Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

iPhone 4 / 4S hoesjes

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Een hoesje voor de iPhone 4 / 4s

De iPhone 4s vloog als warme broodjes over de toonbank in 2012. In dat jaar was de iphone 4s de meest verkochte telefoon. Dat is ook niet zo gek, als de concurrentie de voorsprong in ontwikkeling en design van de iPhone 4s niet bij kon houden. Internettten op een mobieltje werd steeds makkelijker door de snelle dual core processor en de heldere touchscreen. Omdat de voor- en achterzijde allebei gemaakt is van gehard glas, is het zeker raadzaam om een iphone 4s hoesje aan te schaffen.

 

Glas bescherming

De meeste smartphones is de voorzijde van glas, maar de iPhone 4 en 4s hebben ook aan de achterzijde glas. Het oogt erg mooi, maar het nadeel is dat het ook kwetsbaar is voor krassen en stoten. Door het gebruik van een iphone 4s hoesje kunt u veel ellende voorkomen. Krassen van zandkorrels is erg onprettig op een scherm en vooral ook als de achterkant van glas is gemaakt. Plak een screenprotector op het glas in combinatie met een hoesje om optimaal beschermd te zijn.

 

Waarde behouden

Een telefoon verliest zijn waarde na verloop van tijd. Een andere factor van waarde daling zijn gebruikerssporen. Mocht u na een tijdje een andere telefoon willen, kunt u de nog veel vragen voor uw huidige toestel als het geen sporen van schade aanwezig is. We raden daarom ook iedereen aan om op zijn minst een dun hoesje met een screenprotector de iPhone 4s mee te beschermen.

 

Kosten reparatie

We hebben 5 offertes opgevraagd voor het repareren van een kapot scherm. De prijzen varieerden tussen de 150 en 225 euro. Dat is een enorm bedrag dat betaald moet worden om de smartphone weer aan de praat te krijgen. Veel mensen denken dat het hun niet overkomt. Even niet opletten en het is gebeurt. Voorkom deze narigheid en verklein het risico op schade door het gebruik van een iPhone 4s hoesje.

 

Bestellen bij My-iCover

Bij ons bestellen is kinderlijk eenvoudig. De aanwijzingen op onze website goed te volgen en na uw bestelling zorgen we direct dat u een bevestiging krijgt van uw order. Ons team staat klaar om snel en professioneel uw bestelling netjes in te pakken en dezelfde dag op te sturen, mits er voor 5 uur ’s middags besteld is. Via de navigatiebalk bovenaan kunt u snel het iPhone 4s hoesje vinden waar u naar op zoek bent.

 

Relevante cases:

iPhone 5 / 5s Hoesjes

iPhone 6 /6s Hoesjes

iPhone 5c Hoesjes

iPhone 6 / 6s Plus Hoesjes

iphone 4 hoesjes