Filteren op

Kleur

Kleur

Model

Model

Huawei P10 Hoesjes

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Nieuw hoesje voor de Huawei P10

 

De Huawei P10 is het nieuwste speeltje van de Chinese smartphone fabrikant. Dit toestel heeft maar liefst 2 cameras aan de achterzijde dat zorgt voor nog levendigere foto’s en een groot voordeel is de uitgebreide functies die je hebt met de camera. De Kirin 960 chipset is lekker snel en zorgt ook dat alle apps vloeiend werken. Gecombineerd met een goede accuduur, standaard 64GB opslag en een heel concurrerende prijs, is dit een recept voor een verkoophit! Zorg dat je de Huawei P10 goed beschermd met een hoesje.

 

Voorkom krassen op de Huawei P10

Een smartphone heeft veel te lijden. Je neemt het mee naar je werk, mee uit eten en zelfs mee naar bed. De tijden dat je de Huawei P10 niet gebruikt, zit het in je broekzak, tas of ergens op tafel. De kans dat je krassen krijgt op het toestel is dan ook hoog. Of erger: het toestel valt en gaat stuk! Door de Huawei P10 te beschermen met een hoesje, voorkom je niet alleen krassen, maar ook tegen vallen en stoten. De kans dat een smartphone overleeft na een valpartij is aanzienlijk groter wanneer het in een beschermend hoesje zit. Heel vervelend natuurlijk, want op een smartphone slaan we tegenwoordig enorm veel dingen op, van persoonlijke berichten tot werkgerelateerde emails. Wees dus zuinig op dit prachtige toestel.

 

Kies je voor een Huawei P10 flip cover?

Een flip cover, of vaak ook een book case genoemd, is een hoesje dat je als een boek openklapt. Het voordeel van deze hoesjes is dat het toestel optimaal beschermd is van alle kanten, dus ook de voorkant. Wat ook een leuke bijkomstigheid is, is de mogelijkheid om pasjes en briefgeld in het hoesje te stoppen. Heel handig bij het in/uit checken tijdens het reizen met het openbaar vervoer bijvoorbeeld!

Een nadeel is dat deze hoesjes het toestel wat dikker maken. Mocht dat je grote zorg zijn, dan kies je voor een back cover. Dit is een dun hoesje dat alleen de achterkant van het toestel + zijkanten beschermd. De uitsparingen voor microfoon, volume knoppen en camera zitten op de juiste plaats, dus het hoesje voor de P10 hoeft niet uit wanneer je bijvoorbeeld de telefoon moet opladen. Dat is bij alle hoesjes het geval!

 

P10 hoesje in jouw stijl

 

Door het grote aanbod is er altijd een hoesje dat aansluit op jouw wensen. Zoek je een simpel en tijdloos Huawei P10 hoesje of juist een opvallend hoesje met alle kleuren van de regenboog? We hebben het allemaal.

 

En zoals je van ons gewend bent, vandaag besteld, morgen in huis (werkdagen).

Huawei P10 Hoesjes