Filteren op

Samsung Galaxy A5 (2017) hoesjes

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Op zoek naar een hoesje voor uw Samsung Galaxy A5 (2017)?

Een alleskunner, dat is de Samsung Galaxy A5 (2017). Deze smartphone is voor de gemiddelde gebruiker meer dan goed. De prijs/prestatie verhouding is goed te noemen en het uiterlijk is wat we van Samsung gewend zijn weer goed in orde. Bescherm nu je mobiele telefoon met een hoesje. Houd rekening mee dat hoesjes voor de Samsung Galaxy A5 (2017) niet passen op oudere modellen van 2016 of 2015 en omgekeerd!

 

Een verfrissende look

De Samsung Galaxy A5 (2017) is uiteraard een prachtig ogend toestel. Maar na een tijdje raak je langzaam uitgekeken en wil je iets anders. Met een smartphonehoesje kan je het uiterlijk een boost geven. Naast dat het hoesje leuk staat bij het toestel, heeft een hoesje ook een beschermende functie. Een telefoon is een veelgebruikt object en gebruikerssporen is niet uit te sluiten, tenzij je het beschermd met een hoesje. Bij My-icover.nl hebben we de nieuwste hoesjes voor de Samsung Galaxy A5 (2017)!

 

Veel keus, welk hoesje moet ik kiezen?

Het aanbod in Samsung Galaxy A5 (2017) hoesjes is inderdaad ruim, maar welk hoesje past nou echt bij jou? De backcovers die alleen de achterkant beschermen zijn de standaard hoesjes die je telefoon niet veel dikker maken en voor velen is dit de reden om voor zo een soort hoes te gaan. De meest populaire hoesjes zijn de hoesjes met een flap, zogenaamde flip covers. Deze hoesjes kan je gebruiken als standaard en er is de mogelijkheid om pasjes in op te bergen. Heel makkelijk voor o.a. contactloos betalen, of in- uit checken met het openbaar vervoer.

 

Scherm beveiligen

Een hoesje voor de Samsung Galaxy A5 (2017) beschermd je mobiele telefoon voornamelijk tegen schokken en stoten, maar het scherm blijft nog steeds gevoelig voor krassen. Alle nieuwe smartphones hebben tegenwoordig een kraswerende scherm, maar toch kan het scherm bekrast raken. Zand is vaak de grootste aandoener van krassen en het is aan te raden het scherm te voorzien van een screenprotector. Het scherm blijft even helder en ook blijft het scherm even vlot te bedienen als zonder een screenprotector.

 

 

Hulp nodig?

Heb je geen idee welk hoesje bij je past, of weet je niet zeker welk model telefoon u heeft en welk hoesje past op je smartphone? Neem gerust contact met ons op via info@my-icover.nl. We kunnen dan de tijd nemen om je een uitgebreid antwoord te geven op al je vragen.

Samsung Galaxy A5 (2017) hoesjes