Filteren op

Kleur

Kleur

iPad 2/3/4 hoesjes

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Een hoesje voor uw iPad Retina

De reeks iPad toestellen van de eerste tot de vierde generatie, zijn aan de buitenkant identiek. Ze hebben allen dezelfde afmetingen. Het verschil zit wat er binnen in zit. De iPad 1 is al een verouderd toestel met lage specificaties. Naarmate de nummers oplopen, dus de iPad 2, iPad 3 en de iPad 4 (Retina), wordt de snelheid van de toestellen steeds verbeterd. Ook het kwaliteit van het scherm is in de loop der jaren scherper geworden. Vanaf de iPad 4 heeft het een scherpe retina scherm waar je niet meer zonder zou willen als je eenmaal met zo een scherm hebt gewerkt. Het vervangen van een scherm is vaak het duurste als dat stuk gaat, daarom is het verstandig een iPad 3 hoesje aan te schaffen. Omdat de afmetingen identiek zijn van de 2e, 3e en 4e generatie iPads, zijn er veel hoesjes van in omloop.

Waarom een hoesje?

Door het omdoen van een iPad 4 hoesje zorgt u voor optimale bescherming van buitenaf. Stoten, krassen en al die narigheid kan de iPad beschadigen en in het ernstigste geval, defect raken. Met de iPad 2 hoesje kunt u gemakkelijk dit voorkomen jezelf veel ergernis voorkomen. Heeft u kinderen in huis die ook met de iPad spelen? Dan is het zeker raadzaam om de iPad goed te beschermen. Een volwassene kan weleens onvoorzichtig zijn en iets laten vallen, dus een kind al helemaal! Een iPad 3 hoesje kost niet veel, zorgt dat jouw toestel goed beschermd en in goede conditie blijft. Plak er nog een screenprotector op om het scherm nog een extra bescherming te geven.

Praktische redenen

Het gebruik van een iPad 4 hoesje heeft ook enkele praktische redenen. Stel je voor je gaat met de tablet op reis en je zit in de trein. Met de tablet op schoot, zou je voorover gebukt moeten zitten om het scherm te zien. Of je zou het vast moeten houden op ongeveer een hoek van 45 graden om alles goed te zien. Met een iPad 2 hoesje kunt u het openklappen en rechtop zetten in verschillende standen. Zeer handig natuurlijk als je een film wilt kijken of een presentatie met de tablet gaat geven. Wanneer je op reis gaat, kan het natuurlijk voor komen dat iemand tegen je aanloopt en je door de schrik de tablet laat vallen. Je kunt natuurlijk de ander aansprakelijk stellen voor de schade aan de tablet, maar alle data op de iPad kan misschien verloren raken. De persoonlijke bestanden, belangrijke presentatie voor je werk die je net vandaag nodig hebt, is wel heel vervelend. Voorkomen is beter dan genezen.

Bespaar geld

Door een iPad 2 hoesje te gebruiken heb je dus het voordeel zonder de constante zorg dat het beschadigd raakt. U kunt het makkelijk rechtop zetten en een programma bekijken zonder allerlei voorwerpen te gebruiken om de tablet rechtop te houden. Een ander aspect is de waarde van de tablet. Een iPad 3 hoesje die u altijd hebt gebruikt vanaf de aanschaf van de tablet, zal na een aantal jaren flink toegetakeld zijn. Kunt u voorstellen dat al die krassen en verkleuringen niet op het hoesje zitten, maar op de iPad? Wanneer je de tablet door verkoopt, kan je veel meer voor de tablet vangen dan wanneer het toestel vol gebruikerssporen zitten. Je verkoopt het toestel veel sneller omdat het in eerste instantie een A-merk product is en ook nog eens in topconditie.

Bestel op my-icover

U kunt ons grote aanbod bekijken op deze pagina. Gebruik de filters aan de linkerkant om specifiek te zoeken op kleur, prijs of type iPad 3 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en reageren binnen korte tijd.

Misschien ook relevant:

Ons aanbod in iPad Air Hoesjes

Ons aanbod in iPad Air 2 Hoesjes

Ons aanbod in iPad Mini 1, 2 & 3 Hoesjes

Ons aanbod in iPad Pro 12.2inch Hoesjes

Ons aanbod in iPad Pro 9.7 inch Hoesjes

Ons aanbod in iPad mini 4 hoesjes

iPad 2, 3, 4 hoesjes