Informatie

Apple iPad hoesjes Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • iPad mini 1/2/3 hoesjes

  Een hoesje voor uw iPad mini 1/2/3

  De eerste generatie iPad mini tot en met de 3e generatie, hebben allemaal hetzelfde uiterlijk met bijna identieke afmetingen. Natuurlijk is de hardware stukken verbeterd van generatie tot generatie. De iPad Mini is de ideale tablet voor op reis door de lichtgewichte en klein van formaat tablet. Het is niet te groot en niet te klein. Het scherm is groot genoeg om tekst te lezen en alle apps zonder enige moeite te gebruiken. Omdat de iPad mini 1, 2 en 3 alle drie ongeveer hetzelfde formaat hebben, passen de hoesjes die gemaakt zijn voor de iPad mini 1, ook op de iPad mini 2 en 3. Hierdoor is bij My-iCover een groot aanbod aan hoesjes ontstaan voor deze mini tablets.

  Redenen om een hoesje te gebruiken

  Het is eigenlijk vanzelfsprekend dat wanneer je een nieuw product koopt, dat ook nog eens duur is, je voorzichtig mee bent en wilt dat het lang mee gaat. Met een iPad mini 2 hoesje om de tablet heen, voorkomt u ten eerste al sporen van gebruik. Lichte krasjes worden geheel voorkomen en de mini tablet blijft als nieuw uitzien. Laat je weleens iets uit handen vallen? Gebeurt dat met de iPad mini 3 zonder hoesje, dan mag je hopen dat je nog snel genoeg bent met je voet om het nog deels een iets zachtere landing te geven, maar 9 uit de 10 keer zal het leiden tot een gebarsten scherm waar je niks meer mee kunt. Soms kan het voorkomen dat ook nog inwendig de hardware door de klap defect raakt. Reparatie kost vaak erg veel en soms niet de moeite waard om het te repareren en is een nieuwe kopen een betere optie, ondanks de hoge aanschafprijs. De valschade kan voorkomen worden met een iPad mini 2 hoesje en kan je dus een hoop ellendigheid schelen.

  Verschillende standen

  De iPad mini 1, 2 en 3 hoesjes zijn handige standaardjes waar je de ipad in verschillende standen kan zetten. Wilt u iets leuks bekijken, kunt u met hoesje de tablet in een mooie positie zetten met een perfecte kijk hoek. Zonder een hoesje is het onhandig en zou eventueel leiden tot lichamelijke klachten door dat er een verkeerde lichaamshouding wordt aangehouden tijdens het gebruik van de iPad

  Verkoopwaarde van de tablet

  Mocht je na een tijd een nieuwe tablet willen aanschaffen en de huidige verkopen, dan zal je veel meer voor een iPad mini krijgen die vrij van schade is, dan eentje die goed toegetakeld is. Ook zal er meer geïnteresseerden zijn in een iPad mini 3 die in topconditie is.

  Beste Service

  Bij My-iCover zorgen we dat je als klant nog altijd op een nette manier wordt behandeld. Een iPad mini hoesje kopen gaat snel en makkelijk op onze site. Mocht je een vraag hebben, kan je de contactformulier gebruiken, helemaal rechtsboven van onze website. We zijn erg blij om de klantenreacties te lezen die hun ervaring met My-iCover hebben gedeeld. De reacties zijn te lezen via onderstaande link:

  https://beoordelingen.feedbackcompany.nl/NL-NL/My-iCover.html

  Misschien ook relevant:

  Ons aanbod in iPad 2, 3 & 4 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Air Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Air 2 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Pro 12.2inch Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Pro 9.7 inch Hoesjes

  Ons aanbod in iPad mini 4 Hoesjes

 • iPad 2/3/4 hoesjes

  Een hoesje voor uw iPad Retina

  De reeks iPad toestellen van de eerste tot de vierde generatie, zijn aan de buitenkant identiek. Ze hebben allen dezelfde afmetingen. Het verschil zit wat er binnen in zit. De iPad 1 is al een verouderd toestel met lage specificaties. Naarmate de nummers oplopen, dus de iPad 2, iPad 3 en de iPad 4 (Retina), wordt de snelheid van de toestellen steeds verbeterd. Ook het kwaliteit van het scherm is in de loop der jaren scherper geworden. Vanaf de iPad 4 heeft het een scherpe retina scherm waar je niet meer zonder zou willen als je eenmaal met zo een scherm hebt gewerkt. Het vervangen van een scherm is vaak het duurste als dat stuk gaat, daarom is het verstandig een iPad 3 hoesje aan te schaffen. Omdat de afmetingen identiek zijn van de 2e, 3e en 4e generatie iPads, zijn er veel hoesjes van in omloop.

