iPhone 5 / 5S / SE hoesjes

Er zijn 27 producten.

Item 1-12 van 27 in totaal item(s)

Actieve filters

Een hoesje voor uw iPhone 5 of iPhone 5s of de SE

De iPhone 5s is de opvolger van de iPhone 5. Beide smartphones zien er van de buitenkant hetzelfde uit. Het verschil zit in alleen onder de motorkap. De iPhone 5s heeft bijvoorbeeld een betere processor en een betere accu. Daarnaast heeft de iPhone 5s ook een vingerafdrukscanner. Omdat beide telefoons dezelfde omvang hebben, kan een iPhone 5s hoesje ook voor de iPhone 5 gebruikt worden. De opvolger, genaamd de iPhone SE heeft dezelfde afmetingen en alle hoesjes van de iPhone 5 passen ook op de nieuwe iPhone SE.

Voorkom schade

Een iPhone 5 / 5s hoesje is een must. U wilt natuurlijk niet dat de smartphone waar u zo zuinig op bent door een val of stoot flink beschadigd raakt. De kans op een beschadiging is al zeer groot, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Wist je dat in England ongeveer 100 000 mobiele telefoons per jaar door de WC worden gespoeld? Wanneer je een iPhone 5s hoesje gebruikt, kun uiteindelijk je ook geld besparen. iPhone reparaties zijn namelijk erg prijzig. Voorkom daarom schade door middel van een iPhone 5s hoesje, zodat uw telefoon op de kwetsbare plaatsen goed beschermt blijft. Tempered glass screen protectors zijn glazen beschermers voor het LCD scherm van uw iPhone 5 / 5s. Dit is het perfecte hulpmiddel om uw gevoelige LCD scherm optimaal te beschermen. Had je een iPhone 5 en ben je van plan om de iPhone SE te kopen? Van de buitenkant lijkt er weinig veranderd te zijn, maar toch heeft Apple het binnenwerk verbeterd. Zo zit er een betere camera in, een scherm dat nog helderder is dan voorheen en reageert het toestel net wat sneller.

Verschillende designs

Iedereen wil uniek zijn. Daarom zorgen wij voor de mogelijkheid om voor een iPhone 5s hoesje te kiezen die geheel bij jouw persoonlijke voorkeur past. Er zijn verschillende looks zoals bijvoorbeeld, zakelijk, vrolijk, basic, stoer enz. Zo kun je je van de rest blijven onderscheiden met een unieke hoes die bij jou past.

Gevoeligheid onder de motorkap

De iPhone 5s heeft intern gevoelige hardware. Het laatste wat je wil is dat deze beschadigd waardoor je telefoon niet meer aan of uit kan of dat het andere gebreken vertoont. Wanneer je telefoon zand of water binnenkrijgt kan deze ernstig beschadigd raken. Ook na een flinke valpartij op een harde vloer kan de binnenkant net zo goed beschadigen. Vaak kan de telefoon niet meer gerepareerd worden. Als dit wel nog kan dan liegen reparatiekosten er niet om. Zorg dus voor een iPhone 5s hoesje die de stoten voor je opvangt. Siliconen hoesjes en TPU hoesjes zijn van het beste materiaal gemaakt om klappen op te vangen. Daarnaast zijn er ook PU lederen & hard plastic hoezen verkrijgbaar. Al onze iPhone 5s hoesjes zijn verkrijgbaar in tal van soorten en materialen, in verschillende designs en meerdere kleuren.

iPhone SE hoesjes

De iPhone SE is een toestel gericht op mannen die de smartphone in de broekzak bewaren. Het is niet te groot, zit niet in de weg, gewoonweg de ideale maat voor velen. De afmetingen zijn exact hetzelfde gebleven als de iPhone 5 en 5s, dus heeft u nog een hoesje liggen, past dit gewoon op de iPhone SE.

Voordelig en snel
Wanneer uw smartphone op dit moment onbeschermd is, wil je natuurlijk zo snel mogelijk je nieuwe iPhone 5s hoesje ik huis hebben. Maakt u zich geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelde case direct wordt gepost en de volgende werkdag al bij u in de brievenbus ligt. Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om zijn of haar iPhone 5s te beschermen. Daarom zorgen wij voor voordelige prijzen en gratis verzending.

Misschien ook relevant:

Ons aanbod in iPhone 4 hoesjes

Ons aanbod in iPhone 5c hoesjes

Ons aanbod in iPhone 6 / 6s Plus hoesjes

Ons aanbod in iPhone 6 / 6s hoesjes

iPhone 5 / 5s hoesjes

iphone 5s hoesjes