Informatie

Samsung tablethoesjes Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Samsung Tab 3 Lite...

  My iCover kwalitatieve Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 hoesjes

   

  De reeks Samsung Galaxy Tab 3 toestellen lijken allemaal op elkaar, alleen de afmetingen verschillen. Alleen de Tab 3 Lite en de Tab 3 7.0 hebben dezelfde afmeting. Het verschil zit wat er binnen in zit. De Samsung Galaxy Tab 3 Lite is een toestel met lage specificaties. De Tab 3 7.0 is wat geavanceerder onder de moterkap en is daarom een stuk sneller. Ook het kwaliteit van het scherm is scherper. Dat wil niet zeggen dat de Tab 3 Lite een slecht toestel is. Als je alleen je basis apps wil gebruiken op je toestel is de Tab 3 Lite een perfect device. Vanzelfsprekend wil je dat je device zo lang mogelijk mee gaat, let daar op dat je apparaat een Tab 3 Lite hoesje heeft.

   

  Schaf een Samsung Galaxy Tab 3 Lite hoesje aan

   

  Wanneer je een Tab 3 Lite hoesje aanschaft bescherm je je apparaat tegen narigheid. Je Tab 3 Lite kan flink kapot gaan ingeval het device bijvoorbeeld op een harde tegelvloer zou vallen. Deze vervelendheid kun je gemakkelijk voorkomen door middel van een Tab 3 Lite hoesje. Heb je thuis kinderen die ook gebruik mogen maken van de Tab 3 Lite? Behoed je toestel dan goed. Als een volwassene soms iets kan laten donderen, kan een kind dat al helemaal! De uitgave voor een Tab 3 Lite hoesje zijn niet hoog, zo moet het voor alle klanten mogelijk zijn om zijn of haar toestel in uitstekende conditie te behouden. Plak er nog een screen protector op om het scherm nog een extra protectie te geven.

   

  Waarom zou je nog meer een Tab 3 Lite hoesje kopen?

   

  Het gebruik van een Tab Lite 3 hoesje heeft zowel enkele praktische redenen. Veel mensen nemen hun device mee , bijvoorbeeld in de trein. Met de tablet op het inklaptafeltje voor je, zou je voorover gebukt moeten zitten om het full-hd scherm te zien. Of je zou de tablet vast moeten houden op ruwweg een hoek van 45 graden om alles goed te kunnen zien. Met een Tab 3 Lite hoesje kun je het openklappen en overeind zetten in gevariëerde standen. Nekklachten zullen per nu verledentijd zijn. Ook is het buitengewoon fijn natuurlijk als je een video wil kijken of een presentatie met de toestel gaat geven. Zowel kan het voordoen dat er iemand een drinkglas cola over je device heen laat vallen. Alle gegevens op je tablet kunnen weg zijn, en die kun je niet eenvoudig terug krijgen. Als al je persoonlijke bestanden zoals foto's verdwenen zijn, zou dat toch wel heel ernstig zijn. Voorkomen is beter dan genezen.

   

  De waarde van je toestel.

  Met een Tab 3 Lite hoesje hoef je je uiteraard niet continu zorgen te maken voor een een kras. Zowel kun je je toestel op een passende stand zetten zodat je geen nekklachten krijgt. Een ander aspect is de waarde van het toestel. Een Tab 3 Lite hoesje dat je steevast hebt gebruikt vanaf de koop van het device, zal na een langere periode fiks toegetakeld zijn. Kun je je indenken dat al die krassen en verkleuringen niet op het beschermhoesje zitten, maar op de tablet? Indien je het device doorverkoopt, kan je vaak meer voor het toestel vragen dan als het device vol gebruikerssporen zit. Ben je nog van plan je Tab 3 Lite te verkopen? Dan kun je er nog veel meer cash voor terug krijgen dan voor een tablet vol gebruikerssporen. Je verkoopt het apparaat veel eerder omdat het ten eerste een A-merk tablet is en ook nog eens in goede staat.

   

  De service van my-icover.nl

   

  U kunt ons breede aanbod inzien op deze webpagina. Gebruik de filters aan de linkerzijde om speciaal te zoeken op tint, prijs of soort Tab 3 Lite hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij reageren binnen korte tijd.

  Ook relevant:

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

 • Samsung Tab 3 (7.0)...

  My iCover trendy Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoesjes

   

  De reeks Samsung Galaxy Tab 3 toestellen lijken allemaal op elkaar, alleen de afmetingen verschillen. Alleen de Tab 3 7.0 en de Tab 3 7.0 hebben dezelfde afmeting. Het verschil zit wat er binnen in zit. De Tab 3 7.0 is wat geavanceerder van binnen waardoor dit toestel stuk sneller is. Daarnaast is de kwaliteit van de camera een stuk scherper. De Tab 3 7.0 is het kleinste broertje uit de Tab 3 familie. Erg gemakkelijk om overal mee naar toe te nemen dus! Uiteraard wil je dat je toestel heel lang met je meegaat, zorg er daarom voor dat je device een Tab 3 7.0 hoesje heeft.

   

  Schaf een Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoesje aan

  Indien je een Tab 3 7.0 hoesje aanschaft bescherm je je device tegen ongelukjes. Valpartijen kunnen de Tab 3 7.0 beschadigen en in het ergste situatie, defect raken. Deze vervelendheid kun je gemakkelijk voorkomen door middel van een Tab 3 7.0 hoesje. Heb je kinderen in huis die mede met de Tab 3 7.0 spelen? Dan is het zeker verstandig om je toestel uitstekend te behoeden tegen ongelukjes. Een volwassene kan ooit roekeloos zijn en iets laten donderen, dus een kind al helemaal! Een Tab 3 7.0 hoesje kost niet veel poen, zorg daarom dat jouw tablet uitstekend beschermd is en in goede conditie blijft. Kies naast een Tab 3 7.0 hoesje zowel nog voor een screen protector en jouw LCD scherm blijft behoed tegen gekras.

   

  De praktische redenen van een Tab 3 7.0 hoesje.

  Een reeks praktische redenen van een Tab 3 7.0 hoesje zetten we voor je op een rijtje. Veel mensen nemen hun device mee onderweg op reis, onder andere in de trein. Met de tablet op schoot, zou je voorover gebogen moeten zitten om op je scherm te kijken. Of je zou de device vast moeten houden op ongeveer een hoek van 45 graden om alles goed te zien. Met een Tab 3 7.0 hoesje kun je het openklappen en rechtop zetten in diverse standen. Nekklachten zullen per vandaag verledentijd zijn. Ook is het erg handig natuurlijk als je een film wil kijken of een introductie met de toestel gaat geven. Ook kan het gebeuren dat er iemand een glas drank over je device heen laat vallen. Alle data op je device kunnen weg zijn, en die kun je niet makkelijk terug krijgen. Als de belangrijke introductie voor je werk die je net nu nodig hebt foetsie is, is dat wel heel erg. Voorkomen is beter dan genezen.

   

  Bespaar geld

  Met een Tab 3 7.0 hoesje hoef je je dus niet alsmaar zorgen te maken voor een kras. Zowel kun je je toestel op een fijne stand zetten zodat de mogelijkheid op nekklachten zo klein mogelijk blijft. Echter er zijn meerdere baten. Je kunt de waarde van je toestel behouden Een Tab 3 7.0 hoesje dat je onophoudelijk hebt gebruikt vanaf de aankoop van het apparaat, zal na een tijd behoorlijk toegetakeld zijn. Zonder Tab 3 7.0 hoesje zou deze aangetast zijn met deze beschadigingen. Wanneer je jouw tablet weer aan iemand anders wilt verkopen, kan je vaak meer geld voor het toestel vragen dan als het device vol beschadigingen zit. Ben je nog van plan je Tab 3 7.0 door te verkopen? Dan kun je er nog veel meer poen voor krijgen dan voor een toestel vol beschadigingen. Je verhandelt het toestel veel eerder omdat het ten eerste een A-merk product is en ook nog eens in goede staat.

   

  Koop bij my-icover.nl

  U kunt ons omvangrijke aanbod inzien op deze pagina. Bedien de filters aan de linkerzijde om expliciet te zoeken op tint, koopprijs of soort Tab 3 7.0 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij antwoorden binnen korte tijd.

  Ook relevant:

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

 • Samsung Tab 3 (8.0)...

  My-iCover.nl trendy Samsung Galaxy Tab 3 8.0 hoesjes

  De reeks Samsung Galaxy Tab 3 toestellen lijken allemaal op elkaar, alleen de afmetingen verschillen. Alleen de Tab 3 8.0 is het middelste broertje van de Tab 3 familie. Deze maat wordt bij vele mensen als erg gemakkelijk ondervonden. Je hebt een lekker groot beeld bij het kijken van je favoriete films, maar je kan je tablet ook overal mee naartoe nemen in je tas. Pas wel op want bij één klap kan je device al vlug beschadigen, koop vandaar een Tab 3 8.0 hoesje en je zal heel lang plezier hebben van je toestel.

   

  Schaf een Samsung Galaxy Tab 3 8.0 hoesje aan

  Als je een Tab 3 8.0 hoesje aanschaft bescherm je je tablet tegen narigheid. Je Tab 3 8.0 kan flink kapot gaan wanneer deze bijvoorbeeld op een harde ondergrond zou vallen. Met een Tab 3 8.0 hoesje kun je simpel jezelf veel irritatie voorkomen. Heb je thuis kinderen die ook spelen met de Tab 3 8.0? Schaf dan beslist een Tab 3 8.0 hoes aan. Als een volwassene ooit iets kan laten donderen, kan een kleuter dat al helemaal! Een Tab 3 8.0 hoesje kost niet veel centen, zorg daarom dat jouw tablet goed beschermd is en in uitstekende conditie blijft. Kies naast een Tab 3 8.0 hoesje ook nog voor een screen protector en jouw LCD scherm blijft behoed tegen gekras.