  Waarom een hoesje?

  Door het omdoen van een iPad 4 hoesje zorgt u voor optimale bescherming van buitenaf. Stoten, krassen en al die narigheid kan de iPad beschadigen en in het ernstigste geval, defect raken. Met de iPad 2 hoesje kunt u gemakkelijk dit voorkomen jezelf veel ergernis voorkomen. Heeft u kinderen in huis die ook met de iPad spelen? Dan is het zeker raadzaam om de iPad goed te beschermen. Een volwassene kan weleens onvoorzichtig zijn en iets laten vallen, dus een kind al helemaal! Een iPad 3 hoesje kost niet veel, zorgt dat jouw toestel goed beschermd en in goede conditie blijft. Plak er nog een screenprotector op om het scherm nog een extra bescherming te geven.

  Praktische redenen

  Het gebruik van een iPad 4 hoesje heeft ook enkele praktische redenen. Stel je voor je gaat met de tablet op reis en je zit in de trein. Met de tablet op schoot, zou je voorover gebukt moeten zitten om het scherm te zien. Of je zou het vast moeten houden op ongeveer een hoek van 45 graden om alles goed te zien. Met een iPad 2 hoesje kunt u het openklappen en rechtop zetten in verschillende standen. Zeer handig natuurlijk als je een film wilt kijken of een presentatie met de tablet gaat geven. Wanneer je op reis gaat, kan het natuurlijk voor komen dat iemand tegen je aanloopt en je door de schrik de tablet laat vallen. Je kunt natuurlijk de ander aansprakelijk stellen voor de schade aan de tablet, maar alle data op de iPad kan misschien verloren raken. De persoonlijke bestanden, belangrijke presentatie voor je werk die je net vandaag nodig hebt, is wel heel vervelend. Voorkomen is beter dan genezen.

  Bespaar geld

  Door een iPad 2 hoesje te gebruiken heb je dus het voordeel zonder de constante zorg dat het beschadigd raakt. U kunt het makkelijk rechtop zetten en een programma bekijken zonder allerlei voorwerpen te gebruiken om de tablet rechtop te houden. Een ander aspect is de waarde van de tablet. Een iPad 3 hoesje die u altijd hebt gebruikt vanaf de aanschaf van de tablet, zal na een aantal jaren flink toegetakeld zijn. Kunt u voorstellen dat al die krassen en verkleuringen niet op het hoesje zitten, maar op de iPad? Wanneer je de tablet door verkoopt, kan je veel meer voor de tablet vangen dan wanneer het toestel vol gebruikerssporen zitten. Je verkoopt het toestel veel sneller omdat het in eerste instantie een A-merk product is en ook nog eens in topconditie.

  Bestel op my-icover

  U kunt ons grote aanbod bekijken op deze pagina. Gebruik de filters aan de linkerkant om specifiek te zoeken op kleur, prijs of type iPad 3 hoesjes. Mocht u vragen hebben, kunt u naar het contactformulier gaan en reageren binnen korte tijd.

  Misschien ook relevant:

  Ons aanbod in iPad Air Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Air 2 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Mini 1, 2 & 3 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Pro 12.2inch Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Pro 9.7 inch Hoesjes

  Ons aanbod in iPad mini 4 hoesjes

 • iPad mini 4 hoesjes

  Een mooie hoesje voor de iPad mini 4

  In oktober zal de nieuwe iPad mini 4 in Nederland op de markt verschijnen. Ben je ook toe aan een iPad en kies je voor de iPad mini 4? Wees dan goed voorbereid en schaf je iPad mini 4 hoes acuut aan voor een juiste bescherming.

  iPad Mini 4 accessoires

  De iPad Mini 4 behoud ongeveer hetzelfde formaat als zijn voorgangers, alleen wordt deze nóg dunner en daarmee komt het totale gewicht op maar 299gram! Dus ook al heb je een iPad 1, 2, of 3 hoes al in huis, zorgt toch dat je een nieuwe hoes aanschaft voor de iPad Mini 4, want je oude hoes is te groot. Voor optimale bescherming is het belangrijk dat je iPad Mini perfect in de hoes past.

