Filteren op

LG G6 Hoesjes

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

 

LG G6 Hoesjes kopen

LG heeft weer een nieuwe smartphone uitgebracht. Het is de opvolger van de LG G5, natuurlijk genaamd LG G6. Er zijn een aantal verbeteringen te vinden in deze Android-smartphone. Dit device heeft de krachtigste hardware van dit moment onder de motorkap. Daarnaast is de irisscanner een erg interessant nieuwtje. Met behulp van het grote 5.7 inch-scherm kun jij lekker films kijken of heb je het fijnste overzicht wanneer je aan het surfen bent. De voorganger LG G5 was nog niet waterdicht, maar de G6 onderscheid zich ook op dit punt. Ookal is het toestel waterdicht en heeft het een sterke behuizing, het is toch belangrijk om je nieuwe toestel goed te bescherming met behulp van een LG G6 hoesje.

Goedkope LG G6 hoesjes

My iCover probeert zich te onderscheiden in prijs en originaliteit. Bij ons kun je dus de origineelste hoesjes vinden voor de beste prijs. Houd je van bloemen of toch liever van dieren? My iCover heeft allerlei soorten LG G5 hoesjes in het assortiment. Onze prijzen zijn laag omdat wij vele aantallen inkopen, zodat wij ook de beste prijzen aan onze klanten kunnen bieden. De smartphone zelf is al duur genoeg, nietwaar?

 

LG G6 bescherming

Wil je je LG G6 zo lang mogelijk kunnen gebruiken en als nieuw houden, dan kun je het beste je toestel goed bescherming met een LG G6 hoesje. We hebben verschillende soorten hoesjes in ons aanbod. Denk aan LG G6 bookcases en backcovers. Bookcases zijn hoesjes die je smartphone geheel bedekken. Bij een backcover is alleen de achterkant beschermt. Daarom is het belangrijk in combinatie met een backcover een LG G6 screen protector te gebruiken. Deze plak je op de voorzijde van het scherm en voorkomt daarmee krassen op je LCD scherm.

My iCover service

Zoals al eerder aangeven ligt onze focus op het goedkoop aanbieden van de meest originele LG G6 hoesjes. Daarnaast is onze verzendtijd ook erg aantrekkelijk. Wanneer je voor 17:00uur bestelt, ligt je LG G6 hoesje de dag erop al op je deurmat. Wij versturen alles in brievenbuspakjes, dus je hoeft niet thuis te wachten op de pakketbezorger. Dus aarzel niet langer en bestel je LG G6 hoesje voor de beste bescherming van jouw toestel!

Ook relevant:

Ons aanbod in LG Nexus 4 hoesjes

Ons aanbod in LG Nexus 5 hoesjes

Ons aanbod in Nexus 6 hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G2 hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G2 mini hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G3 hoesjes

Ons aanbod in LG Optimus G3 mini hoesjes

Ons aanbod in LG L Bello hoesjes

Ons aanbod in LG G Flex 2 hoesjes

Ons aanbod in LG G4

Ons aanbod in LG G5 hoesjes

LG G6 Hoesjes