   

  De praktische redenen van een Tab 3 8.0 hoesje.

  Een aantal praktische redenen van een Tab 3 8.0 hoesje zetten we voor je op een rijtje. Veel mensen nemen hun tablet mee onderweg naar school, bv. in de trein. Ingeval je tablet op bovenbenen legt, dan moet je compleet voorover buigen om op je scherm te kunnen kijken. Of je kan je device in je handen vasthouden, maar dat wordt je ook al gauw beu. Met een Tab 3 8.0 hoesje kun je de case openklappen en overeind plaatsen in diverse standen. Je zal geen nekklachten meer hebben. Ook is het bijzonder handig natuurlijk als je een video wil zien of een presentatie met de toestel gaat geven. Ook kan het voorvallen dat er iemand een drinkglas cola over je tablet heen laat donderen. Je kunt natuurlijk de persoon aansprakelijk stellen voor de beschadiging aan het apparaat, echter alle gegevens op de Tab 3 8.0 kunnen wellicht weg zijn. Als al je prive bestanden zoals foto's verdwenen zijn, zou dat toch wel heel ernstig zijn. Voorkomen is beter dan genezen.

   

  De waarde van je device behouden.

  Door een Tab 3 8.0 hoesje te gebruiken heb je dus het voordeel zonder de constante zorg dat het beschadigd raakt. Je kun de tablet simpel recht zetten en een video bekijken zonder allerlei voorwerpen te gebruiken om de tablet staand te houden. Echter er zijn meerdere pluspunten. Je kunt de waarde van je tablet behouden Een Tab 3 8.0 hoesje dat je altijd hebt gebruikt vanaf de koop van het apparaat, zal na een tijd fiks toegetakeld zijn. Kun je je voorstellen dat al die beschadigingen en viezigheid niet op het hoesje zitten, maar op de tablet? Wanneer je jouw toestel verkoopt, kan je veel meer geld voor het toestel vragen dan wanneer het toestel vol gebruikerssporen zit. Had je in gedachten je Tab 3 8.0 door te verkopen? Dan kun je er nog veel meer poen voor terug krijgen dan voor een tablet vol krassen. Tevens verkoopt een product in topconditie veel sneller dan eentje die door de jaren heen is beschadigd.

   

  Koop bij my-icover.nl

  U kunt ons grote aanbod bekijken op deze webpagina. Gebruik de filters aan de linkerzijde om expliciet te zoeken op tint, koopprijs of soort Tab 3 8.0 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij reageren binnen korte tijd.

  Ook relevant:

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

 • Samsung Tab 3 (10.1)...

  My iCover prima Samsung Galaxy Tab 3 10.1 hoesjes

  De groep Samsung Galaxy Tab 3 tablets lijken allemaal op elkaar, alleen de afmetingen verschillen. De Tab 3 10.1 is de grote broer van de Tab 3 familie. Mijn zijn grote formaat heb je altijd scherp en fijn beeld bij het spelen van je favoriete apps of het bekijken van de leukste films. Logisch wil je dat je apparaat heel lang met je meegaat en overal mee naartoe kan nemen, zorg er daarom voor dat je apparaat een Tab 3 10.1 hoesje draagt.

  Schaf een Samsung Galaxy Tab 3 10.1 hoesje aan

  Door het gebruik van een Tab 3 10.1 hoesje zorgt u voor directe bescherming tegen ongelukjes. Stoten, krassen en al die narigheid kan de Tab 3 10.1 schaden en in het ergste situatie, defect raken. Met een Tab 3 10.1 hoesje kun je eenvoudig jezelf veel kwelling voorkomen. Heb je kinderen in huis die mede met de Tab 3 10.1 spelen? Bescherm je toestel dan goed. Ingeval een volwassene soms iets kan laten donderen, kan een kleintje dat al helemaal! Een Tab 3 10.1 hoesje kost niet veel centen, zorg dus dat jouw device goed beschermd is en in perfecte staat blijft. Kies naast een Tab 3 10.1 hoesje mede nog voor een screen protector en jouw scherm blijft behoed tegen barsten.

  Praktische redenen

  Een aantal praktische redenen van een Tab 3 10.1 hoesje zetten we voor je op een rijtje. Veel mensen nemen hun toestel mee onderweg naar het werk, bv. in de trein. Met de tablet op schoot, zou je voorover gebukt moeten zitten om het lcd scherm te zien. Of je kan je device in je hand vasthouden, echter dat wordt je ook al gauw moe. Met een Tab 3 10.1 hoesje kun je het openklappen en rechtopstaand plaatsen in verschillende standen. Je zal genkele nekklachten meer krijgen. Ook is het buitengewoon fijn uiteraard als je een film wil kijken of een presentatie met de device gaat geven. Evenzo kan het voordoen dat er iemand een drinkglas cola over je device heen laat donderen. Alle gegevens op je apparaat kunnen weg zijn, en die kun je niet eenvoudig terug krijgen. Als de belangrijke introductie voor je werk die je net vandaag nodig hebt foetsie is, is dat wel zeer ellendig. Voorkomen is beter dan genezen.

  Behoud de waarde van je toestel.

  Door een Tab 3 10.1 hoesje te gebruiken heb je dus het voordeel zonder de constante zorg dat het beschadigd raakt. Je kun het toestel makkelijk recht zetten en een film bekijken zonder alle mogelijke voorwerpen te gebruiken om het device overeind te houden. Een ander aspect is de waarde van het device. Een Tab 3 10.1 hoesje dat je al een tijd in gebruik hebt, zal wel al grote beschadigingen vertonen. Kun je je indenken dat al die barsten en viezigheid niet op het frontje zitten, maar op de tablet? Wanneer je jouw tablet verkoopt, kan je veel meer geld voor het device vragen dan wanneer het device vol krassen zit. Had je in gedachten je Tab 3 10.1 door te verkopen? Dan kun je er nog veel meer geld voor terug krijgen dan voor een tablet vol defectheden. Daarnaast verkoopt een product in goede staat veel eerder dan eentje die door de jaren heen is aangetast.

  De service van my-icover.nl

  U kunt ons omvangrijke aanbod inzien op deze webpagina. Gebruik de filters aan de linkerkant om speciaal te zoeken op kleur, koopprijs of type Tab 3 10.1 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij reageren binnen aanzienbare tijd.

  Ook relevant:

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

 • Samsung Tab 4 (7.0)...

  Onze goede Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoesjes

   

  De reeks Samsung Galaxy Tab 4 toestellen lijken allemaal op elkaar, alleen de afmetingen verschillen. De Tab 4 7.0 is het kleinste broertje uit de Tab 4 familie. De Tab 4 familie is de opvolger van de Tab 3 reeks. De Samsung Galaxy Tab 3 reeks zijn toestellen met wat lagere specificaties. De Tab 4 7.0 is wat geavanceerder onder de moterkap en is daarom een stuk sneller. Ook het kwaliteit van het scherm is scherper. Bij één stoot kan je apparaat al gauw stuk gaan, neem daarom een Tab 4 7.0 hoesje en je zal heel lang plezier hebben van je toestel.

  Waarom een Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoesje?

  Door het omdoen van een Tab 4 7.0 hoesje zorgt u voor optimale bescherming tegen ongelukjes. Krassen kunnen de Tab 4 7.0 toetakelen en in het ergste situatie, defect raken. Met een Tab 4 7.0 hoesje kun je gemakkelijk jezelf veel irritatie voorkomen. Heb je thuis kinderen die ook spelen met de Tab 4 7.0? Dan is het zeker verstandig om je tablet goed te behoeden tegen ongelukjes. Als een volwassene eens iets kan laten donderen, kan een kleintje dat al helemaal! De kosten voor een Tab 4 7.0 hoesje zijn niet hoog, zo moet het voor al onze klanten mogelijk zijn om zijn of haar device in perfecte conditie te behouden. Kies in combinatie met een Tab 4 7.0 hoesje ook nog voor een beschermfolie en je beeldscherm blijft beschermt tegen krassen.

  Waarom zou je nog meer een Tab 4 7.0 hoesje aanschaffen?

  Het gebruik van een Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoesje heeft zowel enige praktische redenen. Stel je voor je neemt je tablet mee op reis en je zit in de trein. Wanneer je tablet op bovenbenen legt, dan moet je helemaal voorover buigen om op je beeldscherm te kunnen kijken. Of je zou de tablet vast moeten houden op ongeveer een hoek van 45 graden om alles duidelijk te zien. Met een Tab 4 7.0 hoesje kun je de case openklappen en rechtop plaatsen in diverse standen. Nekklachten zullen per nu verledentijd zijn. Ook is het zeer handig natuurlijk als je een video wil zien of een presentatie met de toestel gaat geven. Daarnaast kan het voorvallen dat er iemand een glas drank over je device heen laat vallen. Je kunt allicht de persoon verantwoordelijk stellen voor de ellende aan het toestel, echter alle gegevens op de Tab 4 7.0 kunnen wellicht weg zijn. Als al je persoonlijke bestanden zoals foto’s weg zijn, zou dat toch wel heel ernstig zijn. Voorkomen is beter dan genezen.

  De waarde van je tablet.

