Filteren op

Kleur

Kleur

Samsung Galaxy A8 (2018) hoesjes

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Een hoesje voor de Samsung Galaxy A8 2018

U mag trots zijn als u de Samsung Galaxy A8 in bezit hebt. Dit toestel is niet alleen erg mooi van de buitenkant, maar het toestel is ook nog eens razend snel en heeft een 16 megapixel camera waar je de mooiste plaatjes mee kan schieten. Mijn het zijn 5.7 inch amoled display kunt u genieten van het scherpste beeld. Deze blikkenvanger is verkrijgbaar in de volgende drie kleuren: Wit, Champagne en zwart. Wees voorzichtig en goed voorbereid op eventuele schade door middel van een Samsung Galaxy A8 hoesje.

Prioriteit nummer 1

Wees voorzichtig met uw nieuwe telefoon, zo blijft uw Samsung Galaxy A8 zijn waarde merendeels voor een lange tijd behouden. U kunt uw telefoon beschermen met behulp van een Samsung Galaxy A8 hoesje of screen protector. Niet alleen de buitenkant van uw telefoon is gevoelig voor opdonder, maar ook de binnenkant kan ernstige beschadigingen krijgen. De kans op een struikelpartij zit in een klein hoekje. Voordat je het weet valt je telefoon net tegen een harde ondergrond met als resultaat: een flinke en dure schade. Zorg er dus voor dat de smartphone geheel bedekt wordt met bijvoorbeeld een Samsung Galaxy flipcover. Zo blijft zowel de voorkant als achterkant geheel beschermt. Als u daar niet zo van houd, kunt u ook kiezen voor een backcover in combinatie met een screen protector.

Een modieus hoesje

Ben jij een echte fashionchick, zakenman of ben je misschien een avonturier? Wij zorgen ervoor dat je jouw stijl Samsung Galaxy A8 hoesje terug kan vinden in ons assortiment. Van Flipcovers met creditcard vakjes tot backcovers en van bloemetjesprint tot basic. Wij hebben voor ieder wat wils! Op dit moment zijn de flipcovers erg hot! Je kunt ze tegelijk als portemonnee gebruiken, zodat je tas niet 2x zo zwaar is tijdens bijvoorbeeld een dagje shoppen. Voor de mannen is het ook erg handig omdat zij vaak hun telefoon en portemonnee apart in hun broekzak moeten mee vervoeren.

Bezorging en service

My-iCover.nl begrijpt dat wanneer je iets via internet besteld, dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis wil hebben. Daarom hebben wij een levertijd van maar één dag. Bestel vóór 17:00 dan heb je de volgende werkdag je Samsung Galaxy A8 hoesje in huis. Wij willen onze klanten tevreden houden door de beste service te bieden.

Ook relevant:

Ons aanbod in Samsung Galaxy S2 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S3 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S5 mini hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 2
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 4
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note 5 Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy Note Edge
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7
Ons aanbod in Samsung Galaxy Alpha
Ons aanbod in Samsung Galaxy Mega 6.3
Ons aanbod in Samsung Galaxy Ace
Ons aanbod in Samsung Galaxy Grand Prime
Ons aanbod in Samsung Galaxy S7 hoesjes
Ons aanbod in Samsung Galaxy A3 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A5 (2016)
Ons aanbod in Samsung Galaxy A7 (2016)

Samsung Galaxy A8 (2018) hoesjes