Apple iPad hoesjes

Er zijn 26 producten.

Item 1-12 van 26 in totaal item(s)

Actieve filters

Apple iPad hoesjes

 

De iPad van Apple is de meest bekende tablet die iedereen kent. Dankzij de extreem makkelijke bediening van het toestel, kiezen veel mensen voor het merk Apple, ook al liggen de prijzen van deze tablets wat hoger dan de concurrent. Het IOS besturingssysteem werkt een stuk vloeiender dan Android toestellen. Vastlopen van de software komt zo goed als niet voor en alles werkt zoals je het kan verwachten van een tablet.

Om jouw tablet zo goed mogelijk te beschermen, hebben we goedkope iPad hoesjes zodat u voor een laag bedrag al uw tablet kunt beschermen.

 

Voorkom lelijke krassen

 

Een iPad hoesje in combinatie met een screenprotector is het beste manier om uw toestel in topconditie te houden. Krassen op het scherm is verleden tijd en het hoesje absorbeert een groot deel van de schokken en dat gaat ten goede van de levensduur van uw toestel.

 

Waarde van de iPad behouden

 

Door het gebruik van een iPad hoesje, zal u een hogere vraagorijs kunnen vragen bij verkoop op de tweedehandse markt. Wanneer kopers zien dat u voorzichtig bent geweest met het toestel en het nog als nieuw uitziet, kan het al gauw 100 euro meer opleveren ten opzichte van een iPad met overal gebruikerssporen zoals krasjes en deukjes.

 

Levensduur

 

Sinds de smartphones een groot scherm hebben gekregen, zijn de toestellen natuurlijk veel meer vatbaar voor schokken en krassen. Een flinke val breekt meteen het glas van de touchscreen. U zult het vast wel gemerkt hebben in het openbaar dat mensen door het leven gaan met een enorme barst op het scherm. Reparatie kost soms bijna even veel als een nieuw toestel. Naast het barsten van het scherm, kan de fragiele technologie ook defect gaan bij blootstelling aan schokken. Om optimaal plezier te hebben van uw tablet, is het dus zeker waard om een iPad hoesje aan te schaffen.

 

Leuk uiterlijk

 

Met een iPad hoesje kunt u binnen een mum van tijd uw toestel een metamorfose geven. Zoals u kunt zien in ons aanbod hebben we een groot assortiment hoesjes waar altijd wel iets tussen zit dat bij u past. Ook is het erg handig om de iPad rechtop te zetten. Door het hoesje kunt u een stuk makkelijk in een goede houding zitten en met uw iPad werken.

 

Prijs / kwaliteit verhouding

Via My-iCover geniet u van de beste service en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Besteld u vandaag een hoesje, sturen we het ook vandaag op (voor 17:00 uur).

Apple iPad hoesjes