Filteren op

Kleur

Kleur

iPhone 5C hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Een hoesje voor de iPhone 5c

De iPhone 5c is een mooie budget telefoon van Apple. Net als de iPhone 5, heeft de 5c een 4 inch scherm, maar in plaats van een metalen behuizing, is de budget variant voorzien van een plastic behuizing. Door de besparingen in materiaal en ook een stukje in hardware, heeft Apple een smartphone op de markt weten te zetten dat een nieuwe markt aanboort.

 

Bescherming door middel van een telefoonhoesje

Iedereen laat wel eens iets uit handen vallen. Een smartphone net als de iPhone 5c is een fijn toestel, maar net als elk ander elektronisch toestel, gaat het kapot als het op de grond valt. Met een iPhone 5c hoesje verkleint u de kans dat de telefoon schade oploopt als hij valt. Ook voorkomt een hoesje dat er krasjes op uw gsm komt. De voorzijde is te beschermen door een screenprotector op te plakken.

Een scherm reparatie kost al gauw 200 euro, dat voorkomen had kunnen worden als er om de iphone 5c een hoesje had gezeten. Een smartphone heeft eenmaal veel te verduren. Dagelijks gaat hij mee overal waar u ook gaat.

 

Net als nieuw

Apple heeft als imago dat de producten degelijk en mooi vormgegeven zijn. De consument ziet dat ook en koopt ook een iphone om die reden. Erg jammer natuurlijk als u net een iphone 5c hebt aangeschaft, maar al gauw door een klein ongelukje, een kras op de plastic behuizing veroorzaakt. Zorg daarom altijd er voor dat er een hoesje om uw iphone 5c zit. Zo blijft de smartphone in topconditie en blijft langer zijn waarde behouden.

 

Allerlei soorten hoesjes

Een iPhone 5c hoesje is zoals besproken belangrijk voor het tegengaan van schade. Wat denkt u van het personaliseren van uw toestel? My-icover.nl heeft een groot assortiment waar u zeker een hoesje zult vinden die u leuk zult vinden. Iedereen heeft een andere smaak en dat is maar goed ook! De back covers beschermen de achterkant van een smartphone, waar een flip cover alle fronten goed beschermt. Neem eens een kijkje naar ons aanbod in iphone 5c hoesjes

 

iphone 5c hoesje kopen

My-iCover.nl is uw specialist op het gebied van het beschermen van uw dure smartphone. We bezorgen door heel Nederland en België. Voor de Nederlanders rekenen we geen bezorgkosten en alle bestellingen worden dezelfde dag nog verstuurd als u voor 17:00 uur besteld.

iphone 5c hoesjes