  Met een Tab 4 7.0 hoesje hoef je je dus niet alsmaar te letten op een beschadiging. Bovendien kun je je tablet op een passende stand zetten zodat de waarschijnlijkheid op nekklachten zo klein mogelijk blijft. Een ander aspect is de waarde van het device. Een Tab 4 7.0 hoesje dat je al een hele tijd in gebruik hebt, zal wel al grote beschadigingen hebben opgelopen. Kun je je indenken dat al die barsten en verkleuringen niet op het frontje zitten, maar op de tablet? Indien je je device verkoopt, kan je vaak meer geld voor het toestel vragen dan wanneer het device vol gebruikerssporen zit. Had je in gedachten je Tab 4 7.0 door te verkopen? Dan kun je er nog veel meer cash voor krijgen dan voor een toestel vol gebruikerssporen. Daarnaast verkoopt een product in topconditie veel sneller dan één die door gebruik is aangetast.

   

  De service van my-icover.nl

  U kunt ons omvangrijke assortiment inzien op deze pagina. Gebruik de filters aan de linkerzijde om speciaal te zoeken op kleur, koopprijs of type Tab 4 7.0 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij reageren binnen aanzienbare tijd.

  Ook relevant:

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

 • Samsung Tab 4 (8.0)...

  My-iCover.nl mooie Samsung Galaxy Tab 4 8.0 hoesjes

  De reeks Samsung Galaxy Tab 4 toestellen lijken allemaal op elkaar, alleen de afmetingen verschillen. De Tab 4 8.0 is het middelste broertje uit de Tab 4 familie. De Tab 4 familie is de opvolger van de Tab 3 reeks. De Samsung Galaxy Tab 3 reeks zijn toestellen met wat lagere specificaties. De Tab 4 7.0 is wat innovatiever van binnen en is daarom veel sneller. Ook het kwaliteit van het LCD scherm is scherper. Je verlangt zeker niet dat je device vlug kapot gaat, schaf daarom nu nog een Tab 4 8.0 hoesje aan.

   

  Waarom een Samsung Galaxy Tab 4 8.0 hoesje?

  Door het omdoen van een Tab 4 8.0 hoesje zorgt u voor optimale bescherming van buitenaf. Valpartijen kunnen de Tab 4 8.0 schaden en in het ergste situatie, defect raken. Met een Tab 4 8.0 hoesje kun je simpel jezelf veel ergernis voorkomen. Heb je thuis kinderen die ook spelen met de Tab 4 8.0? Behoed je tablet dan goed. Als een volwassene weleens iets kan laten donderen, kan een kleuter dat al helemaal! Een Tab 4 8.0 hoesje kost niet veel geld, zorg dus dat jouw device correct beschermd is en in perfecte staat blijft. Bevestig er nog een beschermfolie op om het scherm nog een additionele protectie te geven.

   

  Waarom zou je nog meer een Tab 4 8.0 hoesje aankopen?

  Een aantal praktische redenen van een Tab 4 8.0 hoesje zetten we voor je op een rijtje. Stel je voor je gaat met de tablet naar school en je zit in de trein. Wanneer je device op schoot legt, dan moet je compleet voorover buigen om op je scherm te kijken. Of je kan je tablet in je hand vasthouden, echter dat wordt je ook al vlug beu. Door een Tab 4 8.0 hoesje kun je je tablet in meerdere standen recht zetten. Nekklachten zullen vanaf nu verledentijd zijn. Ook is het heel fijn natuurlijk als je een video wil kijken of een introductie met de toestel gaat geven. Evenzo kan het gebeuren dat er iemand een glas water over je tablet heen laat vallen. Je kunt allicht de persoon verantwoordelijk stellen voor de ellende aan het toestel, maar alle data op de Tab 4 8.0 kunnen wellicht weg zijn. Als de belangrijke presentatie voor je werk die je net vandaag nodig hebt weg is, is dat wel zeer vervelend. Voorkomen is beter dan genezen.

   

  De waarde van je device.

  Met een Tab 4 8.0 hoesje hoef je je zodoende niet steeds te letten op een barst. Je kun de tablet makkelijk recht zetten en een film bekijken zonder allerlei voorwerpen te gebruiken om het apparaat rechtop te houden. Een ander aspect is de waarde van het toestel. Een Tab 4 8.0 hoesje dat je continu hebt gebruikt vanaf de koop van de tablet, zal na een aantal jaren fors toegetakeld zijn. Kun je je voorstellen dat al die beschadigingen en verkleuringen niet op het beschermhoesje zitten, maar op de tablet? Ingeval je jouw tablet doorverkoopt, kan je veel meer geld voor de tablet vragen dan wanneer het device vol beschadigingen zit. Ben je nog van plan je Tab 4 8.0 door te verkopen? Dan kun je er nog veel meer geld voor terug krijgen dan voor een toestel vol beschadigingen. Je verkoopt het toestel veel sneller omdat het in eerste instantie een A-merk tablet is en ook nog eens in goede staat.

   

  Koop bij my-icover.nl

  U kunt ons grote aanbod bekijken op deze pagina. Gebruik de filters aan de linkerzijde om expliciet te zoeken op tint, koopprijs of soort Tab 4 8.0 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij antwoorden binnen aanzienbare tijd.

  Ook relevant:

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

 • Samsung Tab 4 (10.1)...

  My iCover passende Samsung Galaxy Tab 4 10.1 hoesjes

  De reeks Samsung Galaxy Tab 4 toestellen lijken allemaal op elkaar, alleen de afmetingen verschillen. De Tab 4 10.14 is het grootste broertje uit de Tab 4 familie. De Tab 4 familie is de opvolger van de Tab 3 reeks. De Samsung Galaxy Tab 3 reeks zijn toestellen met wat lagere specificaties. De Tab 4 is wat innovatiever van binnen en is daarom veel gebruiksvriendelijker. Ook het kwaliteit van de camera is veel scherper. Bij één stoot kan je device al gauw beschadigen, koop daarom een Tab 4 10.1 hoesje en je zal voor een lange tijd genot hebben van je tablet.

   

  Waarom een Samsung Galaxy Tab 4 10.1 hoesje?

  Wanneer je een Tab 4 10.1 hoesje gebruikt behoed je je toestel tegen narigheid. Stoten kunnen de Tab 4 10.1 toetakelen en in het ernstigste geval, kapot raken. Deze vervelendheid kun je simpel voorkomen door het gebruik van een Tab 4 10.1 hoesje. Heb je kinderen in huis die mede met de Tab 4 10.1 spelen? Bescherm je apparaat dan goed. Een volwassene kan eens roekeloos zijn en iets laten vallen, dus een kind al helemaal! De onkosten voor een Tab 4 10.1 hoesje zijn niet hoog, zo moet het voor alle klanten mogelijk zijn om zijn of haar toestel in perfecte staat te behouden. Kies naast een Tab 4 10.1 hoesje mede nog voor een screen protector en jouw scherm blijft behoed tegen barsten.

   

  Waarom zou je nog meer een Tab 4 10.1 hoesje aankopen?

  Een aantal praktische redenen van een Tab 4 10.1 hoesje zetten we voor je op een rijtje. Veel mensen nemen hun toestel mee onderweg, onder andere in de trein. Met de tablet op schoot, zou je voorover gebogen moeten zitten om het scherm te zien. Of je kan je apparaat in je hand vasthouden, maar dat wordt je ook al gauw moe. Met een Tab 4 10.1 hoesje kun je de case openklappen en recht plaatsen in diverse standen. Nekklachten zullen per vandaag verledentijd zijn. Ook is het buitengewoon handig natuurlijk als je een film wil kijken of een introductie met de device gaat geven. Indien je naar school gaat, kan het uiteraard voorvallen dat iemand tegen je aanbotst en je door de verbijstering je device laat tuimelen. Je kunt begrijpelijk de persoon verantwoordelijk stellen voor de ellende aan het apparaat, maar alle gegevens op de Tab 4 10.1 kunnen mogelijk weg zijn. Als de belangrijke presentatie voor je werk die je net vandaag nodig hebt weg is, is dat wel zeer erg. Voorkomen is beter dan genezen.

   

  Behoud de waarde van je tablet.

  Door een Tab 4 10.1 hoesje te kopen heb je dus het voordeel zonder de constante zorg dat het beschadigd raakt. Ook kun je je apparaat op een goede stand zetten zodat je geen nekklachten krijgt. Echter er zijn nog meer voordelen. Je kunt de waarde van je toestel behouden Een Tab 4 10.1 hoesje dat je al een hele tijd in gebruik hebt, zal wel al fikse beschadigingen vertonen. Kun je je indenken dat al die beschadigingen en viezigheid niet op het hoesje zitten, maar op de tablet? Indien je het toestel weer aan iemand anders wilt verkopen, kan je veel meer geld voor het toestel vragen dan als het device vol beschadigingen zit. Ben je nog van plan je Tab 4 10.1 te verkopen? Dan kun je er nog veel meer geld voor terug krijgen dan voor een toestel vol krassen. Je verkoopt het device veel sneller omdat het ten eerste een A-merk tablet is en ook nog eens in goede staat.

   

  Koop bij my-icover.nl

  U kunt ons omvangrijke aanbod bekijken op deze webpagina. Bedien de filters aan de linkerzijde om speciaal te zoeken op tint, prijs of type Tab 4 10.1 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij reageren binnen korte tijd.

  Ook relevant:

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

 • Samsung Tab A 7.0 hoesjes

  Samsung Tab A 7.0 hoesjes

  De Samsung Galaxy Tab A 7.0 is een handige, kleine tablet. Deze budget tablet is een geschikt toestel voor mensen die af en toe de tablet gebruiken, of kinderen. De Tab A 7.0 heeft Android 5.1 voor geïnstalleerd, 8 Gigabyte geheugen, een 5 megapixel camera en weegt 283 gram. Deze specificaties zijn niet geweldig, maar voor de basis functies is de Samsung Galaxy Tab A 7.0 een goede keus.

