Filteren op

Kleur

Kleur

samsung Galaxy s5 hoesjes

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Voordelige Samsung Galaxy S5 hoesjes bestellen

De Samsung Galaxy S5 is de high-end opvolger van de Samsung Galaxy S4 die uitgebracht werd in 2014. Door zijn strakke omvang en 5.1 inch beescherm ziet het device er heel bijdetijds uit en zal je constant bij de tijd blijven. Nog steeds is dit toestel erg populair onder de Samsung gebruikers. De Samsung Galaxy S5 komt in de drietal tinten goud, zwart en zilver. Daarnaast beschikt het toestel over een uitstekende camera met 16MP voor de scherpste momentopnames. Alledaagse tegenspoed is onvermijdbaar, hoe waakzaam je ook bent. Pas op dat je device altijd geheel beveiligt blijft door het gebruik van een Samsung Galaxy S5 hoesje.

 

De importantie van een Samsung Galaxy S5 hoesje

Veel mensen onderschatten belangrijkheid van een Samsung Galaxy S5 hoesje, totdat het te laat is. Om dit soort schade te maken ben je flink wat centen kwijt of kun je wellicht zelfs beter een gloednieuwe telefoon aankopen. Denk dus goed na en spaar uiteindelijk op herstel uitgaven door je toestel optimaal te behoeden tegen dagelijkse tegenspoed. Met een beschermfolie kun je het kostbaarste gedeelte van je telefoon het beste afschermen: Het lcd scherm. Door het gebruik van een Samsung Galaxy S5 hoesje met een screen protector heb je de ultieme dekking tegen dagelijkse klappen. Onze screen protectors kosten altijd onder de €8,- dus voor de aankoopprijs hoef je het toch niet te laten? Begrijpelijk is het gebruik van allebei tegelijkertijd het aller Best. Als je kiest voor een flipcover bescherm je onmiddellijk je complete mobiel. Denk bijvoorbeeld aan valpartijen. Dikwijls beschikken onze Samsung Galaxy S5 fliphoesjes zowel over plaats voor creditcardpasjes. Dus je beurs kun je voortaan wel thuis opgeborgen laten liggen. Dat scheelt weer plaats in je handtas! Met een screen protector bescherm je je lcd scherm tijdens het telefoneren. Denk bv. aan krassen op het Full HD-scherm doordat je oorbel tegen het lcd scherm aan krast. Enkele klanten verlangen toch liever niet dat het telefoon wat groter wordt wegens een hoesje. Maak dan de keuze voor een achterkantje in combinatie met een screen protector. In ons assortiment hebben wij backcovers in verschillende tinten en materialen. Best veel consumenten willen geen Samsung Galaxy S5 hoesje omdat ze dan de prachtige smartphone niet meer kunnen zien, de uitkomst hierop is een transparant smartphonehoesje. Houd je in tegendeel van kleuren en originele hoesjes? Dan kun je kiezen voor backcovers met dieren, cartoons of in een aantrekkelijk kleurtje.

 

Waarom uw aankoop bij ons?

Er zijn een veel baten als u bij onze webshop een hoesje aankoopt. Als eerste willen wij onze verzendtijd zo kort als het kan houden omdat wij niet willen dat onze bezoekers te lang zonder case komen te zitten. Bestel je op doordeweeks voor 17:00uur in de middag? Dan heb je de navolgende dag al jouw case in huis. Daarnaast hoef je niet thuis op je case te wachten aangezien wij alles sturen in stevige brievenbuspakjes. Al onze Samsung Galaxy S5 hoesjes liggen bij ons op voorraad. Dit betekent dat wij zelf alle hoesjes nakijken alvorens deze de deur uit gaan. Op die manier zorgen wij ervoor dat de waarschijnlijkheid dat je een defect hoesje ontvangt zo beperkt mogelijk is. Ten derde zijn onze covers zeker niet duur. Op die manier is er voor alle klanten de mogelijkheid om een case bij zijn telefoon uit te kiezen. Een toestel is al duur genoeg toch? Wij verzenden alles gratis dus je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte uitgave bij het betalen. My iCover ziet jouw bestelling graag tegemoet!

Winacties

Wij houden regelmatig winacties via onze Facebookpagina in samenwerkingsverband met een blogger. Like onze pagina en houd deze goed in de gaten. Misschien ben jij wel de navolgende winnaar van een Samsung Galaxy S5 hoesje!

Ook relevant:

Ons aanbod in Samsung Galaxy S2 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S3 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 2
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 4
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5 Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7
Ons aanbod in Samsung Galaxy A8
Ons aanbod in Samsung Galaxy Alpha
Ons aanbod in Samsung Galaxy Mega 6.3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Ace
Ons aanbod in Samsung Galaxy Grand Prime
Ons aanbod in Samsung Galaxy S7 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7 (2016)

samsung Galaxy s5 hoesjes