Filteren op

Kleur

Kleur

Huawei P10 PLUS hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Huawei P10 PLUS hoesjes

HTC heeft dankzij deze telefoon weer een topper in zijn reeks toestellen, de Huawei P10 PLUS. Ze hebben dit keer besloten om voor kwaliteit te gaan en minder gelet om de kosten te drukken Zo zit er een goede processor in het toestel voor een vreugdevol ervaring. Ook met de nieuwste android versie, zult u weer genieten van de nieuwste functies Deze mobiele telefoon heeft een extra vak voor uitbreiding van mini SD kaart. Dus u moet goed uw best doen wilt u te kort komen aan opslag.

Het aanschaffen van een Huawei P10 PLUS hoesje

Wie heeft niet iemand een telefoon zien laten vallen? Samen met een hoesje, zullen veel kleinere aantallen smartphones kapot gaan door een ongelukje. Stel dat u net een gloednieuwe gsm hebt gekregen en per ongeluk laat vallen en er zit meteen een barst op, dat wilt niemand. Plak er nog een screenprotector op en u hebt uw hele toestel beschermd tegen beschadigingen.

Een gsm als de Huawei P10 PLUS, wordt veel mee gespeeld. Dit is een apparaat met ongelofelijk veel functies en mogelijkheden, dat de kans gewoon klein is dat u er niet mee zou spelen. Een grote kans dat u tijdens het reizen naar uw favoriete nummer aan het luisteren bent, foto’s aan het maken of aan het navigeren op een plaats waar u nooit bent geweest. Uw telefoon is een hulpmiddel om momenten vast te leggen, u zorgen dat u niet verdwaalt en voor amusement. Maar pas op, hoe meer u een gsm gebruikt, hoe groter de kans wordt dat hij een keer valt. Ingeval hij al stuk is gevallen, is het al te laat voor een hoes.

Een kapotte gsm is erg rot

Stelt u eens voor dat u gasten in huis hebt met kinderen en u laat de kids een spelletje doen op uw apparaat. De kinderen passen niet op en de apparaat valt. Niet alleen uw telefoon beschadigd, maar uw telefoon gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en bestanden die zijn vastgelegd op uw gsm zijn voor goed niet meer te benaderen. Dat zou erg spijtig zijn en vervelend. Zorg dat u de narigheid voor bent en bescherm uw Huawei P10 PLUS.

Leuk keuze in Huawei P10 PLUS hoesjes

Alle telefoon hoesjes bij Gajetto worden uitvoerig gecontroleerd door onze collega’s en worden pas opgestuurd wanneer die door de kwaliteits controle door komen. We zijn verheugd te zien dat we goed worden beoordeeld op verschillende vergelijking websites en dat willen we natuurlijk zo houden.

Als u uw Huawei P10 PLUS hoesje hebt besteld, verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag mits het voor 17 uur is besteld. Vaak heeft u uw hoes de volgende dag dan al in huis.

We houden soms acties op onze facebook page, hou het in de gaten en mogelijkerwijs bent u wel 1 van de gelukkige winnaars!

 

 

Huawei P10 PLUS hoesjes