  Samsung Galaxy Tab A 7.0 hoesjes

  Dit toestel wordt waarschijnlijk veel gekocht voor kinderen, of ouderen die voor het eerst een tablet aanschaffen. Het is raadzaam om een bijpassend hoesje en eventueel een screenprotector te gebruiken om het toestel in topconditie te houden. Een hoesje absorbeert een deel van de schokken die ontstaan bij het laten vallen van het toestel, maar ook bijvoorbeeld in een rugtas. Een tablet is een gevoelig stuk techniek dat snel stuk kan gaan wanneer het constant lichte stoten krijgt te verduren, maar ook een harde val op de grond kan het einde betekenen van deze Samsung Galaxy Tab A 7.0. Met een hoesje voor deze tablet, zullen klappen en stoten deels door het hoesje worden opgevangen en heeft het toestel minder te lijden. Vooral als de tablet op de grond valt, kan een tablet hoesje het scherm intact houden. Het zou jammer zijn als de tablet binnen korte termijn al stuk zal gaan.

  De beste hoesjes zijn al voor je uitgekozen

  We hebben de beste Samsung Galaxy Tab A 7.0 hoesjes uitgekozen en aangeboden op de website. Deze hoesjes hebben een perfecte pasvorm en alle knoppen zijn toegankelijk met het hoesje eromheen. Ook zijn er uitsparingen gemaakt voor de camera. Verder hebben we gelet op de kwaliteit van het product. Welke hoes je ook op My-iCover kiest, je kunt daar niet mee de fout in gaan!

  Mocht er vragen zijn, mail ons op info@my-icover.nl. Op werkdagen is ons respons gemiddeld binnen een uur.

  Bekijk wat andere klanten vonden van hun aankoop op my-icover.nl: https://www.feedbackcompany.com/NL-NL/reviews/My-iCover.html

 • Samsung Tab A (8.0)...

  My-iCover.nl leuke Samsung Galaxy Tab A 8.0 hoesjes

   

  De Tab A reeks is één van de nieuwste families van Samsung die werden uitgebracht in het jaar 2015. De Tab A familie bestaat uit een 8.0inch versie en een 9.7inch. De Tab A 8.0 is net groot genoeg om deze in één hand te kunnen leggen. Voor veel mensen betekend dit gebruiksgemak. Je wilt vanzelfsprekend niet dat je tablet razendsnel stuk gaat, schaf vandaar vandaag nog een Tab A 8.0 hoesje aan.

   

  Het belang van een Samsung Galaxy Tab A 8.0 hoesje

   

  Door het gebruik van een Tab A 8.0 hoesje zorgt u voor goede bescherming van buitenaf. Je Tab A 8.0 kan fiks toegetakeld worden ingeval deze bijvoorbeeld op een harde ondergrond zou vallen. Deze overlast kun je gemakkelijk voorkomen door de aanschaf van een Tab A 8.0 hoesje. Heb je kinderen in huis die zowel met de Tab A 8.0 spelen? Dan is het zeker verstandig om je tablet goed te beschermen. Als een volwassene incidenteel iets kan laten donderen, kan een minderjarige dat al helemaal! Een Tab A 8.0 hoesje kost niet veel poen, zorg dus dat jouw device degelijk beschermd is en in uitstekende conditie blijft. Kies in combinatie met een een Tab A 8.0 hoesje mede nog voor een beschermfolie en jouw LCD scherm blijft beschermt tegen krassen.

   

  Waarom zou je nog meer een Tab A 8.0 hoesje aankopen?

   

  Het gebruik van een Tab Lite 3 hoesje heeft ook enige praktische redenen. Veel mensen nemen hun tablet mee , onder andere in de trein. Met de tablet op het inklaptafeltje voor je, zou je voorover gebogen moeten zitten om op je scherm te kijken. Of je zou de device in de hand moeten houden op ongeveer een hoek van 45 graden om alles helder te kunnen bekijken. Door het gebruik van een Tab A 8.0 hoesje kun je je tablet in meerdere standen rechtopzetten. Nekklachten zullen vanaf nu verledentijd zijn. Ook is het zeer fijn natuurlijk als je een video wil kijken of een introductie met de tablet gaat geven. Ook kan het gebeuren dat er iemand een drinkglas water over je toestel heen laat donderen. Alle data op je toestel kunnen zoek raken, en die kun je niet simpel terug fixen. Als de belangrijke presentatie voor je werk die je net nu nodig hebt foetsie is, is dat wel heel vervelend. Voorkomen is beter dan genezen.

   

  De waarde van je tablet behouden.

   

  Met een Tab A 8.0 hoesje hoef je je dus niet constant te letten op een beschadiging. Mede kun je je tablet op een passende stand zetten zodat je geen nekklachten krijgt. Maar er zijn nog meer baten. Je kunt de waarde van je tablet behouden Een Tab A 8.0 hoesje dat je al een hele tijd in gebruik hebt, zal wel al flinke beschadigingen vertonen. Kun je je indenken dat al die krassen en viezigheid niet op het beschermhoesje zitten, maar op de tablet? {Ingeval je jouw} tablet weer aan iemand anders wilt verkopen, kan je veel meer voor het device vragen dan wanneer het device vol beschadigingen zit.|Had je in gedachten je Tab A 8.0 door te verkopen? Dan kun je er nog veel meer geld voor terug krijgen dan voor

  een toestel vol gebruikerssporen. Tevens verkoopt een toestel in topconditie veel eerder dan eentje die door gebruik is aangetast.

   

  De service van my-icover.nl

   

  U kunt ons grote assortiment bekijken op deze webpagina. Gebruik de filters aan de linkerzijde om expliciet te zoeken op kleur, koopprijs of soort Tab A 8.0 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij antwoorden binnen aanzienbare tijd.

  Ook relevant:

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

   

 • Samsung Tab A (9.7)...

  My iCover mooie Samsung Galaxy Tab A 9.7 hoesjes

   

  De Tab A reeks is één van de nieuwste families van Samsung die werden uitgebracht in het jaar 2015. De Tab A familie bestaat uit een 8.0inch versie en een 9.7inch. De Tab A 9.7inch is de grote broer van de twee. Erg fijn om mee te nemen naar je werk of naar school. Je wilt allicht niet dat je device gauw kapot gaat onderweg, schaf daarom vandaag nog een Tab A 9.7 hoesje aan.

   

  Schaf een Samsung Galaxy Tab A 9.7 hoesje aan

   

  Wanneer je een Tab A 9.7 hoesje aanschaft behoed je je tablet tegen dagelijkse ongelukjes. Door een harde landing op de harde tegelvloer kan je Tab A 9.7 grote beschadigingen oplopen. Deze ergernis kun je gemakkelijk voorkomen door het gebruik van een Tab A 9.7 hoesje. Heb je kinderen in huis die ook met de Tab A 9.7 spelen? Dan is het zeker aan te bevelen om je tablet degelijk te beschermen. Een volwassene kan incidenteel onvoorzichtig zijn en iets laten donderen, dus een kind al helemaal! Een Tab A 9.7 hoesje kost niet veel poen, zorg daarom dat jouw tablet correct beschermd is en in goede staat blijft. Plak er nog een beschermfolie op om het lcd scherm nog een extra protectie te geven.

   

  Waarom zou je nog meer een Tab A 9.7 hoesje kopen?

   

  Het gebruik van een Tab A 9.7 hoesje heeft zowel enkele praktische redenen. Stel je voor je neemt je tablet mee naar je werk en je zit lekker in de trein. Met de tablet op het inklaptafeltje voor je, zou je voorover gebogen moeten zitten om het scherm te zien. Of je kan je toestel in je handen vasthouden, echter dat wordt je ook al vlug beu. Door een Tab A 9.7 hoesje kun je je tablet in verschillende standen rechtop zetten. Nekklachten zullen vanaf nu verledentijd zijn. Ook is het heel fijn uiteraard als je een film wil kijken of een presentatie met de tablet gaat geven. Wanneer je naar je werk gaat, kan het natuurlijk voorvallen dat iemand tegen je aanbotst en je door de angst de tablet laat vallen. Alle gegevens op je apparaat kunnen kwijt raken, en die kun je niet gemakkelijk terug krijgen. Als al je privé bestanden zoals fotoos verdwenen zijn, zou dat toch wel heel ellendig zijn. Voorkomen is beter dan genezen.

   

  Behoud de waarde van je device.

   

  Met een Tab A 9.7 hoesje hoef je je uiteraard niet alsmaar zorgen te maken voor een schade. Mede kun je je tablet op een fijne stand zetten zodat je geen nekklachten krijgt. Maar er zijn nog meer pluspunten. Je kunt de waarde van je device behouden Een Tab A 9.7 hoesje dat je al jaren in gebruik hebt, zal wel al flinke beschadigingen hebben opgelopen. Zonder Tab A 9.7 hoesje zou deze vernield zijn met deze defectheden. {Ingeval je de} device verkoopt, kan je veel meer voor het toestel vragen dan als het toestel vol krassen zit. Ben je nog van plan je Tab A 9.7 te verkopen? Dan kun je er nog veel meer poen voor krijgen dan voor een tablet vol gebruikerssporen. Je verkoopt het apparaat veel sneller omdat het in eerste instantie een A-merk tablet is en ook nog eens in topconditie.

   

  Koop bij my-icover.nl

   

  U kunt ons brede assortiment bekijken op deze pagina. Gebruik de filters aan de linkerkant om expliciet te zoeken op kleur, prijs of soort Tab A 9.7 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij reageren binnen korte tijd.