  Niet alleen kan het exterieur van je iPad Mini 4 flinke beschadigingen oplopen bij een valpartij, maar ook de technische binnenkant kan net zo goed beschadigen. Reparatiekosten voor externe en interne schade is beide erg duur, dus wij raden je aan het risico niet te nemen om geen bescherming aan te schaffen.

  De originele Apple iPad Mini 4 hoezen zijn kwalitatief goed, maar in tegendeel zijn deze ook best duur. Wil jij niet teveel uitgeven, maar toch een leuke en kwalitatief goede iPad Mini 4 hoes? Kijk dan eens of er een leuke hoes voor jouw tussen ons assortiment zit.

  Voor ieder wat wils


  Iedereen heeft een eigen stijl. Jongeren houden soms van gekke en originele hoesjes en ouderen houden meer van luxere basic hoesjes. My-iCover.nl onderzoekt de wensen van iedere leeftijdsklasse, geslacht en beroep. Daarom hebben wij een ruim aanbod met verschillende materialen, modellen en kleuren. Kwa materiaal kun je bijvoorbeeld kiezen voor plastic, siliconen of Pu leer. Bij de modellen kun je kiezen uit flipcovers, bookcases, backcovers, sleeves en screen protectors. Daarnaast zorgen we dat er per model voldoende iPad Mini 4 hoes tinten verkrijgbaar zijn.

  Goede prijzen en de volgende dag in huis!


  Wij richten ons ook op klanten met een gering budget, zodat wij het voor iedereen mogelijk maken om zijn of haar iPad Mini 4 goed te kunnen beschermen. Daarom zorgen wij voor gunstige prijskaartjes en aantrekkelijke koopjes. Na aanschaf van de iPad mini 4, wil je natuurlijk direct bescherming. Wij zorgen ervoor dat wanneer je op werkdagen besteld, je de volgende dag al je mooie iPad mini 4 hoes in huis hebt!

  ipad mini 4 hoesje

  Misschien ook relevant:

  Ons aanbod in iPad 2, 3 & 4 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Air Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Air 2 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Mini 1, 2 & 3 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Pro 12.2inch Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Pro 9.7 inch Hoesjes

 • iPad Air (2013) hoesjes

  Waarom een iPad Air hoesje ?

   

  De iPad Air heeft een nieuw design gekregen ten opzichte van de eerdere generaties Apple tablets. De iPad Air is voorzien van een krachtige A7 processor waarmee je zonder vertragingen kunt internetten en spelletjes spelen. Het nieuwe design is in de hoeken ronder geworden en hebben ze het toestel nog dunner kunnen maken. Door het gebruik van een iPad Air hoesje, zou veel ergernis kunnen worden bespaard. We gaan hier dieper op in.

   

  Ga goed beschermd de deur uit

   

  Met de iPad Air op reis is zeker fijn. Tijdens een rit in het openbaar vervoer lekker naar muziek kunnen luisteren, even een paar mailtjes beantwoorden, of een spelletje spelen om de tijd te doden. Daarnaast is het toestel ook zeer geschikt voor zakelijk gebruik om een presentatie te geven aan een klant. Een iPad Air hoesje is dan ook vanzelfsprekend om het goed te beschermen tegen krassen. Het is erg jammer zijn wanneer het toestel beschadigd en met een iPad Air hoesje zou kunnen worden voorkomen. Het scherm is ook goed te beschermen met een screenprotector.

   

  Apple behoudt zijn waarde

  Als je snel even op marktplaats kijkt, zul je merken dat een iPad lang zijn waarde vast houdt. Wanneer u na een aantal jaar besluit de tablet te verkopen, kan het nog veel geld opleveren als het onbeschadigd is. Daarom is een iPad hoesje ook de investering waard. Geheel krasvrije toestellen worden vaak na 3 jaar nog voor meer dan de helft van de aankoopprijs aangeboden op 2e hands sites.

