Filteren op

Model

Model

Samsung Galaxy A3 (2017) hoesjes

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Nieuw Samsung Galaxy A3 (2017) hoesje

De nieuwe Samsung Galaxy A3 (2017) fraaie smartphone in het middenklasse segment. De watterdichte behuizing, 13 megapixel camera en een SD slot voor extra uitbreidbaar geheugen, maakt dit toestel tot een alleskunner. Met een kloksnelheid van 1.6 GHz processor, kan dit toestel zonder al te veel moeite multitasken. De telefoon heeft een bovenmiddeld krachtige batterij zodat je makkelijk door de dag heen kunt. Combineer je Samsung Galaxy A3 (2017) met een hoesje en je hoeft geen zorgen meer te maken op krassen.

 

Smartphone protectie

Een mobiele telefoon gaat kapot wanneer het op de grond valt, dat is algemeen bekend. Er zijn manieren om je telefoon toch te beschermen en de kans op schade te verminderen wanneer het uit je handen glipt. Ook lichte gebruikerssporen zijn zonder bescherming niet te voorkomen. Een smartphone heb je elke dag in je hand en je schijft het in je broekzak of in een tas waar het in contact kan komen met scherpe voorwerpen, maar ook vuil. Wist je dat een zandkorrel het scherm, maar ook de behuizing veel schade kan toebrengen? Je kunt het noodlot een stapje voor zijn met een Samsung Galaxy A3 (2017) hoesje. Je mobiele telefoon gaat zo lekker lang mee blijft in topconditie.

 

Samsung A3 (2017) hoesje met een eigen uitstraling

Het is altijd goed om je smartphone aan te kleden met een hoesje. Zelfs de meest voorzichtige mensen hebben ooit een telefoon uit de handen laten vallen. Maar naast bescherming, zorgt het hoesje ook meteen voor een nieuwe uitstraling. Smartphones zijn tegenwoordig gemaakt om zo fraai mogelijk uit te zien, maar het gebruiksgemak gaat hierdoor achteruit. Wat hiermee wordt bedoeld is bijvoorbeeld het steeds dunner worden van een smartphone. Het ziet er geweldig uit, maar het ligt niet helemaal lekker in de hand. Soms kan een hoesje net dat beetje dikte en grip geven, dat het toestel wel fijn in de hand ligt. Ook het per ongeluk veranderen van volume en aan/uit knop komt vaak voor zonder een hoesje. Met een Samsung Galaxy A3 (2017) hoesje zijn de knoppen nog steeds te bedienen, maar het hoesje zorgt ervoor dat je niet per ongeluk je volume lager of hoger zet.

 

Welk telefoonhoesje sluit aan op jouw wensen?

Een beschermend doorzichtig hoesje, of juist een flip cover waar ook de pasjes in passen? Zoek je een hoesje dat ook moet fungeren als standaard? We hebben het allemaal. We hebben de leukste hoesjes voor de Samsung Galaxy A3 (2017) samengesteld en letten zoals altijd op de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de hoesjes.

Samsung Galaxy A3 (2017) hoesjes