Samsung

Informatie

Samsung Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Samsung smartphone...

  Samsung smartphone hoesjes kopen

   

  Samsung werd in 1938 voor maar ongeveer €22,- opricht door Byung-Chull in Zuid Korea. Het bedrijf hield zich voornamelijk bezig met voedsel export. Pas in 1970 werden de eerste zwart-wittelevisies geproduceerd en begon het uiteindelijk uit te groeien tot een moderne internationale onderneming met later productie van natuurlijk de eerste Samsung smartphones. Ook staat Samsung bekent om zijn grootste functionerende smartphone: De Samsung SCH-r450 met een grote van wel 4.57 x 3.42 x 0.74 meter! Deze lijkt bijna niet meer ‘mobiel’ te noemen. Veel consumenten hechten veel waarde aan hun Samsung smartphone en willen deze dus ook zo lang mogelijk met zich mee dragen. Daarom wordt vrijwel altijd voor een Samsung smartphone hoesje gekozen. Zo voorkom je al vaak de meeste beschadigingen aan je toestel.

  Samsungs grootste smartphone

   

  My iCover Samsung hoesjes up to date

   

  Wij weten dat Samsung in een relatief korte tijd verschillende smartphones op de markt lanceert. Daarom zorgen wij ervoor dat de hoesjes voor de nieuwste Samsung smartphones zo snel mogelijk worden ingekocht en in ons assortiment beschikbaar zijn. De meeste smartphone gebruikers kopen hun hoesje direct na aankoop van zijn of haar nieuwe mobieltje en de meeste mobieltjes worden verkocht tijdens de eerste weken van beschikbaarheid in Nederland. Daarom zijn wij er snel bij, zodat jij al direct van een Samsung smartphone hoesje in bezit kan zijn. Onze levertijd is daarin ook erg belangrijk. Wij versturen alle bestellingen die voor 17:00uur zijn gemaakt nog dezelfde dag, zodat jij je Samsung hoesje de dag erop al direct in huis hebt en dus zo kort mogelijk zonder hoeft rond te lopen.

  Ons assortiment


  Ons assortiment bestaat uit verschillende Samsung hoesjes in diverse materialen, designs en kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit TPU, PC of Pu lederen hoesjes. Kwa designs kun je kiezen uit Samsung flipcovers, backcovers, sleeves, bookcases en screen protectors. Wij raden aan om altijd een hoesje te gebruiken in combinatie met een screen protector. Zo blijft de voor- achter- en zijkant van je Samsung Smartphone optimaal beschermt tegen beschadigingen door valpartijen en stoten.

  Wij bieden Samsung hoesjes aan in diverse kleuren en patronen. Iemand die een Samsung gebruikt voor zakelijk gebruik wil natuurlijk niet een hoesje met veel felle kleuren, maar een tiener meisje natuurlijk wel. Voor de zakelijke gebruikers hebben wij hoesjes in basic kleuren zoals zwart en bruin. Voor de tieners bieden wij hoesjes aan met leuke patronen en felle kleuren. Zo is er voor ieder wat wils!

   

  My iCover verzendtijd

  Zoals we al eerder aangaven is onze verzendtijd super snel. Wil je morgen nog je nieuwe hoesje om je Samsung? Bestel dan vandaag voor 17:00uur en je bestelling ligt morgen al op de deurmat.

  Om onze kwaliteit te garanderen controleren wij alles persoonlijk voordat het de deur uitgaat. Zo maken wij de kans zo klein mogelijk dat jij een hoesje ontvangt met een fabrieksfoutje. Mocht dit toch gebeuren, dan sturen wij direct een nieuw exemplaar naar je op!

 • Samsung tablethoesjes

  Samsung tablet hoesjes

  Een tablet is niet meer weg te denken in een huiskamer tegenwoordig. Het is een apparaat om even op je gemak het nieuws kunt lezen, of een spelletje kunt doen om de tijd te doden. Een tablet van Samsung is een goede keus. De Koreaanse fabrikant is de wereldleider in verkoop van smartphones en tablets en danzkzij het Android besturingssysteem, kan je gemakkelijk de apps op een tablet zetten en werkt alles naar behoren.

  Omdat een tablet vaak in de woonkamer ligt waar waarschijnlijk ook kinderen mee spelen, is het van belang een Samsung tablet te voorzien van een hoesje. Samsung tablets zijn licht van gewicht, maar door de lichte behuizing, is het ook fragiel, net als elk ander tablet toestel. Laat het een keer vallen op de grond, kan je eigenlijk 99% van de tijd vaarwel zeggen tegen de tablet. Met een hoesje verklein je de kans dat het scherm breekt, omdat een Samsung tablet hoesje de randen voornamelijk goed beschermd en dat zijn de plekken die de grond het eerst raken bij een valpartij.

   

  Kinderen en Samsung tablet hoesjes

  Een Samsung tablet hoesje is natuurlijk een perfecte combinatie wanneer je kind ook met de tablet speelt. Een stoot tegen het scherm zou het scherm kunnen breken en de gevolgen kunnen ernstig zijn. Het glas is gemaakt van veiligheidsglas, glasscherven zullen vaak niet voorkomen, maar je kunt beter extra voorzichtig zijn door er een screenprotector op te plakken. Zo blijft alle eventuele scherven glas achter de screenprotector bij een val.

   

  Een standaard met perfecte kijkhoek

  Op een tablet is een veelzijdig apparaat waar je veel dingen mee kunt doen. Filmpjes kijken kan erg leuk zijn en zonder een Samsung tablet hoesje, zou je constant het toestel vast moeten houden. Met een hoesje zou je de tablet op een gewenste hoek kunnen neerzetten zodat je je handen vrij hebt en gemakkelijk naar het scherm kunt kijken, ideaal toch?

   

  Een hoesje voor de Samsung tablet beschermd het toestel, maar ook jouw bestanden

  Een kapotte tablet is erg vervelend, zeker wanneer je belangrijke bestanden op zet. Vakantiefoto’s en afspraken staan vaak op de tablet en is natuurlijk zonde als deze verloren gaan. Daarom zou je altijd een tablet hoesje voor jouw toestel moeten aanschaffen bij aankoop van een tablet. Wij kunnen geen nadeel bedenken waarom je geen hoesje om de tablet zou willen doen!

Samsung