   

  Makkelijk bedienen

  Een iPad Air hoesje stelt je in staat om de tablet recht te houden. Zo kan je hem rechtop op tafel zetten en zou je in een fijne rechte houding het apparaat kunnen bedienen. Ook hebben veel hoesjes een magneetje in de flap zitten, zodat wanneer je de flap dicht maakt, het scherm automatisch uit gaat.

   

  Een aparte uitstraling

  Een hoes zorgt voor een persoonlijke touch. Er zijn vele soorten hoezen voor de iPad Air, dat je waarschijnlijk een hoesje kunt kopen die weinig tot geen mensen in je omgeving hebben. Een mooie lederen look, of een kleurrijke bloemenprint, alles is mogelijk.

   

  Bestellen

  Bestel nu via My-icover.nl en geniet van onze snelle service en professionele vakbekwaamheid. Mocht u een vraag hebben, stel ze gerust via onze contactformulier en we helpen u graag.

   

  Misschien ook relevant:

  Ons aanbod in iPad 2, 3 & 4 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Air 2 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Mini 1, 2 & 3 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad mini 4 hoesjes

  Ons aanbod in iPad Pro 12.2inch Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Pro 9.7 inch Hoesjes

   

   

   

 • iPad Air 2 (2014) hoesjes

  Leuk hoesje voor de iPad Air 2

   

  Een iPad Air 2 is momenteel één van de best beoordeelde tablets van dit moment. Het toestel bevat de snelle A8x chip die alle tablets verslaat op alle fronten. Ook is de tablet weer een millimeter dunner geworden ten opzichte van de voorganger. Door een speciale laag over het scherm zijn reflecties op het scherm sterk verminderd en zorgt voor een nog betere ervaring. Nu het toestel weer dunner is geworden, ziet het natuurlijk erg mooi uit, maar dat betekent ook dat het qua stevigheid iets minder wordt. Daarom adviseren we om een iPad Air 2 hoesje te gebruiken.

   

  Alle vlakken goed beschermen

   

  Een iPad Air 2 hoesje kan uw tablet redden wanneer het een keer valt. Het kan net het verschil zijn tussen een werkend toestel of een compleet verwoeste tablet waar het scherm stuk is en waarschijnlijk ook andere pragiele hardware onderdelen beschadigd raken. Reparatie van een iPad Air 2 kan vaak honderden euro’s kosten en is soms een nieuwe tablet aanschaffen een betere optie. Een hoesje van 2 tientjes zou al dat onheil kunnen voorkomen.

  Omdat de iPad Air 2 nog compacter is geworden, kan zo’n toestel eenmaal minder hebben. Ook is een hoesje voor de iPad Air 2 erg handig.

   

  Standaard en ergonomisch

   

  Tegenwoordig hoor je vaak klachten van mensen die op kantoor werken, dat er niet ergonomisch wordt gewerkt. Daaruit vloeit voort dat er lichamelijke klachten optreden. Zo is dat ook met het werken op een tablet. Met een iPad Air 2 hoesje kunt u de tablet op allerlei standen zetten zodat u niet voorover gebogen hoeft te zitten om goed het scherm te zien. Ook handig is een automatische slaap functie dat ingebouwd zit in sommige iPad Air 2 hoesjes. De iPad gaat dan uit zichzelf in slaapstand wanneer u het flapje dicht doet.

   

  Geef uw tablet een unieke uitstraling

   

  Omdat we een grote keus hebben aan iPad Air 2 hoesjes, is de kans groot dat u een leuke hoes vindt dat goed bij u past. Of u nu houdt van bloemetjes of van een spierwitte lederen hoes zoekt, we hebben het allemaal. Het grote voordeel is dat u een unieke look hebt die niemand anders in uw kennissenkring heeft. De hoesjes hebben een goede afwerking en zijn gemaakt uit kwalitatief goede, maar ook sterke materialen.

   

  Uw iPad Air 2 hoesje gratis verzonden

   

  Besteld u vanuit Nederland? Dan hebben we een gratis verzendservice! Voor alle klanten uit België, hebben we een gereduceerd tarief op de verzendkosten. My-icover.nl zorgt dat u zorgeloos online kunt bestellen. Mocht u een vraag hebben, stuur ons een email naar info@my-icover.nl

   

  Misschien ook relevant:

  Ons aanbod in iPad 2, 3 & 4 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Air Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Mini 1, 2 & 3 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Pro 12.2inch Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Pro 9.7 inch Hoesjes

  Ons aanbod in iPad mini 4 hoesjes

   

   

 • iPad Pro (12.9 inch)...

