iPhone X / XS hoesjes

Er zijn 42 producten.

Item 1-12 van 42 in totaal item(s)

Actieve filters

Een beschermend hoesje voor de Apple iPhone X / XS

De Apple iPhone X / XS is een gsm waar veel belangstelling naar is. Dat heeft dit apparaat te danken dankzij zijn welgevormde vormgeving en het gebruikmaking van sterke materialen. Zo zit er een krachtige processor in het toestel voor een plezante gevoel. Ook met de jongste android versie, zult u weer genieten van de nieuwste functies Deze gsm heeft een extra vak voor uitbreiding van een memory card. Dus u moet goed uw best doen wilt u zonder geheugen komen te zitten.

De waarde van het gebruik van een Apple iPhone X / XS hoesje

Er zijn veel goede argumenten om uw mobiel te behoeden van schade, met name wanneer het gaat om een kostbare mobiel. In combinatie met een hoesje, zullen veel kleinere aantallen smartphones kapot gaan door een ongelukje. Uit research is naar voren gekomen dat krasjes op een smartphone één van de grootste kwellingen zijn van mensen die een gloednieuwe toestel hebben gekocht. Plaats er nog een screenprotector op en u hebt uw hele smartphone beschermd tegen krassen.

Met een mobieltje als de Apple iPhone X, zou het abnormaal zijn als u die niet zou gebruiken. Mocht u iemand zijn die zo nu en dan een telefoontje pleegt, zou u niet voor deze mobieltje zijn gegaan U zult zien dat u tijdens het reizen naar uw favoriete nummer aan het luisteren bent, opnames aan het maken of navigeren in het buitenland. Uw mobieltje is een apparaat om momenten vast te leggen, u de weg te wijzen en voor afleiding. Het is wel zo dat, hoe vaker u een telefoon gebruikt, hoe groter de kans wordt dat hij een keer valt. Op zo een moment kan een telefoon hoesje voor uw Apple iPhone X / XS van een misschien een tientje, uw toestel redden en u veel euro’s besparen.

Waarom u een hoesje nodig hebt

Stelt u eens voor dat u bezoek hebt met kinderen en u laat de kids een spel spelen op uw apparaat. De kinderen passen niet op en de gsm valt. Niet alleen uw telefoon is bekrast, maar uw mobieltje gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en bestanden die zijn vastgelegd op uw apparaat zijn voor goed niet meer te raadplegen. Dat zou erg sneu zijn en vervelend. Zorg dat u het probleem voor bent en bescherm uw Apple iPhone X / XS.

Mooi keus in Apple iPhone X / XS hoesjes

Alle hoesjes bij Gajetto worden tot in detail gecontroleerd door onze collega’s en worden pas verstuurd wanneer die door de kwaliteitscontrole door komen. We zijn verheugd te zien dat we goed worden beoordeeld op verschillende vergelijking websites en dat willen we natuurlijk zo houden.

Heeft u een leuk Apple iPhone X / XS hoesje uitgekozen, verzenden wij uw order nog dezelfde dag mits het voor 17 uur is besteld. Zo kunt u de volgende dag al uw telefoon hoesje thuis ontvangen.

Mocht u vragen hebben, deins niet terug en stuur ons een email bericht. Onze deskundige personeel staan klaar om uw vraag snel te beantwoorden!

iPhone X / XS hoesjes