Filteren op

Huawei Nova Hoesjes

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Mooie Huawei Nova Hoesjes

Ben jij ook zo trots op je nieuwe aanwinst? De Huawei Nova is een zeer degelijke telefoon in een prima formaat. Perfect voor de mensen die niet een te grote telefoon de hele dag met zich mee willen sleuren. In een oceaan van grote smartphones is het fijn dat Huawei ook met een kleiner model op de markt is gekomen. Zo past dit formaat goed in je broekzak zodat je je nieuwe device overal mee naartoe kan nemen. Zorg wel dat je je toestel goed beschermt met een Huawei Nova hoesje. Zo kunnen de grootste zorgen je bespaart blijven.

Huawei Nova bescherming

Je kent het wel, je bent op straat flink aan het Whatsappen en kijkt niet goed naar wat er voor je gebeurd. Dan BAM je stoot ergens tegenaan en voor je het weet ligt je telefoon op de grond met een grote breuk in het scherm. Als je nou een Huawei Nova hoesje in gebruik had genomen, dan waren de risico’s op die breuk veel kleiner geworden. Dit komt omdat het hoesje de eerste klappen van de val op zich neemt. Niet alleen helpt een Huawei Nova hoesje bij vallen of stoten, maar het beschermt ook je LCD scherm tegen krassen. Stel je Huawei Nova doe je in je broekzak, maar in je broekzak zitten tegelijkertijd ook hele kleine zandkorreltjes of misschien zelfs wel je sleutel. Deze scherpe oppervlakte schuren tegen je mooie LCD scherm tijdens het lopen en voor je het weet zit je scherm vol met krasjes. Niet echt een mooi aanzicht natuurlijk. Dit kun je voorkomen door een Huawei Nova screen protector of een flipcover in gebruik te nemen.

 

My iCover service

Bij My iCover staat goede service hoog in het vaandel. Daarom proberen wij op alle punten uit te blinken. Bijvoorbeeld in de kwaliteit/prijs verhouding. Bij ons kun je voor een goede prijs al een Huawei Nova hoesje kopen van goede kwaliteit waar je wel een tijdje mee vooruit kunt. Heb je een vraag of een klacht dan kun je altijd contact met ons opnemen en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Ook relevant

Ons aanbod in Huawei Ascend P6 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P7 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P8 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P8 Lite hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend Mate 7 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend G6 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend G7 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Honor 7 hoesjes

Ons aanbod in Huawei G8 hoesjes

Ons aanbod in Huawei Ascend P9 hoesjes

Huawei Nova Hoesjes