  Een fijne iPad Pro hoesje voor uw tablet

  Dit jaar oktober komt de nieuwe iPad Pro op de markt in Nederland. Ben je een van de eerste die de iPad Pro ook meteen gaat kopen? Zorg dan dat je goed voorbereid bent, en schaf je iPad Pro hoes direct aan voor een goede bescherming.

   

  iPad Pro bescherming

  De iPad Pro is 12.9 inch groot. Dit is de grootste iPad ooit gemaakt door Apple. Hoe groter het device, hoe sneller de kans op schade. Niet alleen kan de buitenkant van je iPad Pro beschadigen, maar ook het interne systeem is gevoelig voor stoten. Het laatste wat je wil je dat je nieuwe iPad beschadigd raakt, want de reparatiekosten liegen er niet om. De originele iPad Pro hoezen zijn goed van kwaliteit, maar zijn erg prijzig. Wil jij een kwalitatief goede iPad Pro hoes, maar niet teveel betalen? Dan kun je eens een kijkje nemen in ons assortiment.

  Breed assortiment


  My-iCover.nl weet dat smaken verschillen. Meiden houden bijvoorbeeld van ander soort hoezen dan mannen. Daarom willen wij ons assortiment zo breed mogelijk houden. We zorgen dat er voldoende iPad Pro hoes kleuren verkrijgbaar zijn, maar ook is de keuze uit de modellen ruim. Wil je graag ruimte voor je pasjes of andere papieren? Wil je een PU leren iPad Pro hoes of toch liever een siliconen hoes voor optimale bescherming tegen stoten? Wij doen ons best om iedere wens te vervullen.

  Voordelige prijzen & snelle levertijd


  Wij willen graag dat klanten met een kleiner budget ook hun iPad Pro hoes goed kunnen beschermen. Daarom zorgen wij voor voordelige prijzen en tijdelijke aanbiedingen. Voor deze prijs heb je dan toch kwalitatief goede iPad Pro bescherming. Wanneer je de iPad Pro hebt aangeschaft, wil je natuurlijk niet dagen rondlopen zonder bescherming. Daarom houden wij de levertijd van My-iCover.nl zo kort mogelijk. Wanneer je op werkdagen voor 17:00uur besteld, heb je je bestelling de voldoende dag al in huis!

  ipad pro hoesjes

  Misschien ook relevant:

  Ons aanbod in iPad 2, 3 & 4 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Air Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Air 2 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Mini 1, 2 & 3 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad mini 4 hoesjes

  Ons aanbod in iPad Pro 9.7 inch Hoesjes

 • iPad Pro (9.7 inch)...

  Een iPad Pro 9.7 hoes kopen

  De iPad Pro 12.2 inch bestaat nu al een paar maanden, maar sinds pas is er ook een nieuwe maat van de iPad Pro bijgekomen. Het kleine broertje is 9.7 inch en daarmee erg gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen. Wat voor de 12.2 inch versie net is moeilijker is omdat deze natuurlijk groter maar ook zwaarder is. De iPad Pro 9.7 inch is daarom een grote hit! Voordat je je iPad Pro 9.7 al overal mee naartoe gaat nemen, zorg wel dat je een iPad Pro 9.7 hoesje aanschaft. Dit geeft de bescherming bij valpartijen en beschadigingen.

  iPad Pro 9.7 hoesjes in alle soorten en maten

  De iPad Pro 9.7 is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ben je bang dat je een saai iPad Pro 9.7 hoesje moet gebruiken? Ben maar niet bang! Wij hebben de leukste en origineelste hoesjes op voorraad. Zo hebben wij basic hoesjes voor onze zakelijke klanten, maar ook vrolijke gekleurde hoesjes voor gebruik in je vrije tijd. My iCover gaat voor de beste kwaliteit van zijn producten. Daarom kiezen wij altijd voor TPU plastic materiaal. Dit is zacht en flexibel plastic, dat altijd de eerste klappen opvangt bij valpartijen. Zo is kans op beschadiging het allerkleinste.

