Samsung tablethoesjes

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Samsung tablet hoesjes

Een tablet is niet meer weg te denken in een huiskamer tegenwoordig. Het is een apparaat om even op je gemak het nieuws kunt lezen, of een spelletje kunt doen om de tijd te doden. Een tablet van Samsung is een goede keus. De Koreaanse fabrikant is de wereldleider in verkoop van smartphones en tablets en danzkzij het Android besturingssysteem, kan je gemakkelijk de apps op een tablet zetten en werkt alles naar behoren.

Omdat een tablet vaak in de woonkamer ligt waar waarschijnlijk ook kinderen mee spelen, is het van belang een Samsung tablet te voorzien van een hoesje. Samsung tablets zijn licht van gewicht, maar door de lichte behuizing, is het ook fragiel, net als elk ander tablet toestel. Laat het een keer vallen op de grond, kan je eigenlijk 99% van de tijd vaarwel zeggen tegen de tablet. Met een hoesje verklein je de kans dat het scherm breekt, omdat een Samsung tablet hoesje de randen voornamelijk goed beschermd en dat zijn de plekken die de grond het eerst raken bij een valpartij.

 

Kinderen en Samsung tablet hoesjes

Een Samsung tablet hoesje is natuurlijk een perfecte combinatie wanneer je kind ook met de tablet speelt. Een stoot tegen het scherm zou het scherm kunnen breken en de gevolgen kunnen ernstig zijn. Het glas is gemaakt van veiligheidsglas, glasscherven zullen vaak niet voorkomen, maar je kunt beter extra voorzichtig zijn door er een screenprotector op te plakken. Zo blijft alle eventuele scherven glas achter de screenprotector bij een val.

 

Een standaard met perfecte kijkhoek

Op een tablet is een veelzijdig apparaat waar je veel dingen mee kunt doen. Filmpjes kijken kan erg leuk zijn en zonder een Samsung tablet hoesje, zou je constant het toestel vast moeten houden. Met een hoesje zou je de tablet op een gewenste hoek kunnen neerzetten zodat je je handen vrij hebt en gemakkelijk naar het scherm kunt kijken, ideaal toch?

 

Een hoesje voor de Samsung tablet beschermd het toestel, maar ook jouw bestanden

Een kapotte tablet is erg vervelend, zeker wanneer je belangrijke bestanden op zet. Vakantiefoto’s en afspraken staan vaak op de tablet en is natuurlijk zonde als deze verloren gaan. Daarom zou je altijd een tablet hoesje voor jouw toestel moeten aanschaffen bij aankoop van een tablet. Wij kunnen geen nadeel bedenken waarom je geen hoesje om de tablet zou willen doen!

Samsung tablethoesjes