Filteren op

Kleur

Kleur

iPad Air 2 (2014) hoesjes

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Leuk hoesje voor de iPad Air 2

 

Een iPad Air 2 is momenteel één van de best beoordeelde tablets van dit moment. Het toestel bevat de snelle A8x chip die alle tablets verslaat op alle fronten. Ook is de tablet weer een millimeter dunner geworden ten opzichte van de voorganger. Door een speciale laag over het scherm zijn reflecties op het scherm sterk verminderd en zorgt voor een nog betere ervaring. Nu het toestel weer dunner is geworden, ziet het natuurlijk erg mooi uit, maar dat betekent ook dat het qua stevigheid iets minder wordt. Daarom adviseren we om een iPad Air 2 hoesje te gebruiken.

 

Alle vlakken goed beschermen

 

Een iPad Air 2 hoesje kan uw tablet redden wanneer het een keer valt. Het kan net het verschil zijn tussen een werkend toestel of een compleet verwoeste tablet waar het scherm stuk is en waarschijnlijk ook andere pragiele hardware onderdelen beschadigd raken. Reparatie van een iPad Air 2 kan vaak honderden euro’s kosten en is soms een nieuwe tablet aanschaffen een betere optie. Een hoesje van 2 tientjes zou al dat onheil kunnen voorkomen.

Omdat de iPad Air 2 nog compacter is geworden, kan zo’n toestel eenmaal minder hebben. Ook is een hoesje voor de iPad Air 2 erg handig.

 

Standaard en ergonomisch

 

Tegenwoordig hoor je vaak klachten van mensen die op kantoor werken, dat er niet ergonomisch wordt gewerkt. Daaruit vloeit voort dat er lichamelijke klachten optreden. Zo is dat ook met het werken op een tablet. Met een iPad Air 2 hoesje kunt u de tablet op allerlei standen zetten zodat u niet voorover gebogen hoeft te zitten om goed het scherm te zien. Ook handig is een automatische slaap functie dat ingebouwd zit in sommige iPad Air 2 hoesjes. De iPad gaat dan uit zichzelf in slaapstand wanneer u het flapje dicht doet.

 

Geef uw tablet een unieke uitstraling

 

Omdat we een grote keus hebben aan iPad Air 2 hoesjes, is de kans groot dat u een leuke hoes vindt dat goed bij u past. Of u nu houdt van bloemetjes of van een spierwitte lederen hoes zoekt, we hebben het allemaal. Het grote voordeel is dat u een unieke look hebt die niemand anders in uw kennissenkring heeft. De hoesjes hebben een goede afwerking en zijn gemaakt uit kwalitatief goede, maar ook sterke materialen.

 

Uw iPad Air 2 hoesje gratis verzonden

 

Besteld u vanuit Nederland? Dan hebben we een gratis verzendservice! Voor alle klanten uit België, hebben we een gereduceerd tarief op de verzendkosten. My-icover.nl zorgt dat u zorgeloos online kunt bestellen. Mocht u een vraag hebben, stuur ons een email naar info@my-icover.nl

 

Misschien ook relevant:

Ons aanbod in iPad 2, 3 & 4 Hoesjes

Ons aanbod in iPad Air Hoesjes

Ons aanbod in iPad Mini 1, 2 & 3 Hoesjes

Ons aanbod in iPad Pro 12.2inch Hoesjes

Ons aanbod in iPad Pro 9.7 inch Hoesjes

Ons aanbod in iPad mini 4 hoesjes

 

 

iPad Air 2 hoesjes