  Onze iPad Pro 9.7 hoesjes hebben ook vaak vakjes voor creditcards of andere pasjes. Dan hoef je nooit een extra tasje mee te nemen om deze artikelen in op te bergen, maar je kan ze gemakkelijk dichtbij je iPad bewaren in dezelfde case.

  Het belang van een iPad Pro 9.7 hoesje

  Er kunnen zich verschillende situaties voordoen waarbij een iPad Pro 9.7 hoesje van belang is. Natuurlijk zijn er valpartijen en stoten. Maar ook beschermt een hoesje bij het indringen van vloeistof in je iPad. Denk er bijvoorbeeld aan dat je een lekker kopje koffie aan het drinken bent tijdens het werk. Opeens stoot je per ongelijk je koffie om en het stroomt direct over je iPad Pro heen. Omdat de iPad Pro in een hoes zit zal de hoes de eerste vloeistoffen tegenhouden. Natuurlijk moet je daarna wel snel zijn met het poesten van de koffie! Ook moet je niet proberen om je iPad met hoes onder het water te houden, want dit zou je iPad vanzelfsprekend nooit overleven.

  Naast schade van buitenaf zoals stoten en krassen kan er ook snel schade onder de motorkap ontstaan. Denk er maar eens aan dat bij een val verschillende onderdelen los kunnen komen. Het zou toch erg zonde zijn om al je favoriete foto’s en andere bestanden zomaar te moeten missen omdat je toestel niet meer aangaat? Voorkom daarom hoge rekeningen door reparatiekosten. Een iPad Pro 9.7 hoesje kopen is de oplossing voor de kans op vervelende situaties zo klein mogelijk te houden.

  Service van My-iCover bij de aankoop van een iPad Pro hoesje

  Een goede service is erg van belang voor de consument. Daarom leggen wij de lat erg hoog op dat gebied. Wij zorgen voor een snelle verzending, zodat je zo kort mogelijk zonder hoesje om je Tablet hoeft rond te kopen. Ten tweede berekenen wij geen verzendkosten. Een iPad Pro 9.7 zelf is al duur genoeg toch? Wij versturen alles in brievenbuspakjes dus je hoeft niet thuis de hele dag te wachten tot de postbode bij je aanbelt. Is er iets niet goed of ben je van gedachte veranderd? Dan kun je onze producten altijd ruilen of retourneren binnen 2 weken na aankoop. Neem eens een kijkje in ons assortiment voor leuke en goedkope iPad Pro hoesjes.

  Misschien ook relevant:

  Ons aanbod in iPad 2, 3 & 4 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Air Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Air 2 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Pro 12.2inch Hoesjes

  Ons aanbod in iPad mini 4 Hoesjes

  Ons aanbod in iPad Mini 1, 2 & 3 Hoesjes

 • iPad Pro (10.5 inch)...

  iPad Pro 10.5 hoesjes

  De iPad Pro 10.5 is het nieuwste tablet van Apple. Een prachtig toestel waar je jarenlang plezier van zult hebben. De voorwaarde is dan wel dat de iPad Pro 10.5 alle ongelukjes door de jaren heen overleeft. Het is daarom verstandig een iPad Pro 10.5 hoesje aan te schaffen om zo de tablet goed te beschermen.

  Voor alle tablethoezen, waaronder de iPad Pro 10.5 hoesjes, zijn verkrijgbaar bij my-icover.nl. Alle iPad Pro 10.5 hoesjes zijn met zorg geselecteerd en zullen naast bescherming, ook een goede gebruikerservaring bezorgen. Bestel nu je iPad Pro 10.5 hoes op my-icover.nl.

  Bestel uw iPad Pro 10.5 hoesje vandaag, morgen in huis

  We leveren alle iPad Pro 10.5 hoesjes uit voorraad, dus geen lange bezorgtijden. Vandaag voor 17:00 uw iPad Pro 10.5 hoesje besteld, betekend ook vandaag verstuurd! Bekijk wat onze klanten vinden van onze service: https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/my-icover/.

