Filteren op

iPod Touch 5 en 6 hoesjes

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Fijn hoesje voor de iPod touch 5 en 6

 

De iPod touch 6 is de grote broer van de iPod touch 5. Het uiterlijk is hetzelfde gebleven, maar achter de aluminium behuizing zit zeker verschil. In plaats van de A5 chip in de iPod touch 5, zit er nu een supersnelle A8 chip in de iPod touch 6. Daarmee kan het moeiteloos de zwaarste games aan en multitasken is een eitje dankzij de nieuwe chip. Ook het werkgeheugen is verdubbeld naar 1 gigabyte, om de gebruikerservaring nog beter te maken. De iPod is tegenwoordig niet alleen maar een muziek speler, maar een multimedia toestel geworden. Wees er zuinig op, we adviseren een iPod touch hoesje te gebruiken.

 

Volledig genieten zonder zorgen

 

Met een iPod touch hoesje hoeft u niet bang te zijn dat u onderweg door een ongelukje uw iPod stuk laat vallen. De iPod touch heeft een super dunne behuizing zodat het makkelijk mee is te nemen. Krassen op de behuizing, scherm of camera is niet meer ongedaan te maken en onderdelen vervangen kost vaak te veel. Er is ook een keerzijde, namelijk dat het ook gevoelig is voor stoten en natuurlijk ook schaven. De hoesjes zijn gemaakt om gebruikerssporen tegen te gaan, maar ook klappen op te vangen, zodat de iPod minder te lijden heeft. Het toestel gaat zo langer mee, blijft voor altijd mooi en u kan lekker lang er van genieten zonder zorgen te maken dat het stuk gaat.

 

Uw iPod brengt meer op zonder krassen

 

Mocht u ooit van uw iPod af willen, brengt het nog veel op, omdat mensen meer interesse hebben in een goed onderhouden toestel. Een iPod touch 6 met mankementen en of beschadigingen zal verkocht worden tegen dump prijzen. Investeer in een goedkoop en leuk hoesje en het zal zichzelf dubbel en dwars terug verdienen na verloop van tijd.

 

Veel keus uit hoesjes

 

Bij ons hebben we een ruime keus aan iPod touch 6 hoesjes. De hoesjes passen ook op de iPod touch 5. Personaliseer het hoesje met een leuke print en laat de wereld zien waar jouw interesse ligt door middel van een hoesje. Erg handig wanneer u bij vrienden of kennissen bent en iedereen zijn telefoon rondslingert. Uw hoesje valt gelijk op en zal zeker leuke reacties op krijgen.

My-iCover.nl is uw webwinkel voor telefoonhoesjes waar u zorgeloos snel en gemakkelijk kunt bestellen.

iPod Touch 5 en 6 hoesjes