  Ook relevant:

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

   

 • Samsung Tab A (10.1)...

  Samsung Tab A (10.1) hoesjes

  De Samsung Galaxy Tab A 10.1 is een prima tablet in zijn prijscategorie. Met de nieuwste Android 6 aan boord beschikt deze tablet over de nieuwste functies. Het scherm geeft mooie kleuren weer en het is prettig werken op een 10.1 inch formaat. Met de Samsung Galaxy Tab A 10.1 zal je voorlopig geen problemen ondervinden met trage apps.

   

  Een hoesje voor de Tab A 10.1

  De Samsung Galaxy Tab A 10.1 is een prachtig toestel. In huis zal iedereen daar met plezier gebruik van maken. Ook jonge kinderen zullen erg veel plezier beleven met de talloze apps die te vinden zijn in de Play store. Smartphones en tablets worden over het algemeen altijd extra beschermd met een hoesje en een screenprotector. De Samsung Galaxy Tab A 10.1 hoesjes van My-iCover.nl passen precies om het toestel heen, met alle knoppen nog te bedienen. Ook door het gebruik van een tablethoesje is de tablet rechtop te zetten. Zo kan je in een natuurlijke houding op de tablet werken. In combinatie met een screenprotector blijft het scherm netjes en zal het krasvrij blijven. Niets is vervelender dan een krassen op het scherm. Zodra het er eenmaal op zit, is het niet meer weg te krijgen. Ook wanneer kinderen gebruik maken van de tablet – die doorgaans minder voorzichtig zijn – zullen met een hoesje en screenprotector een tablet langer heel houden.

  De beste hoesjes uitgekozen

  We zoeken met zorg de beste hoesjes uit zodat jij als klant altijd een goede keus maakt. Voor de Galaxy Tab A 10.1 hebben we een beperkt aantal hoezen uitgekozen, die het beste uit de tests zijn gekomen. Hier hebben we niet gekeken naar het uiterlijk, maar naar degelijkheid.

  Mocht er vragen zijn, mail ons op info@my-icover.nl. Op werkdagen is ons respons gemiddeld binnen een uur.

  Bekijk wat andere klanten vonden van hun aankoop op my-icover.nl: https://www.feedbackcompany.com/NL-NL/reviews/My-iCover.html

 • Samsung Tab A (10.5)...

  Samsung Galaxy Tab A 10.5 hoesjes

 • Samsung Tab S (8.4)...

  My iCover mooie Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoesjes

   

  De reeks Samsung Galaxy Tab S en S2 toestellen lijken allemaal op elkaar. De Tab S is de voorganger van de Tab S2 en is verkrijgbaar in twee maten. Er is een 8.4inch uitvoering en een 10.1inch uitvoering. De Tab S 8.4 is het kleine broertje van de familie. Het formaat is net goed om de tablet in één hand te kunnen leggen. Begrijpelijk wil je dat je device zo lang mogelijk mee gaat als je het overal mee naartoe neemt, let daar op dat je device een Tab S 8.4 hoesje omheeft.

   

  De waarde van een Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoesje

   

  Als je een Tab S 8.4 hoesje gebruikt behoed je je device tegen dagelijkse ongelukjes. Door een harde landing op de harde vloer kan je Tab S 8.4 flinke beschadigingen opdoen. Met een Tab S 8.4 hoesje kun je eenvoudig jezelf veel overlast voorkomen. Heb je thuis kinderen die ook gebruik maken van de Tab S 8.4? Dan is het zeker raadzaam om je device uitstekend te beschermen. Een volwassene kan weleens roekeloos zijn en iets laten vallen, dus een kind al helemaal! Een Tab S 8.4 hoesje kost niet veel centen, zorg daarom dat jouw tablet correct beschermd is en in uitstekende staat blijft. Plak er nog een screen protector op om het full-hd scherm nog een extra protectie te geven.

   

  Waarom zou je nog meer een Tab S 8.4 hoesje aanschaffen?

  Een aantal praktische redenen van een Tab S 8.4 hoesje zetten we voor je op een rijtje. Veel mensen nemen hun toestel mee onderweg naar school, bijvoorbeeld in de trein. Met de tablet op het inklaptafeltje voor je, zou je voorover gebukt moeten zitten om het scherm te zien. Of je zou de tablet vast moeten houden op ongeveer een hoek van 45 graden om alles helder te kunnen bekijken. Door het gebruik van een Tab S 8.4 hoesje kun je je tablet in verscheidene standen rechtop zetten. Je zal geen enkele nekklachten meer krijgen. Ook is het erg fijn uiteraard als je een video wil zien of een introductie met de toestel gaat geven. Daarnaast kan het voorvallen dat er iemand een drinkglas drank over je toestel heen laat vallen. Alle data op je apparaat kunnen weg zijn, en die kun je niet makkelijk terug krijgen. Als al je persoonlijke bestanden zoals foto's weg zijn, zou dat toch wel heel vervelend zijn. Voorkomen is beter dan genezen.

   

  De waarde van je device.

  Door een Tab S 8.4 hoesje te kopen heb je dus het voordeel zonder de constante zorg dat het beschadigd raakt. Je kun het device makkelijk overeind zetten en een film bekijken zonder alle mogelijke voorwerpen te gebruiken om het apparaat rechtop te houden. Een ander aspect is de waarde van het toestel. Een Tab S 8.4 hoesje dat je al jaren in gebruik hebt, zal wel al flinke beschadigingen vertonen. Zonder gebruik van een Tab S 8.4 hoesje zou deze helemaal toegetakeld zijn met deze defectheden. {Indien je je} toestel doorverkoopt, kan je vaak meer geld voor de tablet vragen dan als het toestel vol defectheden zit. Ben je nog van plan je Tab S 8.4 door te verkopen? Dan kun je er nog veel meer cash voor terug krijgen dan voor een tablet vol beschadigingen. Tevens verkoopt een tablet in goede staat veel beter dan één die door gebruik is beschadigd.

   

  Koop bij my-icover.nl

  U kunt ons grote aanbod bekijken op deze pagina. Bedien de filters aan de linkerkant om expliciet te zoeken op tint, prijs of type Tab S 8.4 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij reageren binnen aanzienbare tijd.

  Ook relevant:

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

   

 • Samsung Galaxy Tab S...

  My-iCover.nl klasse Samsung Galaxy Tab S 10.1 hoesjes

  De reeks Samsung Galaxy Tab S en S2 toestellen lijken allemaal op elkaar. De Tab S is de voorganger van de Tab S2 en is verkrijgbaar in twee maten. Er is een 8.4inch uitvoering en een 10.1inch uitvoering. De Tab S 10.1 is de grote broer van de familie. Het formaat is uitstekend om presentaties op te houden of om films op te kijken. Uiteraard wil je dat je toestel heel lang met je meegaat, let daar op dat je tablet een Tab S 10.1 hoesje omheeft.

  Waarde van een Samsung Galaxy Tab S 10.1 hoesje

  Door het omdoen van een Tab S 10.1 hoesje zorgt u voor directe bescherming tegen dagelijke ongelukjes. Tijdens een harde landing op de grond kan je Tab S 10.1 fikse beschadigingen opdoen. Met een Tab S 10.1 hoesje kun je eenvoudig jezelf veel vervelendheid voorkomen. Heb je kinderen in huis die zowel met de Tab S 10.1 spelen? Dan is het zeker aan te bevelen om je toestel degelijk te beschermen. Een volwassene kan eens onvoorzichtig zijn en iets laten vallen, dus een kleintje al helemaal! De kosten voor een Tab S 10.1 hoesje zijn niet hoog, zo wil My iCover het voor alle klanten mogelijk maken om zijn of haar apparaat in goede conditie te behouden. Plak er nog een beschermfolie op om het scherm nog een extra bescherming te geven.

   

  Waarom zou je nog meer een Tab S 10.1 hoesje aanschaffen?

  Het gebruik van een Tab Lite 3 hoesje heeft ook enige praktische redenen. Stel je voor je neemt je tablet mee op reis en je zit lekker in de trein. Met de tablet op het inklaptafeltje voor je, zou je voorover gebukt moeten zitten om op je tablet te kijken. Of je zou de tablet in de hand vast moeten houden op ongeveer een hoek van 45 graden om alles duidelijk te kunnen bekijken. Door een Tab S 10.1 hoesje kun je je tablet in verscheidene standen rechtopzetten. Je zal genkele nekklachten meer hebben. Ook is het zeer handig uiteraard als je een video wil zien of een introductie met de toestel gaat geven. Daarnaast kan het gebeuren dat er iemand een glas drank over je toestel heen laat donderen. Alle gegevens op je device kunnen zoek raken, en die kun je niet simpel terug krijgen. Als de belangrijke presentatie voor je werk die je net nu nodig hebt foetsie is, is dat wel heel erg. Voorkomen is beter dan genezen.

   

  De waarde van je tablet.

  Door een Tab S 10.1 hoesje te gebruiken heb je dus het voordeel zonder de constante zorg dat het beschadigd raakt. Je kun het apparaat in één hand omdraai overeind zetten en een film bekijken zonder alle mogelijke voorwerpen te gebruiken om de tablet staand te houden. Een ander aspect is de waarde van het device. Een Tab S 10.1 hoesje dat je continu in gebruik hebt gehad vanaf de aanschaf van het apparaat, zal na een aantal jaren flink toegetakeld zijn. Kun je je indenken dat al die beschadigingen en verkleuringen niet op het frontje zitten, maar op de tablet? Ingeval je je tablet verkoopt, kan je vaak meer geld voor de tablet vragen dan als het toestel vol krassen zit. Ben je nog van plan je Tab S 10.1 door te verkopen? Dan kun je er nog veel meer geld voor terug krijgen dan voor een toestel vol gebruikerssporen. Je verkoopt het device veel eerder omdat het ten eerste een A-merk product is en ook nog eens in goede staat.

