Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Samsung Galaxy S10 hoesjes

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Samsung Galaxy S10 hoesjes

SAMSUNG heeft dankzij deze smartphone weer een topper in zijn reeks toestellen, de Samsung Galaxy S10. Ze hebben dit keer besloten om voor kwaliteit te gaan en minder gelet om de kosten te drukken De kwalitatieve en betrouwbare luidsprekers die voor zorgen dat u nooit meer een oproep mist omdat u niet de belsignaal hebt gehoord. Zo kunt u alle opdrachten snel uitvoeren met deze top toestel. Deze mobiele telefoon heeft een extra slot voor uitbreiding van geheugen. Dus u moet goed uw best doen wilt u zonder geheugen komen te zitten.

Het gebruik van een Samsung Galaxy S10 hoesje

Op straat lopen er zoveel mensen rond die geen hoesje om hun dure apparaat hebben zitten.Samen met een hoesje, zullen veel kleinere aantallen smartphones in duigen vallen door een klein ongeval. Een beschadiging op een nieuw toestel zal nooit meer weg te halen zijn en dat is erg zonde. Plak er nog een screenprotector op en u hebt uw hele smartphone beschermd tegen krassen.

Met een toestel als de Samsung Galaxy S10, laat u niet altijd veilig in uw broekzak zitten. Dit is een gsm met verrassend veel functies en mogelijkheden, dat de kans gewoon klein is dat u er niet mee zou spelen. Een grote kans dat u tijdens het reizen naar muziek aan het luisteren bent, foto’s aan het maken of navigeren in het buitenland. Uw telefoon is een middel om momenten vast te leggen, u rond te leiden en voor ontspanning. U zult het net zien, wanneer u een mobieltje voor een noodgeval nodig hebt, valt hij en het scherm valt helemaal uit elkaar. Dan kan een telefoon hoesje voor uw Samsung Galaxy S10 van een paar euro, uw smartphone redden en u veel ergernis besparen.

Verlies van gegevens

Stel u hebt geen hoesje om uw Samsung Galaxy S10 en per ongeluk valt het hard op de grond. Niet alleen uw mobieltje beschadigd, maar uw telefoon gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en informatie die zijn vastgelegd op uw gsm zijn voor goed niet meer te benaderen. Dat zou erg jammer zijn en vervelend. Neem vandaag nog actie en bestel een goedkope telefoon hoesje voor uw Samsung Galaxy S10.

Kies hier uw Samsung Galaxy S10 hoesje uit

Alle telefoonhoesjes bij Gajetto.nl worden uitvoerig gecontroleerd door onze collega’s en worden pas verstuurd wanneer die door de kwaliteits controle door komen. Service is voor ons heel van belang en we voornemen is om u als klant een fijne ervaring te bezorgen m.b.t. het internet shoppen.

Heeft u een mooie Samsung Galaxy S10 hoesje besteld, sturen wij uw order nog dezelfde dag op mits het voor 5 uur is besteld. Zo kunt u de volgende dag al uw hoes thuis ontvangen.

We houden af en toe acties op onze facebook pagina, hou het in de gaten en misschien bent u wel 1 van de gelukkige winnaars!

Samsung Galaxy S10 hoesjes