Filteren op

Kleur

Kleur

Huawei P20 hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Een mooi hoesje voor de Huawei P20

De Huawei P20 is een mobiele telefoon waar veel belangstelling naar is. Dat heeft dit toestel te danken dankzij zijn welgevormde vormgeving en het gebruik van harde materialen. Zo zit er een recente processor in het toestel voor een aangename beleving. De foto camera maakt duidelijke foto’s zonder last te hebben van waas of andere irritaties. Deze gsm heeft een extra vak voor uitbreiding van geheugenkaart. Dus u moet goed uw best doen wilt u te kort komen aan opslag.

Een Huawei P20 hoesje kopen

Op straat marcheren er zoveel mensen rond die geen hoesje om hun dure mobieltje hebben zitten. Met een hoesje voor de Huawei P20, geeft u veel meer beschutting tegen allerlei krassen en stoten. Stel dat u net een gloednieuwe toestel hebt gekocht en ongelukkig laat vallen en er zit meteen een kras op, dat wilt niemand. Plak er nog een screenprotector op en u hebt uw hele toestel beschermd tegen beschadigingen.

Een smartphone als de Huawei P20, wordt veel mee gespeeld. Mocht u iemand zijn die van tijd tot tijd een telefoontje pleegt, zou u niet voor deze apparaat zijn gegaan In plaats van te vervelen, kunnen mensen vandaag de dag prettig zijn contacten onderhouden, of een spel spelen. Uw mobieltje is een apparaat om momenten vast te leggen, u de weg te wijzen en voor amusement. U zult het net zien, wanneer u een mobieltje hard nodig hebt, valt hij en het scherm valt helemaal uit elkaar. Indien hij al kapot is gevallen, is het al te laat voor een hoesje.

Verlies van gegevens

Stel u hebt geen hoes om uw Huawei P20 en per ongeluk valt het hard op de grond. Niet alleen uw mobieltje is bekrast, maar uw gsm gaat niet meer aan. Het kost ontiegelijk veel tijd om uw contacten deels te redden als dat nog überhaupt een optie is. Dat zou erg sneu zijn en vervelend. Neem vandaag nog actie en bestel een goedkope hoes voor uw Huawei P20.

Kies hier uw Huawei P20 hoesje uit

Wij, bij My-iCover zorgen ervoor dat alle producten gekeurd worden door ons personeel voor het wordt opgestuurd. Klanttevredenheid is voor ons bijzonder belangrijk en we proberen u als klant een fijne beleving te bezorgen m.b.t. het internet shoppen.

Als u uw Huawei P20 hoesje hebt besteld, sturen wij uw order nog dezelfde dag op mits het voor 17:00 is besteld. Zo kunt u de dag erop al uw hoes thuis ontvangen.

We wensen u alvast veel plezier toe met uw nieuwe Huawei P20 hoesje!

Huawei P20 hoesjes