   

  De service van my-icover.nl

  U kunt ons omvangrijke aanbod inzien op deze pagina. Bedien de filters aan de linkerzijde om speciaal te zoeken op kleur, prijs of type Tab S 10.1 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij reageren binnen aanzienbare tijd.

  Ook relevant:

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

   

 • Samsung Tab S2 (8.0)...

  Onze mooie Samsung Galaxy Tab S2 8.0 hoesjes

  De Samsung Galaxy Tab S2 8.0 is het kleine broertje van de Tab S2 9.7. Dit formaat wordt erg gemakkelijk in de hand bevonden door vele consumenten. Je kunt je device gemakkelijk in je tas stoppen om het overal mee naartoe te nemen. Uiteraard wil je dat je tablet zo lang mogelijk mee gaat, zorg er daarom voor dat je apparaat een Tab S2 8.0 hoesje draagt.

   

  Hoe bescherm je je tablet het best een met Samsung Galaxy Tab S2 8.0?

  Door het gebruik van een Tab S2 8.0 hoesje zorgt u voor optimale bescherming tegen dagelijkse ongelukjes. Middels een harde landing op de harde tegelvloer kan je Tab S2 8.0 flinke beschadigingen oplopen. Met een Tab S2 8.0 hoesje kun je simpel jezelf veel overlast voorkomen. Heb je kinderen in huis die mede met de Tab S2 8.0 spelen? Dan is het zeker raadzaam om je toestel optimaal te behoeden tegen ongelukjes. Een volwassene kan incidenteel roekeloos zijn en iets laten donderen, dus een minderjarige al helemaal! De uitgave voor een Tab S2 8.0 hoesje zijn niet hoog, zo wil My iCover het voor iedereen mogelijk maken om zijn of haar toestel in perfecte conditie te behouden. Plak er nog een beschermfolie op om het scherm nog een additionele dekking te geven.

   

  Praktische redenen

  Het gebruik van een Tab S2 8.0 hoesje heeft zowel enkele praktische redenen. Stel je voor je neemt je tablet mee op reis en je zit lekker in de trein. Ingeval je toestel op bovenbenen legt, dan moet je compleet voorover buigen om op je beeldscherm te kunnen kijken. Of je zou de tablet in de hand vast moeten houden op ruwweg een hoek van 45 graden om alles duidelijk te kunnen bekijken. Door een Tab S2 8.0 hoesje kun je je tablet in meerdere standen recht zetten. Nekklachten zullen per vandaag verledentijd zijn. Ook is het buitengewoon fijn natuurlijk als je een film wil kijken of een presentatie met de tablet gaat geven. Ingeval je naar je werk gaat, kan het natuurlijk voorkomen dat iemand tegen je aanloopt en je door de schrik de tablet laat vallen. Alle gegevens op je toestel kunnen verloren raken, en die kun je niet gemakkelijk terug krijgen. Als al je persoonlijke bestanden zoals foto's verdwenen zijn, zou dat toch wel heel ernstig zijn. Voorkomen is beter dan genezen.

   

  Bespaar geld

  Middels een Tab S2 8.0 hoesje te kopen heb je dus het voordeel zonder de constante zorg dat het beschadigd raakt. Mede kun je je apparaat op een passende stand zetten zodat je geen nekklachten krijgt. Een ander aspect is de waarde van de tablet. Een Tab S2 8.0 hoesje dat je al een tijd in gebruik hebt, zal wel al flinke beschadigingen hebben opgelopen. Zonder Tab S2 8.0 hoesje zou deze toegetakeld zijn met deze beschadigingen. Wanneer je het device weer aan iemand anders wilt verkopen, kan je vaak meer geld voor de tablet vragen dan wanneer het toestel vol gebruikerssporen zit. Ben je nog van plan je Tab S2 8.0 door te verkopen? Dan kun je er nog veel meer cash voor krijgen dan voor een toestel vol defectheden. Tevens verkoopt een product in goede staat veel eerder dan eentje die door de jaren heen is beschadigd.

   

  Koop bij my-icover.nl

  U kunt ons grote aanbod inzien op deze webpagina. Gebruik de filters aan de linkerzijde om specifiek te zoeken op kleur, prijs of type Tab S2 8.0 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij antwoorden binnen korte tijd.

  Ook relevant:

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

 • Samsung Galaxy Tab S2...

  Onze mooie Samsung Galaxy Tab S2 9.7 hoesjes

   

  De Samsung Galaxy Tab S2 9.7 is de grote broer van de Tab S2 8.0. De tablet draait op Android 5.0 lollipop. Dit is één van de nieuwste besturingssystemen van Samsung en dus erg snel en gebruiksvriendelijk. De tablet is ook dunner en lichter dan ooit tevoren. Daarom behoren deze tablets tot de toptoestellen van Samsung. Je verlangt uiteraard niet dat je device gauw kapot gaat, schaf vandaar nu nog een Tab S2 9.7 hoesje aan.

  Waarom een Samsung Galaxy Tab S2 9.7 hoesje?

  Als je een Tab S2 9.7 hoesje aanschaft behoed je je tablet tegen ongelukjes. Je Tab S2 9.7 kan behoorlijk toegetakeld worden wanneer deze bv. op een harde vloer zou vallen. Met een Tab S2 9.7 hoesje kun je gemakkelijk jezelf veel ergernis voorkomen. Heb je thuis kinderen die ook gebruik mogen maken van de Tab S2 9.7? Dan is het zeker raadzaam om je apparaat optimaal te beschermen. Een volwassene kan incidenteel roekeloos zijn en iets laten donderen, dus een kind al helemaal! De kosten voor een Tab S2 9.7 hoesje zijn niet hoog, zo wil My iCover het voor iedereen mogelijk maken om zijn of haar tablet in uitstekende staat te behouden. Kies in combinatie met een een Tab S2 9.7 hoesje ook nog voor een beschermfolie en je scherm blijft beschermt tegen krassen.

   

  Praktische redenen

  Een reeks praktische redenen van een Tab S2 9.7 hoesje zetten we voor je op een rijtje. Stel je voor je neemt je tablet mee naar school en je zit lekker in de trein. Met de tablet op schoot, zou je voorover gebukt moeten zitten om op je scherm te kijken. Of je kan je tablet in je hand houden, maar dat wordt je ook al snel beu. Met een Tab S2 9.7 hoesje kun je het openklappen en rechtop plaatsen in verschillende standen. Nekklachten zullen vanaf vandaag verledentijd zijn. Ook is het hoogst handig uiteraard als je een film wil zien of een introductie met de toestel gaat geven. Ook kan het gebeuren dat er iemand een drinkglas water over je device heen laat donderen. Alle gegevens op je toestel kunnen kwijt raken, en die kun je niet eenvoudig terug fixen. Als de belangrijke presentatie voor je werk die je net vandaag nodig hebt foetsie is, is dat wel heel ellendig. Voorkomen is beter dan genezen.

   

  De waarde van je toestel.

   

  Middels een Tab S2 9.7 hoesje te kopen heb je dus het voordeel zonder de constante zorg dat het beschadigd raakt. Mede kun je je apparaat op een goede stand zetten zodat je geen nekklachten krijgt. Maar er zijn nog meer baten. Je kunt de waarde van je device behouden Een Tab S2 9.7 hoesje dat je al een hele tijd in gebruik hebt, zal wel al grote beschadigingen vertonen. Zonder Tab S2 9.7 hoesje zou deze toegetakeld zijn met deze defectheden. {Indien je je} toestel weer aan iemand anders wilt verkopen, kan je veel meer geld voor het toestel vragen dan als het device vol krassen zit. Ben je nog van plan je Tab S2 9.7 door te verkopen? Dan kun je er nog veel meer poen voor krijgen dan voor een toestel vol beschadigingen. Je verkoopt het toestel veel eerder omdat het in eerste instantie een A-merk product is en ook nog eens in topconditie.

   

  Koop bij my-icover.nl

  U kunt ons omvangrijke assortiment bekijken op deze pagina. Gebruik de filters aan de linkerzijde om speciaal te zoeken op tint, prijs of soort Tab S2 9.7 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij reageren binnen korte tijd.

  Ook relevant:

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

 • Samsung Galaxy Tab S3...

  Een mooi hoesje voor de Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  HTC heeft dankzij deze mobiel weer een topper in zijn verzameling toestellen, de Samsung Galaxy Tab S3 9.7. Ze hebben dit keer gekozen om voor kwaliteit te gaan en minder gelet om de kostprijs te drukken De kwalitatieve en solide speakers die voor zorgen dat u nooit meer een gesprek mist omdat u niet de belsignaal hebt gehoord. De camera maakt duidelijke foto’s zonder last te hebben van waas of andere irritaties. Hoe dan ook, u bent op deze pagina beland, dus dat betekent dat u een juiste keus hebt gemaakt wat betreft uw mobiel keuze

  Een Samsung Galaxy Tab S3 9.7 hoesje kopen

  Er zijn genoeg argumenten om uw gsm te beschermen, vooral wanneer het gaat om een kostbare smartphone. Met een hoesje voor de Samsung Galaxy Tab S3 9.7, geeft u veel meer beschutting tegen allerlei krassen en botsingen. Uit onderzoeken is bekend geworden dat krasjes op een apparaat één van de grootste kwellingen zijn van de menigte die een nieuw mobieltje hebben gekocht. Bevestig er nog een screenprotector op en u hebt uw hele gsm beschermd tegen krassen.

