Filteren op

Kleur

Kleur

iPad Pro 11 inch (2018) hoesjes

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Een mooi hoesje voor de Apple iPad Pro 11 inch (2018)

APPLE heeft dankzij deze tablet weer een topper in zijn reeks toestellen, de Apple iPad Pro 11 inch (2018). Dat heeft dit toestel te danken dankzij zijn fraaier vormgeving en het gebruik van stevige materialen. De kwalitatieve en prima speakers die voor zorgen een nog betere ervaring. Nu kost het nog minder tijdslengte om programma’s te laden en multi tasken is geen enkel probleem.

Een Apple iPad Pro 11 inch (2018) hoesje in gebruik nemen

Op straat lopen er zoveel mensen rond die geen hoesje om hun dure apparaat hebben zitten. Samen met een hoesje, zullen aanzienlijk lagere aantallen tablets sneuvelen door een ongelukje. Uit onderzoek is gebleken dat krasjes op een apparaat één van de grootste ergernissen zijn van de meute die een gloednieuwe toestel hebben gekocht. Plak er nog een screenprotector op en u hebt uw hele tablet beschermd tegen krassen.

Met een tablet als de Apple iPad Pro 11 inch (2018), laat u niet altijd veilig in de kast liggen. Dit is een apparaat met ongekend veel functies en mogelijkheden, dat de kans gewoon klein is dat u er niet mee zou spelen. U zult zien dat u tijdens het reizen naar muziek aan het luisteren bent, opnames aan het maken of aan het navigeren op een plaats waar u nooit bent geweest. Uw tablet is een tool om momenten vast te leggen, u rond te leiden en voor ontspanning. Het zal altijd gebeuren, wanneer u een tablet hard nodig hebt, valt hij en het scherm breekt in duizend stukken. Ingeval hij al stuk is gevallen, is het al te laat voor een hoes.

Verlies van informatie

Stelt u eens voor dat u gasten in huis hebt met kinderen en u laat de kinderen een spelletje doen op uw tablet. De kleuters passen niet op en de tablet valt. Niet alleen uw iPad beschadigd, maar uw tablet gaat niet meer aan. Het kost enorm veel tijd om uw bestanden deels te redden als dat nog überhaupt een optie is. Dat zou erg jammer zijn en vervelend. Neem vandaag nog actie en bestel een nette hoes voor uw Apple iPad Pro 11 inch (2018).

Kies hier uw Apple iPad Pro 11 inch (2018) hoesje uit

Wij, bij My-icover.nl zorgen ervoor dat alle artikelen gekeurd worden door onze personeel voor het wordt verstuurd. We zijn verheugd te zien dat we goed worden beoordeeld op verschillende vergelijking websites en dat willen we natuurlijk zo houden.

Wanneer u uw Apple iPad Pro 11 inch (2018) hoesje hebt gevonden, sturen wij uw bestelling nog dezelfde dag op mits het voor 17 uur is besteld. In de meeste gevallen heeft u uw hoes  de dag erop dan al in huis.

 

iPad Pro 11 inch (2018) hoesjes