Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Samsung Galaxy Note 9 hoesjes

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Een mooie hoesje voor de Samsung Galaxy Note 9

De Samsung Galaxy Note 9 is een mobiel waar veel interesse naar is. Ze hebben dit keer gekozen om voor deugdelijkheid te gaan en minder gelet om de uitgaven te drukken Zo zit er een recente processor in het toestel voor een vreugdevolle beleving. Ook met de nieuwste Android versie, zult u wederom genieten van de nieuwste functies Deze mobiele telefoon heeft een extra gleuf voor uitbreiding van mini SD kaart. Dus u moet goed uw best doen wilt u te kort komen aan opslag.

Het kopen van een Samsung Galaxy Note 9 hoesje

Wie heeft niet een persoon een mobiel zien laten vallen? In combinatie met een hoesje, zullen aanzienlijk kleinere aantallen gsm’s in duigen vallen door een ongelukje. Uit onderzoeken is bekend geworden dat krasjes op een toestel één van de grootste irritaties zijn van de meute die een nieuw smartphone hebben gekocht. Plak er nog een screenprotector op en u hebt uw hele telefoon beschermd tegen beschadigingen.

Met een telefoon als de Samsung Galaxy Note 9, gaat u uzelf nooit vervelen. Geen wonder dat we allemaal in het openbaar vervoer met een telefoon in de hand zitten In plaats van doelloos naar buiten te staren, kan men vandaag de dag leuk zijn connecties onderhouden, of een spel spelen. Uw gsm is een hulpmiddel om momenten vast te leggen, u rond te leiden en voor afleiding. Het zal altijd gebeuren, wanneer u een mobieltje hard nodig hebt, valt hij en het scherm breekt in duizend stukken. Als hij al kapot is gevallen, is het al te laat voor een telefoon hoesje.

Een defecte telefoon is erg rot

U gebruikt uw telefoon al een tijd lang zonder een telefoon hoesje en door een ongelukje laat u uw mooie apparaat vallen. Niet alleen uw telefoon beschadigd, maar uw mobieltje gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en gegevens die zijn verzameld op uw gsm zijn voor goed niet meer te raadplegen. Dat zou erg spijtig zijn en vervelend. Neem vandaag nog aktie en bestel een goedkope hoesje voor uw Samsung Galaxy Note 9.

Kies hier uw Samsung Galaxy Note 9 hoesje uit

Alle telefoonhoesjes bij My-iCover worden grondig gecontroleerd door onze collega’s en worden pas opgestuurd wanneer die door de kwaliteits controle door komen. Klanttevredenheid is voor ons erg van belang en we proberen u als klant een uitstekende ervaring te bezorgen m.b.t. het internet shoppen.

Heeft u een mooie Samsung Galaxy Note 9 hoesje uitgekozen, verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag mits het voor 17.00 uur is besteld. Zo kunt u de volgende dag al uw hoesje thuis verwachten.

We houden soms acties op onze facebook pagina, hou het in de gaten en misschien bent u wel 1 van de gelukkige winnaars!

Samsung Galaxy Note 9 hoesjes