  Een gsm als de Samsung Galaxy Tab S3 9.7, wordt veel mee gespeeld. Mocht u iemand zijn die zo nu en dan een telefoontje pleegt, zou u niet voor deze telefoon zijn gegaan U zult zien dat u tijdens het reizen naar muziek aan het luisteren bent, foto’s aan het maken of navigeren in het buitenland. Uw gsm is een hulpmiddel om momenten vast te leggen, u de kortste route aan te geven en voor ontspanning. Maar pas op, hoe regelmatiger u een gsm gebruikt, hoe groter de kans wordt dat hij een keer valt. Als hij al stuk is gevallen, is het al te laat voor een telefoonhoesje.

  Waarom u een hoesje nodig hebt

  U gebruikt uw mobieltje al een tijd lang zonder een telefoonhoesje en door een ongelukje laat u uw nog prima apparaat vallen. Niet alleen uw telefoon beschadigd, maar uw telefoon gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en gegevens die zijn vastgelegd op uw apparaat zijn voor goed niet meer te op te vragen. Dat zou erg spijtig zijn en vervelend. Zorg dat u het probleem voor bent en bescherm uw Samsung Galaxy Tab S3 9.7.

  Groot keuze in Samsung Galaxy Tab S3 9.7 hoesjes

  Alle telefoonhoesjes bij www.gajetto.nl worden uitgebreid gecontroleerd door de medewerkers en worden pas opgestuurd wanneer die door de kwaliteitskeuring door komen. Service is voor ons bijzonder van belang en we onze doelstelling is om u als klant een amusante ervaring te bezorgen m.b.t. het internet winkelen.

  Als u uw Samsung Galaxy Tab S3 9.7 hoesje hebt uitgekozen, sturen wij uw order nog dezelfde dag op mits het voor 17:00 is besteld. Vaak heeft u uw hoes de volgende dag dan al in huis.

  We houden af en toe acties op onze facebook pagina, hou het in de gaten en wellicht bent u wel 1 van de gelukkige winnaars!

   

   

 • Samsung Galaxy Tab S4...

  Samsung Galaxy Tab S4 (10.5) hoesjes

 • Samsung Tab Pro (8.4)...

  My iCover prima Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 hoesjes

   

  De Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 is het kleine broertje van de Tab Pro 10.1. Door het 8.4inch formaat kun je de tablet nog net in één hand houden. Vergeleken met de Tab Pro 10.1 is het formaat compact en erg gebruiksvriendelijk. Ook de beeldkwaliteit is bijzonder goed en dus perfect voor de leukste films te bekijken. Bij één stoot kan je device al razendsnel beschadigen, koop vandaar een Tab Pro 8.4 hoesje en je zal lang genot hebben van je tablet.

   

  Hoe bescherm je je device optimaal een met Samsung Galaxy Tab Pro 8.4?

  Door het omdoen van een Tab Pro 8.4 hoesje zorgt u voor optimale bescherming van buitenaf. Krassen kunnen de Tab Pro 8.4 schaden en in het ernstigste geval, defect raken. Deze vervelendheid kun je eenvoudig voorkomen door middel van een Tab Pro 8.4 hoesje. Heb je kinderen in huis die zowel met de Tab Pro 8.4 spelen? Schaf dan zeker een Tab Pro 8.4 hoes aan. Een volwassene kan soms onvoorzichtig zijn en iets laten donderen, dus een kleintje al helemaal! De uitgave voor een Tab Pro 8.4 hoesje zijn niet hoog, zo willen wij het voor iedereen mogelijk maken om zijn of haar device in perfecte conditie te behouden. Plak er nog een beschermfolie op om het full-hd scherm nog een extra bescherming te geven.

   

  Waarom zou je nog meer een Tab Pro 8.4 hoesje aanschaffen?

  Het gebruik van een Tab Lite 3 hoesje heeft ook enige praktische redenen. Stel je voor je gaat met de tablet naar school en je zit lekker in de trein. Ingeval je tablet op schoot legt, dan moet je compleet voorover buigen om op je scherm te kijken. Of je zou de device vast moeten houden op ongeveer een hoek van 45 graden om alles goed te zien. Door het gebruik van een Tab Pro 8.4 hoesje kun je je tablet in verscheidene standen rechtop zetten. Nekklachten zullen per vandaag verledentijd zijn. Ook is het extreem fijn natuurlijk als je een film wil zien of een introductie met de device gaat geven. Daarnaast kan het voordoen dat er iemand een glas water over je device heen laat vallen. Je kunt natuurlijk de persoon aansprakelijk stellen voor de beschadiging aan de tablet, echter alle gegevens op de Tab Pro 8.4 kunnen wellicht kwijt zijn geraakt. Als al je persoonlijke bestanden zoals fotoos en berichten weg zijn, zou dat toch wel heel vervelend zijn. Voorkomen is beter dan genezen.

   

  De waarde van je toestel behouden.

  Middels een Tab Pro 8.4 hoesje in gebruik te nemen heb je dus het voordeel zonder de constante zorg dat het beschadigd raakt. Zowel kun je je tablet op een passende stand zetten zodat de waarschijnlijkheid op nekklachten zo klein mogelijk blijft. Maar er zijn nog meer voordelen. Je kunt de waarde van je tablet behouden Een Tab Pro 8.4 hoesje dat je continu hebt gebruikt vanaf de koop van het apparaat, zal na een tijdje flink toegetakeld zijn. Kun je je indenken dat al die krassen en verkleuringen niet op het hoesje zitten, maar op de tablet? Wanneer je jouw toestel weer aan iemand anders wilt verkopen, kan je veel meer geld voor het toestel vragen dan wanneer het toestel vol krassen zit. Ben je nog van plan je Tab Pro 8.4 te verkopen? Dan kun je er nog veel meer geld voor terug krijgen dan voor een device vol krassen. Je verhandelt het apparaat veel eerder omdat het ten eerste een A-merk artikel is en ook nog eens in goede staat.

   

  Koop bij my-icover.nl

  U kunt ons grote assortiment inzien op deze webpagina. Gebruik de filters aan de linkerkant om specifiek te zoeken op kleur, prijs of soort Tab Pro 8.4 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij reageren binnen korte tijd.

  Ook relevant:

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

 • Samsung Tab Pro (10.1)...

  Onze prima Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 hoesjes

   

  De Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 is de grote broer van de Tab Pro 8.4. Deze tablet is te koop in de twee kleuren zwart en wit. Het lijkt net of de achterkant van het device is gemaakt van leder, maar schijn bedriegt, dat is niet zo. De buitenkant is gemaakt van kunststof. Let dus op want bij één val kan je tablet al gauw kapot gaan, neem vandaar een Tab Pro 10.1 hoesje en je zal voor een lange tijd plezier hebben van je device.

  Waarom een Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 hoesje?

  Door het omdoen van een Tab Pro 10.1 hoesje zorgt u voor directe bescherming tegen dagelijke ongelukjes. Je Tab Pro 10.1 kan fiks toegetakeld worden wanneer het device bijvoorbeeld op een harde ondergrond zou vallen. Met een Tab Pro 10.1 hoesje kun je gemakkelijk jezelf veel overlast voorkomen. Heb je kinderen in huis die zowel met de Tab Pro 10.1 spelen? Behoed je tablet dan goed. Als een volwassene ooit iets kan laten donderen, kan een kind dat al helemaal! Een Tab Pro 10.1 hoesje kost niet veel geld, zorg dus dat jouw toestel correct beschermd is en in perfecte conditie blijft. Plak er nog een screen protector op om het full-hd scherm nog een extra dekking te geven.

  Praktische redenen

  Het gebruik van een Tab Lite 3 hoesje heeft zowel enkele praktische redenen. Veel mensen nemen hun tablet mee onderweg op reis, bv. in de trein. Wanneer je toestel op schoot legt, dan moet je helemaal voorover buigen om op je scherm te kunnen kijken. Of je zou de device in de hand moeten houden op ongeveer een hoek van 45 graden om alles goed te zien. Door het gebruik van een Tab Pro 10.1 hoesje kun je je tablet in meerdere standen rechtopzetten. Nekklachten zullen per vandaag verledentijd zijn. Ook is het buitengewoon handig uiteraard als je een film wil zien of een introductie met de device gaat geven. Als je naar school gaat, kan het uiteraard gebeuren dat iemand tegen je aanloopt en je door de verbijstering het toestel laat tuimelen. Je kunt begrijpelijk de persoon verantwoordelijk stellen voor de schade aan het apparaat, echter alle gegevens op de Tab Pro 10.1 kunnen misschien kwijt zijn geraakt. Als al je prive bestanden zoals foto's verdwenen zijn, zou dat toch wel heel vervelend zijn. Voorkomen is beter dan genezen.

   

  De waarde van je device behouden.

   

  Middels een Tab Pro 10.1 hoesje te gebruiken heb je dus het voordeel zonder de constante zorg dat het beschadigd raakt. Je kun het toestel makkelijk recht zetten en een video bekijken zonder allerlei voorwerpen te gebruiken om het device recht te houden. Echter er zijn meerdere voordelen. Je kunt de waarde van je tablet behouden. Een Tab Pro 10.1 hoesje dat je al een hele tijd in gebruik hebt, zal wel al fikse beschadigingen vertonen. Kun je je voorstellen dat al die barsten en viezigheid niet op het frontje zitten, maar op de tablet? {Wanneer je de} tablet weer aan iemand anders wilt verkopen, kan je veel meer geld voor het device vragen dan wanneer het device vol krassen zit. Ben je nog van plan je Tab Pro 10.1 door te verkopen? Dan kun je er nog veel meer geld voor terug krijgen dan voor een device vol gebruikerssporen. Je verkoopt het toestel veel sneller omdat het in eerste instantie een A-merk product is en ook nog eens in topconditie.

