Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Xperia XZ1 hoesjes

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Een stevige hoesje voor de Xperia XZ1

HTC heeft dankzij deze gsm weer een topper in zijn serie toestellen, de Xperia XZ1. Dat heeft dit apparaat te danken dankzij zijn fraaier design en het gebruik van durabele materialen. Zo zit er een sterke processor in het toestel voor een fijne gevoel. Zo kunt u alle taken vlot uitvoeren met deze top toestel. Deze telefoon heeft een extra gleuf voor uitbreiding van mini SD kaart. Dus u moet goed uw best doen wilt u zonder geheugen komen te zitten.

Een Xperia XZ1 hoesje in gebruik nemen

Op straat hollen er zoveel mensen rond die geen hoesje om hun dure apparaat hebben zitten. In combinatie met een hoesje, zullen aanzienlijk minder mobieltjes uiteen vallen door een klein ongeval. Uit research is ontdekt dat krasjes op een mobieltje één van de grootste irritaties zijn van mensen die een gloednieuwe mobieltje hebben gekocht. Plak er nog een screenprotector op en u hebt uw hele telefoon beschermd tegen beschadigingen.

Een apparaat als de Xperia XZ1, wordt veel gebruikt. Als u iemand bent die zo nu en dan een telefoontje pleegt, zou u niet voor deze telefoon zijn gegaan Een grote kans dat u tijdens het reizen naar uw favoriete nummer aan het luisteren bent, opnames aan het maken of navigeren in het buitenland. Uw mobieltje is een hulpmiddel om momenten vast te leggen, u de weg te wijzen en voor afleiding. U zult het net zien, wanneer u een telefoon hard nodig hebt, valt hij en het scherm breekt in duizend stukken. Dan kan een hoesje voor uw Xperia XZ1 van een misschien een tientje, uw mobieltje redden en u veel ergernis besparen.

Een defecte telefoon is erg onprettig

Stelt u eens voor dat u gasten in huis hebt met kinderen en u laat de kids een spelletje doen op uw telefoon. De kleuters zijn nog klein en de smartphone valt. Niet alleen uw toestel is bekrast, maar uw telefoon gaat niet meer aan. Het kost erg veel tijd om uw bestanden gedeeltelijk te redden als dat nog überhaupt een optie is. Dat zou erg spijtig zijn en vervelend. Neem vandaag nog aktie en bestel een voordelige hoes voor uw Xperia XZ1.

Volop keuze in Xperia XZ1 hoesjes

Wij, bij Gajetto zorgen ervoor dat alle artikelen gekeurd worden door onze personeel voor het wordt opgestuurd. We zijn blij te zien dat we goed worden beoordeeld op verschillende vergelijking websites en dat willen we natuurlijk zo houden.

Heeft u een mooie Xperia XZ1 hoesje besteld, sturen wij uw bestelling nog dezelfde dag op mits het voor 17.00 uur is besteld. Zo kunt u de dag erop al uw hoesje thuis ontvangen.

We houden soms acties op onze facebook pagina, hou het in de gaten en wellicht bent u wel 1 van de gelukkige winnaars!