iPhone 6(s) PLUS hoesjes

Er zijn 71 producten.

Item 1-12 van 71 in totaal item(s)

Actieve filters

Een leuk hoesje voor je iPhone 6(s) Plus kopen

 

We zaten er al een tijdje op te wachten. De nieuwe S serie van de iPhone 6 Plus. De iPhone 6s Plus zal halverwege oktober in Nederland te koop zijn. Ben je wel van plan de iPhone 6s Plus aan te schaffen? Zoek dan alvast een leuk hoesje uit om iPhone 6s Plus volledig te beschermen. Oftewel, op deze pagina kun je terecht voor iPhone 6s Plus hoesjes.

Bescherm je iPhone 6s Plus optimaal

Natuurlijk wil je je telefoon zo volledig mogelijk beschermen tegen een valpartij. Ook de iPhone 6s Plus zal net als zijn oudere broertje de iPhone 6 Plus gevoelig zijn voor schade. Wees dus slim en kies voor de optimale bescherming van je device, om dure reparaties te voorkomen. Een reparatie van een kapot iPhone 6s Plus scherm kost al snel tegen de €200,-. Voor dat geld kun je natuurlijk heel veel leuke hoesjes voor je iPhone 6s Plus kopen. Een iPhone 6s Plus hoesje kost gemiddeld 10 euro waar je lang en veel plezier mee zult hebben.

Door een valpartij kan ook schade ontstaan die je niet zo van de buitenkant kunt zien. Met andere woorden beschermt een hoesje niet alleen de buitenkant van de iPhone, maar ook de volledige binnenkant. De iPhone 6s Plus hoesjes van siliconen, backcovers, bookcases, TPU hoesjes en tempered glass screen protectors zijn zeer goede beschermers, zodat de schade zowel van de buitenkant en de binnenkant allerminst is.

Behoud de waarde van uw toestel

Met een iPhone 6s Plus hoesje zorgt u voor dat er dus geen krassen en andere gebruikerssporen op komen. Deze beschadigingen zorgen voor een aanzienlijk lagere verkoop prijs indien je ooit de smartphone gaat verkopen. Een tweedehandse toestel dat nog in goede conditie verkeerd wordt ook velen malen sneller verkocht dan eentje met krassen en vuiligheid. Wees verstandig en neem een hoesje om uw dure iPhone 6s Plus.

Groots assortiment

Smaken verschillen. Iemand die veel op zakenreis gaat, houdt natuurlijk van andere soort hoesjes voor de iPhone 6s Plus dan jongeren van 16 jaar die op school zitten. Daarom hebben wij een breed assortiment aan telefoonhoesjes. Zakelijke hoesjes, schattige hoesjes, vrolijke hoesjes, luxe hoesjes, noem het maar op en wij hebben het in huis. Als je een leuk hoesje voor je iPhone 6s Plus gaat kopen bedenk dan eerst wat voor model hoesje je graag wil, dan kun je daarna de stijl kiezen.

 

Misschien ook relevant:

Ons aanbod in iPhone 4 hoesjes

Ons aanbod in iPhone 5 / 5s hoesjes

Ons aanbod in iPhone 5c hoesjes

Ons aanbod in iPhone 6 / 6s hoesjes

iPhone 6 PLUS hoesjes