Filteren op

Kleur

Kleur

iPad mini 1/2/3 hoesjes

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Een hoesje voor uw iPad mini 1/2/3

De eerste generatie iPad mini tot en met de 3e generatie, hebben allemaal hetzelfde uiterlijk met bijna identieke afmetingen. Natuurlijk is de hardware stukken verbeterd van generatie tot generatie. De iPad Mini is de ideale tablet voor op reis door de lichtgewichte en klein van formaat tablet. Het is niet te groot en niet te klein. Het scherm is groot genoeg om tekst te lezen en alle apps zonder enige moeite te gebruiken. Omdat de iPad mini 1, 2 en 3 alle drie ongeveer hetzelfde formaat hebben, passen de hoesjes die gemaakt zijn voor de iPad mini 1, ook op de iPad mini 2 en 3. Hierdoor is bij My-iCover een groot aanbod aan hoesjes ontstaan voor deze mini tablets.

Redenen om een hoesje te gebruiken

Het is eigenlijk vanzelfsprekend dat wanneer je een nieuw product koopt, dat ook nog eens duur is, je voorzichtig mee bent en wilt dat het lang mee gaat. Met een iPad mini 2 hoesje om de tablet heen, voorkomt u ten eerste al sporen van gebruik. Lichte krasjes worden geheel voorkomen en de mini tablet blijft als nieuw uitzien. Laat je weleens iets uit handen vallen? Gebeurt dat met de iPad mini 3 zonder hoesje, dan mag je hopen dat je nog snel genoeg bent met je voet om het nog deels een iets zachtere landing te geven, maar 9 uit de 10 keer zal het leiden tot een gebarsten scherm waar je niks meer mee kunt. Soms kan het voorkomen dat ook nog inwendig de hardware door de klap defect raakt. Reparatie kost vaak erg veel en soms niet de moeite waard om het te repareren en is een nieuwe kopen een betere optie, ondanks de hoge aanschafprijs. De valschade kan voorkomen worden met een iPad mini 2 hoesje en kan je dus een hoop ellendigheid schelen.

Verschillende standen

De iPad mini 1, 2 en 3 hoesjes zijn handige standaardjes waar je de ipad in verschillende standen kan zetten. Wilt u iets leuks bekijken, kunt u met hoesje de tablet in een mooie positie zetten met een perfecte kijk hoek. Zonder een hoesje is het onhandig en zou eventueel leiden tot lichamelijke klachten door dat er een verkeerde lichaamshouding wordt aangehouden tijdens het gebruik van de iPad

Verkoopwaarde van de tablet

Mocht je na een tijd een nieuwe tablet willen aanschaffen en de huidige verkopen, dan zal je veel meer voor een iPad mini krijgen die vrij van schade is, dan eentje die goed toegetakeld is. Ook zal er meer geïnteresseerden zijn in een iPad mini 3 die in topconditie is.

Beste Service

Bij My-iCover zorgen we dat je als klant nog altijd op een nette manier wordt behandeld. Een iPad mini hoesje kopen gaat snel en makkelijk op onze site. Mocht je een vraag hebben, kan je de contactformulier gebruiken, helemaal rechtsboven van onze website. We zijn erg blij om de klantenreacties te lezen die hun ervaring met My-iCover hebben gedeeld. De reacties zijn te lezen via onderstaande link:

https://beoordelingen.feedbackcompany.nl/NL-NL/My-iCover.html

Misschien ook relevant:

Ons aanbod in iPad 2, 3 & 4 Hoesjes

Ons aanbod in iPad Air Hoesjes

Ons aanbod in iPad Air 2 Hoesjes

Ons aanbod in iPad Pro 12.2inch Hoesjes

Ons aanbod in iPad Pro 9.7 inch Hoesjes

Ons aanbod in iPad mini 4 Hoesjes

iPad mini 1, 2, 3 hoesjes