Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

HTC U Play hoesjes

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

HTC U play hoesjes

De HTC U play is een mobiele telefoon waar veel interesse naar is. Ze hebben dit keer besloten om voor hoge klasse te gaan en minder gelet om de kosten te drukken De kwalitatieve en solide speakers die voor zorgen dat u nooit meer een oproep mist omdat u niet de belsignaal hebt gehoord. Nu kost het nog minder tijd om toepassingen te openen en multi tasken vormt geen complicaties. Deze smartphone heeft een extra gleuf voor uitbreiding van een memory card. Dus u moet goed uw best doen wilt u te kort komen aan opslag.

Het gebruik van een HTC U play hoesje

Wie heeft niet een persoon een telefoon zien laten vallen? Samen met een hoesje, zullen zeker lagere aantallen telefoons stuk gaan door een klein ongeval. Stel dat u net een gloednieuwe smartphone hebt gekregen en ongelukkig laat vallen en er zit meteen een kras op, dat wilt niemand. Plak er nog een screenprotector op en u hebt uw hele gsm beschermd tegen beschadigingen.

Met een toestel als de HTC U play, zou het gek zijn als u die niet zou gebruiken. Mocht u iemand zijn die alleen af en toe een telefoontje pleegt, zou u niet voor deze toestel zijn gegaan In plaats van te vervelen, kan men hedendaags prettig zijn contacten onderhouden, of een spel spelen. Uw smartphone is een instrument om momenten vast te leggen, u zorgen dat u niet verdwaalt en voor afleiding. Maar pas op, hoe vaker u een smartphone gebruikt, hoe groter de kans wordt dat hij een keer valt. Op zo een moment kan een telefoon hoesje voor uw HTC U play van een paar euro, uw toestel redden en u veel ergernis besparen.

Een defecte apparaat is erg vervelend

Stelt u eens voor dat u bezoek hebt met kinderen en u laat de kids een game spelen op uw mobieltje. De kids zijn nog klein en de apparaat valt. Niet alleen uw telefoon beschadigd, maar uw smartphone gaat niet meer aan. Alle belangrijke contacten en informatie die zijn bewaard op uw mobieltje zijn voor goed niet meer te op te vragen. Dat zou erg zonde zijn en vervelend. Zorg dat u het probleem voor bent en bescherm uw HTC U play.

Kies hier uw HTC U play hoesje uit

Alle hoezen bij ons worden grondig gecontroleerd door onze collega’s en worden pas verstuurd wanneer die door de kwaliteits controle door komen. We zijn verheugd te zien dat we goed worden beoordeeld op verschillende vergelijking websites en dat willen we natuurlijk zo houden.

Wanneer u uw HTC U play hoesje hebt gevonden, verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag mits het voor 17:00 is besteld. In de meeste gevallen heeft u uw hoesje de dag erop dan al in huis.

HTC U Play hoesjes