Filteren op

Kleur

Kleur

Samsung Galaxy S4 hoesjes

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Uitstekende Samsung Galaxy S4 hoesjes

De Samsung Galaxy S4 werd in 2013 door de Zuid-Koreaanse smartphonemaker Samsung uitgebracht. Nog steeds hebben veel klanten veel genot van dit device. Het toestel is het broertje van de Samsung Galaxy S3 en heeft daarom veel uitgebreidere opties. Ten eerste is het beeldscherm 5 inch en heeft het een razendsnelle quadcore processor. Door veel reviewers was het toestel zelfs uitgeroepen tot het toestel van het jaar! Denk er wel aan dat het device niet goed tegen klappen en gekras kan. Een Samsung Galaxy S4 hoesje is daarom een must.

 

De belangrijkheid van een Samsung Galaxy S4 hoesje

Veel consumenten miskennen belangrijkheid van een Samsung Galaxy S4 hoesje, tot het te laat is. Dikwijls zijn herstel kosten zo hoog dat je beter een ander toestel kan kopen. Gebruik daarom continu een Samsung Galaxy S4 hoesje samen met een beschermfolie om dit soort ongelukken en flinke uitgaven te preveniëren. Met een beschermfolie kun je het kostbaarste aspect van je smartphone het beste afdekken: Het full-hd scherm. Door de aanschaf van een Samsung Galaxy S4 hoesje in combinatie met een screen protector heb je de ultieme beschutting tegen dagelijkse stoten. Onze screen protectors kosten steevast onder de €8,- dus voor de prijs hoef je het toch niet te laten? Uiteraard is het gebruik van beide tegelijkertijd het aller Best. Als je kiest voor een bookcase bescherm je onmiddellijk je gehele smartphone. De flipcover zal het eerste de klap opvangen bij een val. Meestal beschikken onze Samsung Galaxy S4 flipcases ook over plaats voor pasjes. Dus je knip kun je voortaan wel thuis laten liggen. Dat scheelt weerom plaats in je jaszak! Met een beschermfolie bescherm je je lcd scherm gedurende het telefoneren. Denk bv. aan gekras op het Full HD-scherm doordat je hanger tegen het scherm aan krast. Als je toch je device zo dun mogelijk wilt houden, dan kun je tevens kiezen voor een backcover in combinatie met een beschermfolie. My iCover wil dat onze klant genoeg keuze moet hebben om een passend smartphonehoesje te vinden, dat is waarom we ons assortiment zo breed mogelijk willen houden. Je kunt kiezen voor een doorzichtig model om je mooie device zichtbaar te houden. Vind je vrolijke kleuren en cartoons toch mooier? Dan kun je kiezen voor backcovers met bloemen, cartoons of in een leuk tintje.

 

Waarom voor www.my-icover.nl?

U heeft een aantal baten als u bij ons een hoesje besteld. Ten eerste verlangen wij onze verzendtijd zo kort mogelijk houden aangezien wij niet willen dat onze klanten langdurig zonder frontje komen te zitten. Dus als u voor 5 uur s ‘middags bestelt, dan hebt u uw bestelling de navolgende dag al thuis. Wij posten alles in brievenbuspakjes dus u hoeft nooit thuis te blijven afwachten op de pakketpost. Alvorens wij de hoesjes wegsturen, keuren wij ieder Samsung Galaxy S4 hoesje zelf op defectheden. Zodanig zorgen wij ervoor dat de waarschijnlijkheid dat je een stuk frontje ontvangt zo klein denkbaar is. Ten derde zijn onze frontjes voordelig. My iCover wil het voor al onze klanten mogelijk maken om je device te behouden tegen beschadigingen. Een smartphone is al prijzig genoeg toch? Wij versturen alles kosteloos dus je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte onkosten bij het betalen. My iCover ziet jouw bestelling graag tegemoet!

 

Winacties

Wij houden regulier winacties via onze Facebookpagina in samenwerkingsverband met een blogger. Like onze pagina en houd deze goed in de gaten. Wellicht ben jij wel de volgende winnaar van een Samsung Galaxy S4 hoesje!

 

Ook relevant:

Ons aanbod in Samsung Galaxy S2 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S3 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 2
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 4
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5 Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7
Ons aanbod in Samsung Galaxy A8
Ons aanbod in Samsung Galaxy Alpha
Ons aanbod in Samsung Galaxy Mega 6.3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Ace
Ons aanbod in Samsung Galaxy Grand Prime
Ons aanbod in Samsung Galaxy S7 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7 (2016)

Samsung Galaxy S4 telefoonhoesjes