Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Huawei P10 Lite hoesjes

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Passend hoesje voor de Huawei P10 LITE Lite

De Huawei P10 LITE Lite is een budget toestel met bovengemiddelde specificaties. Het heeft een mooi ontwerp en prima bouwkwaliteit. Het scherm ziet er prima uit en ook in de zon is het scherm nog leesbaar. Met de 3000mAh sterke accu kan dit toestel zonder moeite een dag overleven. Ook de prestaties van dit toestel voor alledaags gebruik is voldoende! Bescherm de Huawei P10 LITE Lite met een hoesje om schade te voorkomen.

Voorkom krassen op de Huawei P10 LITE

Een smartphone heeft veel te lijden. u neemt het mee naar u werk, mee uit eten en zelfs mee naar bed. De tijden dat u de Huawei P10 LITE niet gebruikt, zit het in u broekzak, tas of ergens op tafel. De kans dat u krassen krijgt op het toestel is dan ook hoog. Of erger: het toestel valt en gaat stuk! Door de Huawei P10 LITE te beschermen met een hoesje, voorkom u niet alleen krassen, maar ook tegen vallen en stoten. De kans dat een smartphone overleeft na een valpartij is aanzienlijk groter wanneer het in een beschermend hoesje zit. Heel vervelend natuurlijk, want op een smartphone slaan we tegenwoordig enorm veel dingen op, van persoonlijke berichten tot werk gerelateerde emails. Wees dus zuinig op dit prachtige toestel.

 

Soorten Huawei P10 LITE hoesjes

Een flip cover, of vaak ook een book case genoemd, is een hoesje dat u als een boek openklapt. Het voordeel van deze hoesjes is dat het toestel optimaal beschermd is van alle kanten, dus ook de voorkant. Wat ook een leuke bijkomstigheid is, is de mogelijkheid om pasjes en briefgeld in het hoesje te stoppen. Heel handig bij het in/uit checken tijdens het reizen met het openbaar vervoer bijvoorbeeld!

Een nadeel is dat deze hoesjes het toestel wat dikker maken. Mocht dat u grote zorg zijn, dan kies u voor een back cover. Dit is een dun hoesje dat alleen de achterkant van het toestel + zijkanten beschermd. De uitsparingen voor microfoon, volume knoppen en camera zitten op de juiste plaats, dus het hoesje voor de P10 LITE hoeft niet uit wanneer u bijvoorbeeld de telefoon moet opladen. Dat is bij alle hoesjes het geval!

 

Een Huawei P10 LITE cover dat bij u past.

 

Door het grote aanbod is er altijd een hoesje dat aansluit op uw wensen. Zoek u een simpel en tijdloos Huawei P10 LITE hoesje of juist een opvallend hoesje met alle kleuren van de regenboog? We hebben het allemaal.

 

En zoals u van ons gewend bent, vandaag besteld, morgen in huis (werkdagen).

 

Huawei P10 Lite hoesjes