Filteren op

Kleur

Kleur

Samsung Tab A 7.0 hoesjes

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Samsung Tab A 7.0 hoesjes

De Samsung Galaxy Tab A 7.0 is een handige, kleine tablet. Deze budget tablet is een geschikt toestel voor mensen die af en toe de tablet gebruiken, of kinderen. De Tab A 7.0 heeft Android 5.1 voor geïnstalleerd, 8 Gigabyte geheugen, een 5 megapixel camera en weegt 283 gram. Deze specificaties zijn niet geweldig, maar voor de basis functies is de Samsung Galaxy Tab A 7.0 een goede keus.

Samsung Galaxy Tab A 7.0 hoesjes

Dit toestel wordt waarschijnlijk veel gekocht voor kinderen, of ouderen die voor het eerst een tablet aanschaffen. Het is raadzaam om een bijpassend hoesje en eventueel een screenprotector te gebruiken om het toestel in topconditie te houden. Een hoesje absorbeert een deel van de schokken die ontstaan bij het laten vallen van het toestel, maar ook bijvoorbeeld in een rugtas. Een tablet is een gevoelig stuk techniek dat snel stuk kan gaan wanneer het constant lichte stoten krijgt te verduren, maar ook een harde val op de grond kan het einde betekenen van deze Samsung Galaxy Tab A 7.0. Met een hoesje voor deze tablet, zullen klappen en stoten deels door het hoesje worden opgevangen en heeft het toestel minder te lijden. Vooral als de tablet op de grond valt, kan een tablet hoesje het scherm intact houden. Het zou jammer zijn als de tablet binnen korte termijn al stuk zal gaan.

De beste hoesjes zijn al voor je uitgekozen

We hebben de beste Samsung Galaxy Tab A 7.0 hoesjes uitgekozen en aangeboden op de website. Deze hoesjes hebben een perfecte pasvorm en alle knoppen zijn toegankelijk met het hoesje eromheen. Ook zijn er uitsparingen gemaakt voor de camera. Verder hebben we gelet op de kwaliteit van het product. Welke hoes je ook op My-iCover kiest, je kunt daar niet mee de fout in gaan!

Mocht er vragen zijn, mail ons op info@my-icover.nl. Op werkdagen is ons respons gemiddeld binnen een uur.

Bekijk wat andere klanten vonden van hun aankoop op my-icover.nl: https://www.feedbackcompany.com/NL-NL/reviews/My-iCover.html

Samsung Tab A 7.0 hoesjes