Filteren op

Huawei Mate 8 Hoesjes

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Mooie Huawei Mate 8 Hoesjes

Ben jij ook zo trots op je nieuwe aanwinst? De Huawei Mate 8 is een super telefoon met een lekker groot formaat. Hij lijkt best veel op zijn voorganger de Mate 7, maar daar is helemaal niets mis mee. Perfect voor de mensen die van smartphones met een groot scherm houden. Met deze smartphone kun je de leukste series onderweg blijven volgen. Zorg wel dat je je toestel goed beschermt met een Huawei Mate 8 hoesje. Zo kunnen de grootste zorgen je bespaart blijven.

Huawei Mate 8 bescherming

Je kent het wel, je bent op straat constant fotoos aan het maken en kijkt niet goed naar wat er voor je gebeurt. Dan BAM je stoot ergens tegenaan en voor je het weet ligt je telefoon op de grond met een grote breuk in het scherm. Als je nou een Huawei Mate 8 hoesje in gebruik had genomen, dan waren de risico’s op die breuk veel kleiner geworden. Dit komt omdat het hoesje de eerste klappen van de val op zich neemt. Niet alleen helpt een Huawei Mate 8 hoesje bij vallen of stoten, maar het beschermt ook je LCD scherm tegen krassen. Stel je Huawei Mate 8 doe je in je broekzak, maar in je broekzak zitten tegelijkertijd ook hele kleine zandkorreltjes of misschien zelfs wel je sleutel. Deze scherpe oppervlakte schuren tegen je mooie LCD scherm tijdens het lopen en voor je het weet zit je scherm vol met krasjes. Niet echt een mooi aanzicht natuurlijk. Dit kun je voorkomen door een Huawei Mate 8 screen protector of een flipcover in gebruik te nemen.

 

My iCover service

Bij My iCover staat goede service hoog in het vaandel. Daarom proberen wij op alle punten uit te blinken. Bijvoorbeeld in de kwaliteit/prijs verhouding. Bij ons kun je voor een goede prijs al een Huawei Mate 8 hoesje kopen van goede kwaliteit waar je wel een tijdje mee vooruit kunt. Heb je een vraag of een klacht dan kun je altijd contact met ons opnemen en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Huawei Mate 8 Hoesjes