  We hebben een ruime aanbod aan iPad Pro 10.5 hoesjes, dus neem de tijd en kies de perfecte hoes uit die bij jou past! Aan de linkerzijde is het mogelijk om de iPad Pro 10.5 hoezen te sorteren op kleur of prijsklasse.

  iPad Pro 10.5 bescherming en hoesje

  Het laten vallen van een tablet zoals de iPad Pro 10.5 is geen pretje. Reparatiekosten zijn duur en iPad Pro 10.5 onderdelen dat vervangen wordt bij een niet-officiele reparateur kan leiden tot kwaliteitsverlies en andere storingen. Voorkom dit door een mooi iPad Pro 10.5 hoesje om de tablet te doen. De extra functies dat een iPad Pro 10.5 hoes geeft is ook erg handig, zoals het rechtop zetten zodat je in een goede zithouding een film kunt bekijken, of spelletjes kunt spelen. Een iPad Pro 10.5 hoesje kost niet veel, maar brengt een berg aan voordelen met zich mee.

  Kinderen en iPad Pro 10.5

  Tegenwoordig spelen kinderen maar al te graag met een iPad Pro 10.5. De nieuwste spelletjes spelen op een kraakheldere scherm en door de nieuwste technologie, ervaar je geen haperingen of andere onwenselijke verschijnselen dat wel voorkomt op oudere toestellen. Kinderen zijn nog onwetend en moeten ook nog hun oog-hand coördinatie leren verbeteren. Door het gebruik van een iPad Pro 10.5 leren kinderen natuurlijk dit snel, maar ondertussen lijdt de tablet enorm. Kinderen stoten met speelgoed ertegenaan of laten het vallen. Daar kan een kind weinig aan doen, maar jij wel! Een beschermend iPad Pro 10.5 hoesje vangt al vele schokken op, zodat de tablet langer mee zal gaan zonder ongewenste hardware problemen.

  Een iPad Pro 10.5 zonder schade bij verkoop

  Een iPad Pro 10.5 dat te koop wordt aangeboden op een tweedehandse website zoals marktplaats, zal over een jaartje volop worden aangeboden door consumenten. Heb je altijd de iPad Pro 10.5 goed beschermd tegen krassen door middel van een hoesje, dan is de kans dat je het toestel snel verkoop veel hoger dan eentje die onder de krassen en deuken zit. Ook zal de koper het idee hebben dat er goed met de iPad Pro 10.5 is omgegaan en bereid te zijn meer te betalen dan een toestel met krassen. Het verschil tussen een piekfijne iPad Pro 10.5 en een beschadigde, kan al gauw 150 euro schelen.

  Jouw favoriete iPad Pro 10.5 hoes

  Heb je net een iPad Pro 10.5 aangeschaft en ben je op zoek naar leuke accessoires of een hoesje? Dan ben je op de juiste webshop belandt. My-icover.nl heeft een breed assortiment aan iPad Pro 10.5 hoesjes en voor alle doelgroepen zit er wel iets leuks bij!

 • iPad 2017 / 2018 hoesjes

  IPad 2017 / 2018 hoesjes

  De IPad 2017 / 2018 is een tablet waar veel interesse naar is. Ze hebben dit keer besloten om voor hoge klasse te gaan en minder gelet om de uitgaven te drukken De kwalitatieve en heerlijk klinkende speakers die voor zorgen dat muziek op deze tablet een nog betere ervaring oplevert. Ook met de nieuwste IOS versie, zult u wederom genieten van de nieuwste functies Hoe dan ook, u bent op deze pagina beland, dus dat betekent dat u een goede keus hebt gemaakt wat betreft uw keuze voor tablet en hoesjes.

  Het aanschaffen van een IPad 2017/2018 hoesje

  Er zijn ontelbaar veel redenen om uw tablet te behoeden van schade, vooral wanneer het gaat om een duur toestel. Door het kopen van een IPad 2017 / 2018 hoesje, zorgt u ervoor dat er geen krassen komen op de tablet. Een kras op een splinternieuw apparaat zal nooit meer weg te halen zijn en dat is erg vervelend. Plaats er nog een screenprotector op en u hebt uw hele iPad beschermd tegen beschadigingen.

