Apple iPhone hoesjes

Er zijn 576 producten.

Item 1-12 van 576 in totaal item(s)

Actieve filters

Bescherm uw iPhone door middel van hoesjes

 

Stuk voor stuk ogen de toestellen van Apple elegant en scoren ze het beste op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Om de smartphones van van dit top merk mooi te houden, is het raadzaam om een iPhone hoesje aan te schaffen. Voor elk toestel hebben we volop keus in kleurrijke, maar ook zakelijke hoesjes.

 

Geen kans op krassen

 

Onvoorzichtigheid is menselijk. Met een iPhone hoesje om je telefoon, hoeft dat beetje onvoorzichtigheid geen ernstige gevolgen te hebben voor je Apple smartphone. Er zijn tests gedaan die te zien is op bijvoorbeeld YouTube waar men een “droptest” uitvoeren met een iPhone. Ze gaan kijken van welke hoogte het toestel volledig kapot gaat. Met een telefoonhoesje is de iPhone veel beter bestand tegen vallen, stoten en vooral krassen. Naast dat de smartphone krassen en andere schade oploopt, kan de telefoon ook helemaal uitvallen wanneer hij ongelukkig valt. Een iphone is een mini computer met vele functies en wanneer je telefoon het niet meer doet, kan het heel vervelend zijn. Een mooie iPhone hoesje is de perfecte oplossing om je kostbare toestel te beschermen.

 

Pas het uiterlijk van je iPhone aan

 

Met een iPhone hoesje kan je heel makkelijk je witte of zwarte iPhone omtoveren in een kleurrijke smartphone. Men zegt dat je aan de cover van een telefoonhoesje veel over de persoonlijkheid van iemand kan vertellen. Dat is ook niet raar, want mensen kiezen vaak een hoesje dat ze mooi vinden. Tegenwoordig heeft de jeugd meerdere telefoon hoesjes dat past voor elke gelegenheid.

 

Schadevrij, meer waard

 

Een iPhone hoesje houdt alle krasjes tegen, dat je telefoon na jaren nog steeds als nieuw uitziet. Wanneer je dan ook een nieuw abonnement met een nieuw toestel gaat kopen, is het vanzelfsprekend dat je de oude smartphone verkoopt op een 2e handse website. Het kan al gauw 75 tot 100 euro schelen of je telefoon vol krassen zit, of je een krasvrije en goed onderhouden iPhone verkoopt. Een telefoonhoesje dus zeker niet weg te denken bij een dure Apple smartphone!

 

Bestel nu bij My-iCover.nl

 

Wij van My-iCover.nl staan dagelijks klaar om al uw vragen per mail te beantwoorden. Bestellen op onze website gaat veilig, snel en makkelijk. U ontvangt na betaling direct een bevestiging van uw bestelling en alle hoesjes worden dezelfde dag opgestuurd die voor 17:00 besteld zijn.

iPhone hoesjes