Filteren op

Kleur

Kleur

HTC U12 Plus hoesjes

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

HTC U12 PLUS hoesjes

HTC heeft onlangs een innovatieve smartphone op de markt gebracht, de HTC U12 PLUS. Wat opmerkelijk is aan deze smartphone is dat het totaal geen knoppen heeft. Hierdoor is het toestel geheel waterdicht. Nu zijn om apps nog sneller te openen en multitasken vormt geen complicaties. Wat we wel missen is een aansluiting voor een koptelefoon. Het moet tegenwoordig allemaal draadloos.

Het aanschaffen van een HTC U12 PLUS hoesje

Er zijn vele redenen om uw telefoon te behoeden van schade, voornamelijk wanneer het gaat om een kostbare smartphone. Met een hoesje voor de HTC U12 PLUS, geeft u veel meer beschutting tegen allerlei krassen en schokken. Een beschadiging op een gloednieuwe apparaat zal nooit meer weg te halen zijn en dat is erg zonde. Bevestig er nog een screenprotector op en u hebt uw hele toestel beschermd tegen beschadigingen.

Met een apparaat als de HTC U12 PLUS, gaat u uzelf nooit vervelen. Dit is een mobieltje met verrassend veel functies en mogelijkheden, dat de kans gewoon klein is dat u er niet mee zou spelen. U zult zien dat u tijdens het reizen naar uw favoriete nummer aan het luisteren bent, foto’s aan het maken of navigeren in het buitenland. Uw mobieltje is een toestel om momenten vast te leggen, u zorgen dat u niet verdwaalt en voor ontspanning. Het zal altijd gebeuren, wanneer u een mobieltje voor een noodgeval nodig hebt, valt hij en het scherm valt helemaal uit elkaar. Op zo een moment kan een telefoon hoesje voor uw HTC U12 PLUS van een paar euro, uw smartphone redden en u veel euro’s besparen.

Verlies van informatie

Stelt u eens voor dat u bezoek hebt met kinderen en u laat de kleuters een spel spelen op uw toestel. De kids zijn nog klein en de apparaat valt. Niet alleen uw smartphone is bekrast, maar uw toestel gaat niet meer aan. Het kost verschrikkelijk veel tijd om uw contacten gedeeltelijk te redden als dat nog mogelijk is. Dat zou erg sneu zijn en vervelend. Neem vandaag nog actie en bestel een betaalbare telefoon hoesje voor uw HTC U12 PLUS.

Mooi keus in HTC U12 PLUS hoesjes

Wij, bij My-iCover zorgen ervoor dat alle producten gekeurd worden door onze personeel voor het wordt verzonden. We zijn verheugd te zien dat we goed worden beoordeeld op verschillende vergelijking websites en dat willen we natuurlijk zo houden.

Heeft u een leuk HTC U12 PLUS hoesje besteld, sturen wij uw bestelling nog dezelfde dag op mits het voor 5 uur is besteld. Vaak heeft u uw telefoon hoesje de volgende dag dan al in huis.

We houden af en toe acties op onze facebook page, hou het in de gaten en misschien bent u wel 1 van de gelukkige winnaars!

HTC U12 Plus hoesjes