  Met een tablet als de IPad 2017 / 2018, zou het abnormaal zijn als u die niet zou gebruiken. Geen wonder dat we allemaal in het dagelijks leven thuis de telefoon wegleggen en de tablet pakken. Het is nou eenmaal een stuk fijner werken of spelletjes spelen op de iPad dan een smartphone. Door de steeds dunnere randen van het toestel en een groter scherm, is de iPad 2017/ 2018 gevoelig voor schade bij het vallen. De kans op een barst in het scherm is zeker aanwezig bij het laten vallen van de iPad. Op zo een moment kan een hoesje voor uw IPad 2017/ 2018 van een misschien een tientje, uw tablet redden en u veel ergernis besparen.

  Verlies van bestanden

  Stelt u eens voor dat u gasten in huis hebt met kinderen en u laat de kids een spel spelen op uw iPad 2017/ 2018. De kinderen passen niet op en de iPad 2017/ 2018 valt. Niet alleen uw tablet is bekrast, maar uw iPad gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en informatie die zijn bewaard op uw toestel zijn voor goed niet meer te benaderen. Dat zou erg jammer zijn en vervelend. Neem vandaag nog actie en bestel een betaalbaar hoesje voor uw IPad 2017/ 2018.

  Kies hier uw IPad 2017 / 2018 hoesje uit

  Wij, bij www.My-iCover.nl zorgen ervoor dat alle artikelen gekeurd worden door onze personeel voor het wordt verzonden. We zijn verheugd te zien dat we goed worden beoordeeld op verschillende vergelijking websites en dat willen we natuurlijk zo houden.

  Als u uw IPad 2017/ 2018 hoesje hebt gevonden, verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag mits het voor 5 uur is besteld. Vaak heeft u uw telefoon hoesje de dag erop dan al in huis.

  We houden regelmatig acties op onze facebook page, hou het in de gaten en mogelijkerwijs bent u wel 1 van de gelukkige winnaars!

Apple iPad hoesjes

 

De iPad van Apple is de meest bekende tablet die iedereen kent. Dankzij de extreem makkelijke bediening van het toestel, kiezen veel mensen voor het merk Apple, ook al liggen de prijzen van deze tablets wat hoger dan de concurrent. Het IOS besturingssysteem werkt een stuk vloeiender dan Android toestellen. Vastlopen van de software komt zo goed als niet voor en alles werkt zoals je het kan verwachten van een tablet.

Om jouw tablet zo goed mogelijk te beschermen, hebben we goedkope iPad hoesjes zodat u voor een laag bedrag al uw tablet kunt beschermen.

 

Voorkom lelijke krassen

 

Een iPad hoesje in combinatie met een screenprotector is het beste manier om uw toestel in topconditie te houden. Krassen op het scherm is verleden tijd en het hoesje absorbeert een groot deel van de schokken en dat gaat ten goede van de levensduur van uw toestel.

 

Waarde van de iPad behouden

 

Door het gebruik van een iPad hoesje, zal u een hogere vraagorijs kunnen vragen bij verkoop op de tweedehandse markt. Wanneer kopers zien dat u voorzichtig bent geweest met het toestel en het nog als nieuw uitziet, kan het al gauw 100 euro meer opleveren ten opzichte van een iPad met overal gebruikerssporen zoals krasjes en deukjes.

 

Levensduur

 

Sinds de smartphones een groot scherm hebben gekregen, zijn de toestellen natuurlijk veel meer vatbaar voor schokken en krassen. Een flinke val breekt meteen het glas van de touchscreen. U zult het vast wel gemerkt hebben in het openbaar dat mensen door het leven gaan met een enorme barst op het scherm. Reparatie kost soms bijna even veel als een nieuw toestel. Naast het barsten van het scherm, kan de fragiele technologie ook defect gaan bij blootstelling aan schokken. Om optimaal plezier te hebben van uw tablet, is het dus zeker waard om een iPad hoesje aan te schaffen.

 

Leuk uiterlijk

 

Met een iPad hoesje kunt u binnen een mum van tijd uw toestel een metamorfose geven. Zoals u kunt zien in ons aanbod hebben we een groot assortiment hoesjes waar altijd wel iets tussen zit dat bij u past. Ook is het erg handig om de iPad rechtop te zetten. Door het hoesje kunt u een stuk makkelijk in een goede houding zitten en met uw iPad werken.

 

Prijs / kwaliteit verhouding

Via My-iCover geniet u van de beste service en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Besteld u vandaag een hoesje, sturen we het ook vandaag op (voor 17:00 uur).