zitten. Dus als u voor 5 uur s ‘middags bestelt, dan hebt u uw case de navolgende dag al op de deurmat liggen. Daarnaast hoef je niet thuis op je hoesje te wachten aangezien wij alle bestellingen verzenden in stevige pakjes die door de brievenbus passen. Alvoor wij de smartphonehoesjes opsturen, keuren wij elk Samsung Galaxy Note 2 hoesje zelf op fabrieksfouten. Dit doen we om de kans op beschadigingen zo klein mogelijk te houden. dat je een kapot case ontvangt zo beperkt mogelijk is. Bovendien bieden wij onze hoesjes aan tegen goede prijskaartjes. Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om je smartphone te beschermen. Een device is al duur genoeg toch? Wacht dus niet meer en schaf vandaag nog je hoesje aan. De verzendkosten zijn helemaal gratis!

Winacties

Zou je graag een Samsung Galaxy Note 2 hoesje willen winnen? Like dan onze Facebookpagina, want wij houden regulier winacties in coöperatie met bloggers!

Ook relevant:

Ons aanbod in Samsung Galaxy S2 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S3 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 4
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5 Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7
Ons aanbod in Samsung Galaxy A8
Ons aanbod in Samsung Galaxy Alpha
Ons aanbod in Samsung Galaxy Mega 6.3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Ace
Ons aanbod in Samsung Galaxy Grand Prime
Ons aanbod in Samsung Galaxy S7 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7 (2016)

samsung Glalaxy note 2 hoesjes