Filteren op

iPod Nano hoesjes

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Een hoesjes voor de iPod Nano 7g

 

De iPod Nano is jouw beste maatje tijdens het sporten en tijdens het reizen. Het lichtgewichte en kleine toestel past overal zonder te merken dat u iets bij hebt. De 7e generatie iPod Nano heeft een multi-touch scherm met meer mogelijkheden dan het vorige model. Het heeft een home button en een knop voor het afspelen gekregen. Omdat dit kleine muziekspeler vaak met je mee gaat in slechte weersomstandigheden, zoals hardlopen in de regen, is het van belang het goed te beschermen met een iPod Nano hoesje.

 

Vast klemmen

 

Tijdens het sporten zit vaak een muziekspeler in de weg. Tijdens het rennen stuitert de iPod in je trainingsbroek of jasje. Zo zijn er iPod Nano hoesjes met een handige klem voor aan uw broek. Het stuiteren en in de weg zitten tijdens het hardlopen is dan verleden tijd. Ook is het handig voor op reis. Met de handige klip kan je het overal aan vast maken en heeft u uw handen vrij om uw bagage te pakken.

Een iPod Nano hoesje in de vorm van een armband is ook een hele handige. U stopt het toestel in de armband, doe het om uw arm en u kunt joggen zonder last te hebben van de iPod en heerlijk genieten van uw muziek.

 

Bescherming

 

Naast dat deze hoesjes heel handig zijn, vervullen deze hoesjes ook nog een andere taak, namelijk bescherming van het toestel. De iPod Nano is 1 van de beste muziekspelers dat er bestaat. Bij Apple hebben ze het lichtgewicht, dun en klein van formaat gemaakt. Het nadeel is dat het wel met zorg om moet worden gegaan. Een ongelukje zit in een klein hoekje en het zou enorm jammer zijn wanneer het toestel kapot valt of krassen krijgt. De hoesjes beschermen de iPod en vangt een groot deel van de schokken op, zodat u zorgeloos uw iPod overal mee kunt nemen.

 

Mooie covers

 

De hoesjes voor de iPod Nano hebben leuke prints en geven een andere uitstraling aan de iPod Nano. Zo maakt u uw muziekspeler persoonlijk met bijvoorbeeld een leuke print.

 

Morgen in huis

 

Besteld u vandaag uw iPod Nano hoesje, wordt het ook vandaag nog verzonden (voor 5 uur ’s middags). Heeft u vragen of opmerkingen, kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier. We reageren razendsnel op alle vragen, dus aarzel niet om een bericht te sturen!

My-iCover.nl

iPod Nano hoesjes