   

  Bestel op my-icover.nl

  U kunt ons grote aanbod inzien op deze pagina. Gebruik de filters aan de linkerzijde om speciaal te zoeken op kleur, koopprijs of type Tab Pro 10.1 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij antwoorden binnen korte tijd.

  Ook relevant:

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Note (10.1) 2014 Edition hoesjes

 • Samsung Tab Pro (12.2)...

  Samsung Galaxy Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

 • Samsung Note (10.1)...

  My-iCover.nl toffe Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition hoesjes

   

  De Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition biedt u veel mogelijkheden, een mooi scherm en goede snelle hardware. Daarom zijn er veel enthousiaste reacties van de consumenten. Deze Samsung Tab is speciaal uitgebracht voor de zakelijke markt. Uiteraard verlang je dat je device heel lang met je meegaat onderweg naar het werk, zorg er daarom voor dat je tablet een Note 10.1 2014 edition hoesje draagt.

  Hoe bescherm je je tablet optimaal een met Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition?

   

  Indien je een Note 10.1 2014 edition hoesje aanschaft bescherm je je apparaat tegen ongelukjes. Stoten kunnen de Note 10.1 2014 edition schaden en in het ernstigste geval, kapot raken. Deze vervelendheid kun je simpel voorkomen door het gebruik van een Note 10.1 2014 edition hoesje. Heb je thuis kinderen die ook gebruik maken van de Note 10.1 2014 edition? Schaf dan zeker een Note 10.1 2014 edition hoes aan. Wanneer een volwassene soms iets kan laten vallen, kan een minderjarige dat al helemaal! Een Note 10.1 2014 edition hoesje kost niet veel geld, zorg dus dat jouw toestel degelijk beschermd is en in goede conditie blijft. Kies in combinatie met een een Note 10.1 2014 edition hoesje zowel nog voor een screen protector en jouw LCD scherm blijft behoed tegen krassen.

   

  De praktische redenen van een Note 10.1 2014 edition hoesje.

   

  Het gebruik van een Samsung Note 10.1 2014 hoesje heeft zowel enige praktische redenen. Veel mensen nemen hun tablet mee , bv. in de trein. Indien je device op bovenbenen legt, dan moet je compleet voorover buigen om op je tablet te kijken. Of je kan je toestel in je handen vasthouden, echter dat wordt je ook al gauw moe. Door het gebruik van een Note 10.1 2014 edition hoesje kun je je tablet in diverse standen rechtop zetten. Je zal geen enkele nekklachten meer hebben. Ook is het zeer fijn uiteraard als je een film wil kijken of een introductie met de toestel gaat geven. Ook kan het voordoen dat er iemand een glas drank over je device heen laat vallen. Je kunt uiteraard de persoon aansprakelijk stellen voor de ellende aan het device, echter alle data op de Note 10.1 2014 edition kunnen misschien weg zijn. Als de belangrijke introductie voor je werk die je net nu nodig hebt foetsie is, is dat wel heel vervelend. Voorkomen is beter dan genezen.

   

  Bespaar geld

   

  Met een Note 10.1 2014 edition hoesje hoef je je dus niet altijd zorgen te maken voor een barst. Je kun het device makkelijk overeind zetten en een programma bekijken zonder allerlei voorwerpen te gebruiken om het toestel staand te houden. Een ander aspect is de waarde van het device. Een Note 10.1 2014 edition hoesje dat je steevast hebt gebruikt vanaf de aankoop van de tablet, zal na een tijdje fiks toegetakeld zijn. Zonder gebruik van een Note 10.1 2014 edition hoesje zou deze vernield zijn met deze defectheden. Wanneer je jouw device verkoopt, kan je vaak meer geld voor de tablet vragen dan als het toestel vol gebruikerssporen zit. Ben je nog van plan je Note 10.1 2014 edition door te verkopen? Dan kun je er nog veel meer geld voor terug krijgen dan voor een tablet vol krassen. Je verhandelt het toestel veel eerder omdat het ten eerste een A-merk product is en ook nog eens in goede staat.

   

  Koop bij my-icover.nl

   

  U kunt ons grote aanbod inzien op deze webpagina. Gebruik de filters aan de linkerzijde om specifiek te zoeken op tint, koopprijs of type Note 10.1 2014 edition hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en wij reageren binnen korte tijd.

  Ook relevant:

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 Lite (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 3 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (7.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab 4 (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (8.0) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab A (9.7) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S (10.5) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (8.0) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab S2 (9.7) T810 hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (8.4) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (10.1) hoesjes

  Bekijk ons aabod in: Samsung Tab Pro (12.2) & Note Pro (12.2) hoesjes

   

 • Samsung Tab E 9.6 hoesjes

  Samsung Tab E 9.6 hoesjes

  De Samsung Galaxy Tab E 9.6 is een basis tablet bedoeld voor de lichte gebruiker. De Tab E 9.6 heeft aan boord: Android 4.4, 8 Gigabyte geheugen, een groot 9,6 inch scherm en 1.3 Ghz quadcore processor. Dit zijn vrij normale specificaties voor een tablet gericht op de lichte gebruiker. Het laatste nieuws volgen, een simpel spelletje, afspraken in de agenda zetten zijn prima uitvoerbare taken voor deze tablet.

   

  Samsung Galaxy Tab E 9.6 hoesjes

  De Tab E 9.6 is een heel geschikte tablet voor jonge kinderen en ouderen. Dit instapmodel is door zijn prijs een heel aantrekkelijk product om als cadeau te geven. We raden aan om een hoesje voor de Tab E 9.6 te gebruiken samen met een screenprotector. Zo blijft het toestel onbeschadigd en kan het schokken opvangen. Vooral omdat deze tablet waarschijnlijk door kinderen wordt gebruikt, gebeuren ongelukjes met regelmaat. Elektronica kan niet tegen harde schokken, zoals het laten vallen. Met een Samsung Galaxy Tab E 9.6 hoesje, zullen schokken dat voortvloeien uit het uit handen laten vallen, deels door het hoesje worden geabsorbeerd. De kans dat een tablet een val overleeft is veel hoger wanneer er een beschermend hoesje om de tablet zit.

   

  We hebben de beste Samsung Galaxy Tab E 9.6 hoesjes all voor jou uitgekozen. Onze hoesjes voor de Tab E 9.6 hebben een sluitende pasvorm zodat het een strak geheel blijft. Toegang tot de knoppen zoals volumeknoppen zijn aanwezig.

  Bekijk wat andere klanten vonden van hun aankoop op my-icover.nl: https://www.feedbackcompany.com/NL-NL/reviews/My-iCover.html

  Bestel vandaag nog uw hoesje en geniet zonder zorgen van de Samsung Galaxy Tab E 9.6.

   

Samsung tablet hoesjes

Een tablet is niet meer weg te denken in een huiskamer tegenwoordig. Het is een apparaat om even op je gemak het nieuws kunt lezen, of een spelletje kunt doen om de tijd te doden. Een tablet van Samsung is een goede keus. De Koreaanse fabrikant is de wereldleider in verkoop van smartphones en tablets en danzkzij het Android besturingssysteem, kan je gemakkelijk de apps op een tablet zetten en werkt alles naar behoren.

Omdat een tablet vaak in de woonkamer ligt waar waarschijnlijk ook kinderen mee spelen, is het van belang een Samsung tablet te voorzien van een hoesje. Samsung tablets zijn licht van gewicht, maar door de lichte behuizing, is het ook fragiel, net als elk ander tablet toestel. Laat het een keer vallen op de grond, kan je eigenlijk 99% van de tijd vaarwel zeggen tegen de tablet. Met een hoesje verklein je de kans dat het scherm breekt, omdat een Samsung tablet hoesje de randen voornamelijk goed beschermd en dat zijn de plekken die de grond het eerst raken bij een valpartij.

 

Kinderen en Samsung tablet hoesjes

Een Samsung tablet hoesje is natuurlijk een perfecte combinatie wanneer je kind ook met de tablet speelt. Een stoot tegen het scherm zou het scherm kunnen breken en de gevolgen kunnen ernstig zijn. Het glas is gemaakt van veiligheidsglas, glasscherven zullen vaak niet voorkomen, maar je kunt beter extra voorzichtig zijn door er een screenprotector op te plakken. Zo blijft alle eventuele scherven glas achter de screenprotector bij een val.

 

Een standaard met perfecte kijkhoek

Op een tablet is een veelzijdig apparaat waar je veel dingen mee kunt doen. Filmpjes kijken kan erg leuk zijn en zonder een Samsung tablet hoesje, zou je constant het toestel vast moeten houden. Met een hoesje zou je de tablet op een gewenste hoek kunnen neerzetten zodat je je handen vrij hebt en gemakkelijk naar het scherm kunt kijken, ideaal toch?

 

Een hoesje voor de Samsung tablet beschermd het toestel, maar ook jouw bestanden

Een kapotte tablet is erg vervelend, zeker wanneer je belangrijke bestanden op zet. Vakantiefoto’s en afspraken staan vaak op de tablet en is natuurlijk zonde als deze verloren gaan. Daarom zou je altijd een tablet hoesje voor jouw toestel moeten aanschaffen bij aankoop van een tablet. Wij kunnen geen nadeel bedenken waarom je geen hoesje om de tablet zou willen doen!